MKIII Vento Look-ORANGE-Ловеч-GTI EDITION
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: golf 3 към vento look-ЛОВЕЧ
ето това са новите джанти на голфа
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=30&t=245458
днес ходих да видя голфа и ми обищаха че до една седмица ще е готов
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=30&t=245458
днес ходих да видя голфа и ми обищаха че до една седмица ще е готов
- safet_d
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: EZ 1989
Ах как ще му паснааат
Муцарелла 

- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ето ги вече са при мен

чакаме ги на колата качени колега,другата седмица живот и здраве,нови снимки на колата с новата боя и новите джанти,
честито

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Бате Веско е точен пичага да знаеш че си си купил страшно добри джанти
Хайде чакаме боята

Хайде чакаме боята

- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Много добро ще стане голфчето 

- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бате Веско наистина е много точен много съм доволен
Веско я кажи твоите вежди бяха ли правени нещо отвъртре имаха ли ръба

Веско я кажи твоите вежди бяха ли правени нещо отвъртре имаха ли ръба

карах черния голф с 4ри нормални вежди, по принцип е кярах с 1см по висока отпред и отзад,окачването ми е реголируемо от guru.упирала ми е само няколко пъти на задна лява вежда,и то само ако друсне много сериозно в дупка или в пропадане на пътя,в града само на 1 място с висока скорост на определена бабунка ми е упирала и то защото минавам с над 50, такива джанти искат пазене и по дупки и бабуни много внимателно поради факта, че просто са широки и могат да бъдат изкривени, един нормален шофьор, който си цени джантите и колата,знае как да ги пази и кара.аз никога не съм качвал и един бордюр с тях докато бяха при мен.
п.с. голфа съм го карал 99 процента сам и 1 процент с 2ри човек около още 50-70кг и багаж-в багайника около 50-60кг и пълен резервоар.
за това,че ми опираше само задно ляво колело и то съвсем леко без да нанася някви щети по гумата или веждата съм виновен аз,и то само защото на калояново на пистата с тази гума (тогава бяха други джатите) закачих шикана и почти не се обърнах,имам чувството че амортисиора от тогава поумекна или изтърва ,но съм благодарен поне,че не влезе в купето вътре.
така,че колегата няма от какво да се притеснява,искат само внимателно шофиране и всичко ще е на 6.естествено с такава кола и с такива джанти,няма смисъл да се прави на състезател,идеята тука е на 2-ра без газ и всички да се обръщат и да цъкат по колата, чувството е неуписуемо,аз го разбрах и аз като сложих въпросните джанти - по световарите всички останали шофьори гледат само там- по джантите -особено рейсърите и гъзарите.спирали са ме не веднъж да ме питат за тия джанти.Факт едниствен, че ги продадох е че вече нямам черен голф,а да тръгна да ги боядисваме на ново със сигурност ще се оризилят.предпочитах да ги оставя така и някой друг да им се радва,както аз им се радвах.
колегата наистина е фен и смятам,че ще е много доволен от покупката на тези красавици и ще ги стопанисва така както аз го правех.
Поздрави!
п.с. голфа съм го карал 99 процента сам и 1 процент с 2ри човек около още 50-70кг и багаж-в багайника около 50-60кг и пълен резервоар.
за това,че ми опираше само задно ляво колело и то съвсем леко без да нанася някви щети по гумата или веждата съм виновен аз,и то само защото на калояново на пистата с тази гума (тогава бяха други джатите) закачих шикана и почти не се обърнах,имам чувството че амортисиора от тогава поумекна или изтърва ,но съм благодарен поне,че не влезе в купето вътре.

така,че колегата няма от какво да се притеснява,искат само внимателно шофиране и всичко ще е на 6.естествено с такава кола и с такива джанти,няма смисъл да се прави на състезател,идеята тука е на 2-ра без газ и всички да се обръщат и да цъкат по колата, чувството е неуписуемо,аз го разбрах и аз като сложих въпросните джанти - по световарите всички останали шофьори гледат само там- по джантите -особено рейсърите и гъзарите.спирали са ме не веднъж да ме питат за тия джанти.Факт едниствен, че ги продадох е че вече нямам черен голф,а да тръгна да ги боядисваме на ново със сигурност ще се оризилят.предпочитах да ги оставя така и някой друг да им се радва,както аз им се радвах.
колегата наистина е фен и смятам,че ще е много доволен от покупката на тези красавици и ще ги стопанисва така както аз го правех.
Поздрави!
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Ще опират разбирасе , и то много зависи какви койлове ще сложи
И без това ги кърпи задните , можеше да се поотворят леко
Но голфа става хубав - факт!

И без това ги кърпи задните , можеше да се поотворят леко

Но голфа става хубав - факт!
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще си мисли нещо да не оприра просто когато сменях ме веждите не съм си и помислял за девятки.попринцип им махнахме вътрешния ръб на веждите и имам стопери на амортисьорите
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Ако са ЕТ25 няма да имаш толкоз проблеми с изрезани ръбове 

- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми мисля че са ет 20
- SVETLIO-VR
- Автомобил: BORA
- Двигател: AJM 250+ps
Аз ги карам същите джанти и то доста бързо и със сигорност мога да кажа че са доста здрави а пък как хубаво се пързаля не е истина
, а за упирането зависи колко искаш да ти е ниска колата, девятките винаги могат да упират но това е спортна стружка
важна е газарията