Едно проектче за Пасат
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- car_manqk
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 4&start=15
Всичко съм си правил сам решетката си я намръщих с влакнест кит и после бял фин кит и стана "лоша"
Всичко съм си правил сам решетката си я намръщих с влакнест кит и после бял фин кит и стана "лоша"
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм фен на колата и според мен никак няма да изглежда добре, но можеж да я докараш хубава като за В3 (това си е мое мнение и знам че колата е добра и надеждна но просто нещо не ме кефи)...
както и да е, тази глупост която написа, ще отложа джантите за да си взема такива фарове... Колата ти ще има най-голяма промяна след хубави джанти и после след хубава боя... такива детайлчета се оставят за накрая...
както и да е, тази глупост която написа, ще отложа джантите за да си взема такива фарове... Колата ти ще има най-голяма промяна след хубави джанти и после след хубава боя... такива детайлчета се оставят за накрая...
- car_manqk
- Автомобил:
- Двигател:
-Maxxx- написа:Не съм фен на колата и според мен никак няма да изглежда добре, но можеж да я докараш хубава като за В3 (това си е мое мнение и знам че колата е добра и надеждна но просто нещо не ме кефи)...
Аз пък искам първо фаровете да и сетят като хората пък тогава да слагам джанти за визия пътво техническото състояние трябва да е на 6 после кипренето с джанти и други шукарий
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
car_manqk написа:-Maxxx- написа:Не съм фен на колата и според мен никак няма да изглежда добре, но можеж да я докараш хубава като за В3 (това си е мое мнение и знам че колата е добра и надеждна но просто нещо не ме кефи)...
Аз пък искам първо фаровете да и сетят като хората пък тогава да слагам джанти за визия пътво техническото състояние трябва да е на 6 после кипренето с джанти и други шукарий
Аве те хората от завода като са сложили фарове са си изчислили точно какви трябва да са фаровете за да има добра видимост на пътя, вече ако имаш технически проблем за 50 лева можеж един фар да си вземеш оригинален от VW , пък и не ме кръщавай че някакви си фарове, които от Илиенци ще си купиш сигурно ще светят по- добре от отригиналните...
+ Това една хубава джанта допринася много повече за сигурността от колкото фарове, защото една добре подбрана джанта може да направи колата много по-стабилна от колкото е със оригиналните джанти, не казвам че немците не са изчислили стабилността, просто при по-рисково каране това се отразява и на контрола на колата което в голяма помощ на шофьорите, особенно ако не са качествени...
броните според мен не пипай--моя го взех с лята задна,,,е всяка година е пръскам-без дори да е нисък,,,,от всяко настискане-твое или чуждо-се пука,,,и всяка година трябва да си играеш ....аз се отказах.
това за задна проня на кола която не е сваляна-
п.с.= голямата кола е като магнит за жените,,уви-шофиорки по паркинзите,,винаги едни 5-10 сантиметра не стигат
това за задна проня на кола която не е сваляна-
п.с.= голямата кола е като магнит за жените,,уви-шофиорки по паркинзите,,винаги едни 5-10 сантиметра не стигат
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател: