Koko95 написа:Супер е станало , но защо си поръчвал фолио от англия чак? Малко ли рекламни агенции имаме в БГ ?
Да си чувал приказката, "като ще е гарга, да е рошава"? Аз предпочитам, "щом ще се правя на маймуна, ще съм горила". Хубавите неща не се постигат с икономии. Поздравления за търпението и постоянството. Мотиватор!
Благодаря на всички за подкрепата! Имаще малко работа в багажника от миналата година тъй като колата беше с газова уредба когато я взех и я свалих едва след като се изкърпи и пребоядиса. Стойката за газовата беше захваната с 4-ри болта за купето. Имаше и малко ръжада над задния десен калник отвътре. Там е слабо място на всички Роко и се появява често корозия. Сега вече всичко е "запечатано" Културна работа стана и с черния мокет спи. Трябва с нещо да подържам темата. Взел съм и още някои дреболии по интериора, но когато ги монтирам ще се похваля. :)
Отдавна се бях решил да направя отвор за VDO датчика за температура на маслото. Накъде без датчици..? и естетически и и функционално е по добре! И така, необходимите продукти за мен бяха: шлайфгрифер, шкурка, бор машина, и търпение. Само стискам палци скобата на уреда да е достатъчно дълга въпреки, че я мерих и трябва да е ок. Остава само монтажа!
Прикачени файлове
Последна промяна от Kirocco на Чет 18 юли 2013 22:31, променено общо 1 път.