hristov_GL написа:благодаря за критиките ,вече разкарах фолиото от фаровете и сега ще махам тия простотии от капака... но никога не отхвърлям негативни критики ,никога ,защото те са за добро както каза колегата![]()
иначе ,да имам 18 по точно на 20 съм ! ! ! и мисля че възрастта няма нищо общо с тфа ! за пример давам опел калибра която има по капака общо 8 различни вида такива джунджурии ,по тавана 2 вида ,супер смешен спойлер и около 45 лепенки по цялото купе ! кара я 32 годи6ен ! така че нищо лично към колегата който пита дали имам 18 ама НИЩО ОБЩО С ТЕМАТА НЯМА ТФА !!!!!!
п.п. нали знаете че като сложите нещо по колата и в момента на слагането ви харесва и си мислите "УААААУ кво яко седи " но след няколко критики и като се загледате в него и почвате да се замисляте .... "абе тфа май не седи яко " тфа горе долу стана и при мен .... тия простотиики ми ги даде един щото не му трябвали и викам чай да вида как ще стоят ....... ама вече почнах да се разобеждавам....
БЛАГОДАРЯ ОТНОВО ЗА РЕАЛНИТЕ ПРЕЦЕНКИ И СЪВЕТИ!!!!
didoriginal написа:hristov_GL написа:
БЛАГОДАРЯ ОТНОВО ЗА РЕАЛНИТЕ ПРЕЦЕНКИ И СЪВЕТИ!!!!
Браво, колега, че приемаш критиката като градивна.
Лично за мен (и за 90% от хората от форума), изчистеният тунинг е това, което се харесва!
Колкото по-малко джунджурии и натруфеници, толкова по-добре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта