и гуменячки имах, ама и те заминаха, обещани са вече.
Тури някоя снимка, колкото да видим как стоят
Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - снимки 14ст.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - нови снимки
като се прибера в бг, че са ми там
колеги моля ви, напраднаха ме за воланите 20 човека, НЕ се продават нито стария нито р32-ковия, ако реша да ги продавам и 2-та са обещани вече а аз ще карам с тръбен ключ
колеги моля ви, напраднаха ме за воланите 20 човека, НЕ се продават нито стария нито р32-ковия, ако реша да ги продавам и 2-та са обещани вече а аз ще карам с тръбен ключ
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Гледам копчетата с хром в тая Европа маса пари, мисля бизнес да завъртя
http://www.ebay.co.uk/itm/310347272387? ... 1423.l2649
поръчах си едно такова, след 15 дни ще дам мнение, момчето гарантира че копчето си е оригинално фв ше видим........
когато ги поръчах (понеже 2 взех) мойто излезе 35 лева и некви стотинки, по-добре от 45 евро в ЕУ
поръчах си едно такова, след 15 дни ще дам мнение, момчето гарантира че копчето си е оригинално фв ше видим........
когато ги поръчах (понеже 2 взех) мойто излезе 35 лева и некви стотинки, по-добре от 45 евро в ЕУ
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Aprilia написа:Гледам копчетата с хром в тая Европа маса пари, мисля бизнес да завъртя
От хамериката идва на 25-26 долара с доставка до БГ
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
6669 написа:Aprilia написа:Гледам копчетата с хром в тая Европа маса пари, мисля бизнес да завъртя
От хамериката идва на 25-26 долара с доставка до БГ
ем ханджик де, 26 долара и тука доставката е фрии и то за колкото и копчета да поръчаш почти ги бях взел от Германия на 45 евро
търся сега в8 плафон по УСА че моя го продадох
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Aprilia написа:Гледам копчетата с хром в тая Европа маса пари, мисля бизнес да завъртя
моят е такъв...Доволен съм от него.Вече втори месец го ползвам
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Aprilia написа: търся сега в8 плафон по УСА че моя го продадох
Ако намериш нещо тъкно имай ме в предвид... ама на мен и кабел ще ми трябва
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Другата седмица трябва да пристигне и това
http://www.ebay.co.uk/itm/160580002252? ... 1439.l2649
офертата е добра, видя ми се най-доброто в съотношението цена/качество, четох някъде че бил много хубав адаптер и предишния листинг на тоя пич имаше доста продажби за това реших да го взема, единствения недостатък е че не управлява ДВД-то от копчетата на МФД-то. доста се чудих дали да не инвестирам в адаптор който да има и тази функция, но за съжаление там цените почват от 140-150 евро +доставка, а мойто двд има дистанционно тъй че реших да пробвам за сега с тоя адаптер, ако ме дразни дистанционното ще го продам и ще вземе от по-скъпите
Легна ми 180 кинта до БГ, т.к продавача прие оферта 90 евро с включена доставка (иначе 80+16=96 евро). Ще споделя впечатления като дойде
Клариона от предните страници замина в друг собственик че нещо му се бъгваше много гнусно софта и едно момче каза че може да го ъпдейтне и направо му го дадах да си го прави кво иска
http://www.ebay.co.uk/itm/160580002252? ... 1439.l2649
офертата е добра, видя ми се най-доброто в съотношението цена/качество, четох някъде че бил много хубав адаптер и предишния листинг на тоя пич имаше доста продажби за това реших да го взема, единствения недостатък е че не управлява ДВД-то от копчетата на МФД-то. доста се чудих дали да не инвестирам в адаптор който да има и тази функция, но за съжаление там цените почват от 140-150 евро +доставка, а мойто двд има дистанционно тъй че реших да пробвам за сега с тоя адаптер, ако ме дразни дистанционното ще го продам и ще вземе от по-скъпите
Легна ми 180 кинта до БГ, т.к продавача прие оферта 90 евро с включена доставка (иначе 80+16=96 евро). Ще споделя впечатления като дойде
Клариона от предните страници замина в друг собственик че нещо му се бъгваше много гнусно софта и едно момче каза че може да го ъпдейтне и направо му го дадах да си го прави кво иска
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
да ми е честито
За 15 минути влязох в един магазин излизам и не мога да повярвам
