pic от TUNING фестивала в Казанлък !!
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
А според мен е тъпо да се плюе така за шоуто!!! Не става ли коментара да е нещо от сорта на "на мен не ми харесва особенно"?
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: re
SkyWalker написа:А според мен е тъпо да се плюе така за шоуто!!! Не става ли коментара да е нещо от сорта на "на мен не ми харесва особенно"?
съжалявам ако съм обидил някой,но преди да преди да ме убеждавате че калибрата е хубава споменах само че съм разочарован от участващите коли,не мисля че това са достойни за едно тунинг шоу автомобили.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Ок, твое мнение!
Re: ре
Ivcho написа:gas написа:SkyWalker написа:Как така слаби? Второто и третото място са ми приятели!!!
това че са ти приятели,означава че са им хубави колите ли![]()
Мдаааа колега най лесно е да седиш и да викаш това не струва онова не струва. Определено мога да ти кажа че Ицко (собственика на Калибрата) доста се е постарал и не са много колите които могат да се мерят с него на оптичен тунинг. Оранжевия голф стана първи няма спор колата е добра но покажи ми какъв оптичен тунинг има - две брони и два прага голямата работа. Калибрата дори и организаторите не можаха да я познаят какво е обявиха го за Хюндай купе и като ги поосвиркахме разбраха за какво става на въпрос.
и кво предлага6 да оценяваме колата по това колко много си е играл собственика да я направи или как изглежда - според мене по това колко добре изглежда и в този ред на мисли - калибрата не бих я класирал в 4елната 10ка даже /ли4но мнение/
Re: pic от TUNING фестивала в Казанлък !!
gas написа:adidas написа:якооо !! ам как да ги цъкна да ги видите незнам ?!??!?!?!?
много слаби беза пореден път се разочаровам от подобни мероприятия
и аз така мисля!! е ам има6е и по достоини за 4елната 3ка ам кво да се прави

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Кои точно имаш предвид?