Още един кандидат за клубен голф
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Според мен не. На едно приятелче онзи ден сменихме отад на ауди 80 цилиндърче и започна да пропада педала. После се установи че като сме обезвъждушъвали сме завъртяли течноста ( смисъл размърдали с доливането на новата ) и като са били заминали гумичките сега вече тотално са изпуснали, та отидохме зехме помпа 54 лв беше и я сменихме сега никакъв проблем.
Поздрави!
Поздрави!
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
bbboiko2004 написа:Според мен не. На едно приятелче онзи ден сменихме отад на ауди 80 цилиндърче и започна да пропада педала. После се установи че като сме обезвъждушъвали сме завъртяли течноста ( смисъл размърдали с доливането на новата ) и като са били заминали гумичките сега вече тотално са изпуснали, та отидохме зехме помпа 54 лв беше и я сменихме сега никакъв проблем.
Поздрави!
проблема вече е решен, но нека хулиганчето сеи каже

- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
недеи братле че ме е срам да кажа каде беше проблема
зн оказасе че съм обарнал апаратите сменил сам демек левия с десния при монтирането
по патя на логиката според мен цицката за обезваздушаване трябва да е от горе спрямо маркуча да ама не с колегата "racing team" днес ги оправихме пича само кат ги видя и каза обарнати са та ги разменихме и обезваздушихме и хоп голфарата ве4е беше на спирачки но взеь и нова попа 22мм от пасат утре наи - вероятно 6те я сменя
зн оказасе че съм обарнал апаратите сменил сам демек левия с десния при монтирането
по патя на логиката според мен цицката за обезваздушаване трябва да е от горе спрямо маркуча да ама не с колегата "racing team" днес ги оправихме пича само кат ги видя и каза обарнати са та ги разменихме и обезваздушихме и хоп голфарата ве4е беше на спирачки но взеь и нова попа 22мм от пасат утре наи - вероятно 6те я сменя
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
браво , харесвами на къде отиват нещата . и аз имам голф 2 ( смисал тои е на Баща ми но както и дае ) така ... според мен няма да е лошо да си пръснеш броните в цвета на колата , да сложиш врати с цял джам и с едното да пръснеш и веждата която седи на предната решетка и нея в червено . сега и аз работя върху Голфа си (по външен вид най-вече) като стане мисля и аз да сложа някоя и друга снимка какъв е бил и какъв е станал ... дано само цвета които съм му намерил да му подхожда , защото ще е адската набутвация за мен . това беше от мен за сега , а ти продължаваи все така с колата напред и напред ... 

- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател: