OZ F1 - Дали ще стои добре на пасат В4

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
lifter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lifter » Пет 11 апр 2008 21:10

Те че ще и ходят ще й ходят, ама наистина с малко по голям цолаж и по ниска гума ще изглежда много по добре.

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Пет 11 апр 2008 22:10

chefito написа:
Kingpin написа:Спортна джанта на семеен седан/комби..............особено 14...... :No

Подкрепям!

И аз подкрепям

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 11 апр 2008 22:19

колега и според мен тея 14-ки ще се губят на такава голяма машина
Иначе джантата като визия е маняшка!!! :maaad:
ако й боднеш едни 16" няма да сбъркаш :wink:

Потребителски аватар
Mapa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mapa » Пет 11 апр 2008 22:28

Джантите са ненормално добри, но определно трябва да са 16+ и няма да е хубаво ако пръснеш апаратите и барабаните, не са нещо, което трябва да се показва толкова :) Ако сложиш брембо - да, но по-добре ще е да си останат "скрити" :wink:

G60

Мнениеот G60 » Пет 11 апр 2008 22:58

Джантите са пълен смях според мен,това е лично мое мнение :wink: дори и 17-ки пак изглеждат зле камо ли пък 14 много рядко се намира кола на която стоят добре,въпреки че съм виждал и такива :)

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 11 апр 2008 23:05

G60 написа:Джантите са пълен смях според мен,това е лично мое мнение :wink: дори и 17-ки пак изглеждат зле камо ли пък 14 много рядко се намира кола на която стоят добре,въпреки че съм виждал и такива :)
:shock :shock :shock

G60

Мнениеот G60 » Пет 11 апр 2008 23:11

Kingpin написа:
G60 написа:Джантите са пълен смях според мен,това е лично мое мнение :wink: дори и 17-ки пак изглеждат зле камо ли пък 14 много рядко се намира кола на която стоят добре,въпреки че съм виждал и такива :)
Нямам право на лично мнение ли колега? Така и така съм почнал да те шокирам да кажа че и O.Z. SUPERTURISMO e пълна отврат ако е по малка от 17 :lol:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 11 апр 2008 23:13

G60 написа:
Kingpin написа:
Нямам право на лично мнение ли колега? Така и така съм почнал да те шокирам да кажа че и O.Z. SUPERTURISMO e пълна отврат ако е по малка от 17 :lol:

Не бе колега, аз не съм казал нищо...просто се изумих...да наречеш една от най-добрите джанти "пълен смях" :lol: :lol: :lol: Виж за супертуризмото съм съгласен :wink: Всеки си има право на собствено мнение...и честно да ти кажа БОРБЕТ-а на мене, например, ми е супер отвратителна джанта :lol: :lol:

Последна промяна от Kingpin на Пет 11 апр 2008 23:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пет 11 апр 2008 23:14

nando 16v написа:
chefito написа:
Kingpin написа:Спортна джанта на семеен седан/комби..............особено 14...... :No

Подкрепям!

И аз подкрепям

Разубедихте ме :(
По принцип и аз съм на това мнение, но това беше първото предложение което получих за сега - джанта за която съм съгласен да платя исканата сума. И затова се замислих, но май няма да е такъв модела.
Иначе за цвета - сериозно съм се замислил ако ги боядисам дали да не е графит или черни.
За големината - и на мен ми харесва с по големи джанти, но първо трябва да си сложа двигател с повече цилиндри :) или поне с повече клапани.

Благодаря на колегата за помощта със снимката. Тук не изглежда зле
Изображение
само че на снимката колата е с 15-ки, съответно така ще изглежда с 15-ки. А ако са 14-ки гумата ще е малко по-голяма а джантата по малка.

G60

Мнениеот G60 » Пет 11 апр 2008 23:20

Kingpin написа:
Не бе колега, аз не съм казал нищо...просто се изумих...да наречеш една от най-добрите джанти "пълен смях" :lol: :lol: :lol: Виж за супертуризмото съм съгласен :wink: Всеки си има право на собствено мнение...и честно да ти кажа БОРБЕТ-а на мене, например, ми е супер отвратителна джанта :lol: :lol:
Извиняваи ако съм те обидил виждам че твоите са такива,просто не ми харесва как стоят на кола въпреки че има коли които сякаш за правени за тези джанти,а относно БОРБЕТ-а много зависи кои модел визираш щото има много добри. А и моите не са борбет :wink:

Последна промяна от G60 на Съб 12 апр 2008 4:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 11 апр 2008 23:35

G60 написа:
Kingpin написа:
Извиняваи ако съм те убидил виждам че твоите са такива,просто не ми харесва как стоят на кола въпреки че има коли които сякаш за правени за тези джанти,а относно БОРБЕТ-а много зависи кои модел визираш щото има много добри. А и моите не са борбет :wink:

Съгласен съм. Но не съм визирал твоите, казах "например" :wink:

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пет 11 апр 2008 23:41

Winner25 написа:Разубедихте ме :(

Колега дай да ги купя аз тия джанти знаеш ли от колко време търся такива :shock

G60

Мнениеот G60 » Пет 11 апр 2008 23:41

:предавам се :respect :beer

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 12 апр 2008 9:22

Аз също съм минимум за 15" ако ще слагаш въобще ляти джанти :wink:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Съб 12 апр 2008 9:28

a така 15' с ниско профилни (верно не за нашите пътищата) и ще стоят по добре :wink:

П.П Живот и здраве и по натам едно ниско окачване :wink:

Върни се в “Оптичен тунинг”