Промяна на петичката
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Re: Промяна на петичката
На мен елементите в черно /таван,капак/ не ми харесаха , било е излишно да се боядисват 

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На теб лично не, но повечето разбиращи ДА. 

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Andonov написа:На теб лично не, но повечето разбиращи ДА.
ти за разбирач ли се вземаш???
И на мен лично изобщо не ми допада капака айде тавана може но не и капака
Абе момци, нИ мИ сЪ сърдете, ама нямате вкус
!
Черното и джнати са си идеална комбинация. Без черното е поредният сребрист голф, а в съчетание с черни джанти е смях в залата.
Комбинацията с черното, сивото, бронята и джантите си е доста сполучлива и то главно заради формата на предната броня.
Колата иска отзад само една такава броня или добавка за да избяга от облата (както аз и викам яйцевидна задница на Голф 5), и става 6+. Евентуално може да пръсне добавката около ауспуха черна, за да и се върже с останалата част от колата. Отпред си е достатъчно агресивна, можеби само фарове с черна бленда и надпис на предна решетка GT Sport, но и така да си остане отпред пак е добре

Черното и джнати са си идеална комбинация. Без черното е поредният сребрист голф, а в съчетание с черни джанти е смях в залата.
Комбинацията с черното, сивото, бронята и джантите си е доста сполучлива и то главно заради формата на предната броня.
Колата иска отзад само една такава броня или добавка за да избяга от облата (както аз и викам яйцевидна задница на Голф 5), и става 6+. Евентуално може да пръсне добавката около ауспуха черна, за да и се върже с останалата част от колата. Отпред си е достатъчно агресивна, можеби само фарове с черна бленда и надпис на предна решетка GT Sport, но и така да си остане отпред пак е добре

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rabotnika написа:Andonov написа:На теб лично не, но повечето разбиращи ДА.
ти за разбирач ли се вземаш???
И на мен лично изобщо не ми допада капака айде тавана може но не и капака
Теб те знаем - само на т.. синьо се хвърляш.

- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последна промяна от koko_GTI на Съб 07 май 2011 22:34, променено общо 1 път.
- doubledTSI
- Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
- Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009
Хайде дано на Рожен и аз да съм там .... при петичките... 

- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
Хайде тихо малко!
Така. Искам да благодаря на всички, които дадоха своите предложения, мнения, снимки и т. н.
Благодаря на тези, на които не им харесва визията на Голфчо. Това говори за една по-различна петичка, защото всеки който харесва Голф 5 би му харесала обикновена сива количка. Това, че този вид на колата не се приема от 5, 15 или 500 човека не ме притеснява. Аз се опитвам да направя това, което аз искам и лека полека успявам
Всеки път, когато сляза от колата се обръщам и се усмихвам блажено, защото очите ми виждат красота
Обичам го този Голф БЕ!
На тези, които споделят моето виждане за красив Голф 5 и ме подкрепят също благодаря. Това е награда за моите усилия. Благодаря на тези, които му помогнаха да порастне силен Голфчо
Брезел и Ивчо. И голямо БЛАГОДАРЯ на камарата приятели от форума. Те си знаят кои са

Така. Искам да благодаря на всички, които дадоха своите предложения, мнения, снимки и т. н.

-
- Автомобил: VW Passat B5 1.9 TDI
- Двигател: AFN
elimn написа:Хайде тихо малко!![]()
![]()
Така. Искам да благодаря на всички, които дадоха своите предложения, мнения, снимки и т. н.Благодаря на тези, на които не им харесва визията на Голфчо. Това говори за една по-различна петичка, защото всеки който харесва Голф 5 би му харесала обикновена сива количка. Това, че този вид на колата не се приема от 5, 15 или 500 човека не ме притеснява. Аз се опитвам да направя това, което аз искам и лека полека успявам
Всеки път, когато сляза от колата се обръщам и се усмихвам блажено, защото очите ми виждат красота
Обичам го този Голф БЕ!
На тези, които споделят моето виждане за красив Голф 5 и ме подкрепят също благодаря. Това е награда за моите усилия. Благодаря на тези, които му помогнаха да порастне силен Голфчо
Брезел и Ивчо. И голямо БЛАГОДАРЯ на камарата приятели от форума. Те си знаят кои са
![]()
Колата ти е уникална добре съчетани цветове и направена с вкус. Евала и успех!

Някои колеги са ти дали доста добри съвети как да разкрасиш още голфа,не е лошо да се вслушваш в съветите им(и все пак всеки си има мнение, а тук твойто е най-важно защото колата е твоя ).Поздравления за постигнатото до тук голфа наистина изглежда добре но ако беше мой щеше да е с още поне 1-2 см надоло,и тогава и джантите ще стоят по друг начин спрямо калниците и голфа ще извади скрития си потенциал от към стойка.Още един път поздравления 

- adrenalin_93
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: GTI-ABF 1994
- Контакти:
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Бронята която показа колегата morfei1 ще се върже супер.
Имам и идея как да се впише 100% с визията на колата а именно малко от долната част да е пръсната с черно в цвета на задния капак.Нарочно съм го оставил малко по светло черното на бронята за да се види детайла.Не съм се старал с примера,но идеята се вижда.

Имам и идея как да се впише 100% с визията на колата а именно малко от долната част да е пръсната с черно в цвета на задния капак.Нарочно съм го оставил малко по светло черното на бронята за да се види детайла.Не съм се старал с примера,но идеята се вижда.

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
хващам бас че първо страничната линия ще претърпи промяна
и задната броня няма да е този модел.........