Бронята от едната страна беше толкова смачкана че беше се завряла под интеркулера, на който стойките също са счупени, добре че като свалих после бронята и се самоизпъна та май не е много пострадала незнам колко голямо нещо ме е ударило и с каква скорост ама като гледам пораженията сеедно някой нарочно го е направил баси
Както и да е, дано каското признаят паркинг щетата пък ние да сме живи и здрави ше се напрай колата, тоя инцидент за пореден път ми затвърди решението за външния вид.... нищо повече от товакоето съм направил, напролет само ще я пръсна цялата и отвънка това ще и е. Не си представям как давам 600+ лева за предна броня и я заварвам в това състояние и после каското ми дава 100 лева за броня за ежедневна кола която се кара в албанска страна като Италия, където никой не го е еня за колата му и за тая на комшията даже и това което то тук съм направил е много
За 15 минути влязох в един магазин излизам и не мога да повярвам
Бронята от едната страна беше толкова смачкана че беше се завряла под интеркулера, на който стойките също са счупени, добре че като свалих после бронята и се самоизпъна та май не е много пострадала незнам колко голямо нещо ме е ударило и с каква скорост ама като гледам пораженията сеедно някой нарочно го е направил баси
Както и да е, дано каското признаят паркинг щетата пък ние да сме живи и здрави ше се напрай колата, тоя инцидент за пореден път ми затвърди решението за външния вид.... нищо повече от товакоето съм направил, напролет само ще я пръсна цялата и отвънка това ще и е. Не си представям как давам 600+ лева за предна броня и я заварвам в това състояние и после каското ми дава 100 лева за броня за ежедневна кола която се кара в албанска страна като Италия, където никой не го е еня за колата му и за тая на комшията даже и това което то тук съм направил е много
Последна промяна от Aprilia на Чет 08 дек 2011 19:04, променено общо 1 път.
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Да пази Господ от такива каскадьори!
Мен едно огледало ми признаха като щета, хем само пластмасовия капак отнесе поражение... Но съм в друга компания, не знам при теб как ще процедират.
За да те изкриви така на паркинг сигурно не са разбрали, че има кола на пътя им.
Мен едно огледало ми признаха като щета, хем само пластмасовия капак отнесе поражение... Но съм в друга компания, не знам при теб как ще процедират.
За да те изкриви така на паркинг сигурно не са разбрали, че има кола на пътя им.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Tipsy написа:Да пази Господ от такива каскадьори!
Предполагам е бил някой от камиончетата които зареждат, минават точно от там с висока скорост като на рали а колата беше паркирана на парко-място точно на ъгъла, от днеска дебна зелен камион който да има сива боя, само да го барна тежко му
Армеец до сега доста пари са ми платили и съм доволен, дано продължи така
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Много неприятна случка но ти си жив и здрав това е важното а железата ще се оправят.
Бронята май не е пострадала много но калника като гледам е пътник.
Бронята май не е пострадала много но калника като гледам е пътник.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм добре, яд ме е Той така или иначе беше за боя ама сега вече и да го сменям, исках всичко по колата да си е оригинално и от нея си
Калника е пътник ясно е, бронята е за боя доре че няма счупени нито щипки нито нищо, като гледам се изпъна и добре, дано поне тя оцелее. Търси се калник в цвета на колата даже и със забележки (искам в цвета на колата за да може до пролетта да не го пипам, а не да боядисвам сега 1 път калник, после напролет пак )
Калника е пътник ясно е, бронята е за боя доре че няма счупени нито щипки нито нищо, като гледам се изпъна и добре, дано поне тя оцелее. Търси се калник в цвета на колата даже и със забележки (искам в цвета на колата за да може до пролетта да не го пипам, а не да боядисвам сега 1 път калник, после напролет пак )
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Далеч съм от мисълта да те успокоявам даже е по-добре да си излееш яда така по-бързо ще отшуми.
Гледаш напред така или иначе е поправимо просто е свързано с излишни средства.
Гледаш напред така или иначе е поправимо просто е свързано с излишни средства.