OZ F1 - Дали ще стои добре на пасат В4
Нямам право на лично мнение ли колега? Така и така съм почнал да те шокирам да кажа че и O.Z. SUPERTURISMO e пълна отврат ако е по малка от 17Kingpin написа:G60 написа:Джантите са пълен смях според мен,това е лично мое мнениедори и 17-ки пак изглеждат зле камо ли пък 14 много рядко се намира кола на която стоят добре,въпреки че съм виждал и такива
![]()
![]()

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
G60 написа:Нямам право на лично мнение ли колега? Така и така съм почнал да те шокирам да кажа че и O.Z. SUPERTURISMO e пълна отврат ако е по малка от 17Kingpin написа:G60 написа:Джантите са пълен смях според мен,това е лично мое мнениедори и 17-ки пак изглеждат зле камо ли пък 14 много рядко се намира кола на която стоят добре,въпреки че съм виждал и такива
![]()
![]()
Не бе колега, аз не съм казал нищо...просто се изумих...да наречеш една от най-добрите джанти "пълен смях"

Последна промяна от Kingpin на Пет 11 апр 2008 23:14, променено общо 1 път.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
nando 16v написа:chefito написа:Kingpin написа:Спортна джанта на семеен седан/комби..............особено 14......
Подкрепям!
И аз подкрепям
Разубедихте ме

По принцип и аз съм на това мнение, но това беше първото предложение което получих за сега - джанта за която съм съгласен да платя исканата сума. И затова се замислих, но май няма да е такъв модела.
Иначе за цвета - сериозно съм се замислил ако ги боядисам дали да не е графит или черни.
За големината - и на мен ми харесва с по големи джанти, но първо трябва да си сложа двигател с повече цилиндри

Благодаря на колегата за помощта със снимката. Тук не изглежда зле

само че на снимката колата е с 15-ки, съответно така ще изглежда с 15-ки. А ако са 14-ки гумата ще е малко по-голяма а джантата по малка.
Извиняваи ако съм те обидил виждам че твоите са такива,просто не ми харесва как стоят на кола въпреки че има коли които сякаш за правени за тези джанти,а относно БОРБЕТ-а много зависи кои модел визираш щото има много добри. А и моите не са борбетKingpin написа:
Не бе колега, аз не съм казал нищо...просто се изумих...да наречеш една от най-добрите джанти "пълен смях"![]()
![]()
Виж за супертуризмото съм съгласен
Всеки си има право на собствено мнение...и честно да ти кажа БОРБЕТ-а на мене, например, ми е супер отвратителна джанта
![]()

Последна промяна от G60 на Съб 12 апр 2008 4:57, променено общо 1 път.
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
G60 написа:Извиняваи ако съм те убидил виждам че твоите са такива,просто не ми харесва как стоят на кола въпреки че има коли които сякаш за правени за тези джанти,а относно БОРБЕТ-а много зависи кои модел визираш щото има много добри. А и моите не са борбетKingpin написа:
Не бе колега, аз не съм казал нищо...просто се изумих...да наречеш една от най-добрите джанти "пълен смях"![]()
![]()
Виж за супертуризмото съм съгласен
Всеки си има право на собствено мнение...и честно да ти кажа БОРБЕТ-а на мене, например, ми е супер отвратителна джанта
![]()
Съгласен съм. Но не съм визирал твоите, казах "например"