VW Golf 4 TDI
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: VW Golf 4 TDI
Пoне знаеш че вече всичко е станало чук. 

- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
Колеги има ли някой, който е бил без халогени и си е купил ключа с опция с халоген и го е монтирал?
Въпроса ми е, че аз купих ключа но като го сложих нямам къси и халоген, иначе дълги има и габарит. Трябва ли да се променя нещо по инсталацията или да се променят местата на крачетата (кабелите) на буксата дето е за самия ключ. Голфа е 1,9 ТДИ 90к.с., а ключа е от 2.8 4х4 бензин.
Оказа се, че ключа е повреден, после сложих този на брат ми от голфа и той е с халогени и си дойдоха късите, само че не искат да светнат халогените.
Дайте някакво инфо защо може да е така
Въпроса ми е, че аз купих ключа но като го сложих нямам къси и халоген, иначе дълги има и габарит. Трябва ли да се променя нещо по инсталацията или да се променят местата на крачетата (кабелите) на буксата дето е за самия ключ. Голфа е 1,9 ТДИ 90к.с., а ключа е от 2.8 4х4 бензин.
Оказа се, че ключа е повреден, после сложих този на брат ми от голфа и той е с халогени и си дойдоха късите, само че не искат да светнат халогените.
Дайте някакво инфо защо може да е така
viewtopic.php?f=5&t=355170
релето го имам
Това мисля също ще ти е от полза, теб те интересува T10 буксата в случая.
По всяка вероятност, щом колата е оригинално без халоген, пин 2 на T10 - гнездото ти е празно, съответно трябва да си намериш подходящо пинче (от стари букси на инсталации), и да го поставиш на пин 2, което се явява плюс и да хванеш маса от пин 8. Всичко това минава през реле, което по спомен вземаше плюс от габарит
...мисля е описано в линка който съм ти дал . При този начин на вързване, при включване на дълги, халогените автоматично изгасват, съответно при изключване на дълги, халогените святкат, ако ключа е в положение на халоген.

релето го имам
Това мисля също ще ти е от полза, теб те интересува T10 буксата в случая.
По всяка вероятност, щом колата е оригинално без халоген, пин 2 на T10 - гнездото ти е празно, съответно трябва да си намериш подходящо пинче (от стари букси на инсталации), и да го поставиш на пин 2, което се явява плюс и да хванеш маса от пин 8. Всичко това минава през реле, което по спомен вземаше плюс от габарит

- vankata__098
Златен си morfei1
Знаех си, че си като перфектно заредена библиотека на която книгите не хващат прах!!!
Много ти благодаря!!!
Знаех си, че си като перфектно заредена библиотека на която книгите не хващат прах!!!Много ти благодаря!!!
- vankata__098
Малко раздвижване по темата

днес реших да си поиграя малко с корите на вратите, че тези увиснали платове ме дразнеха адски много. Свалих ги и опитах да ги претапицирам. Първо мислех с Еко-кожа ама нещо не се получи, имаше гънки които много ме дразнеха и реших да сложа пак плат и стана перфектно:

поиграх си малко със смола и влакнеста марля да заздравя малко корите,че някога явно са мокрени (може и да са прани) и едната беше счупена

после сложих и малко смола на самите щипки и мисля че стана повече от здраво, за закрепване на двете кори една към друга

това е пасажерската, а утре се захващам с другите

днес реших да си поиграя малко с корите на вратите, че тези увиснали платове ме дразнеха адски много. Свалих ги и опитах да ги претапицирам. Първо мислех с Еко-кожа ама нещо не се получи, имаше гънки които много ме дразнеха и реших да сложа пак плат и стана перфектно:

поиграх си малко със смола и влакнеста марля да заздравя малко корите,че някога явно са мокрени (може и да са прани) и едната беше счупена

после сложих и малко смола на самите щипки и мисля че стана повече от здраво, за закрепване на двете кори една към друга

това е пасажерската, а утре се захващам с другите
- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
И аз трябва да правя такава процедура. Ама винаги съм се чудил с какво да захвана тази кора с плата за кората на вратата
, ако ме разбра?
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Супер се получило направо оригиналдъ 

-
VALENTINO87
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Black Demon написа:Супер се получило направо оригиналдъ

- golf_ maniak
- Автомобил: Голф 3 16в
- Двигател: Абф
Някакво развитие със проекта на колата колега ..................
- vankata__098
за момента все още е във същия си вид, но да позагрее малко времето и ще има развитие 
- vankata__098
малко да се събудим
Ето една придобивка която от доста време търсех и вече е факт

Ето една придобивка която от доста време търсех и вече е факт

- vankata__098
сега едно пране и малко заздравяване на дунапрена че е тръгнал и ще си отиде на място
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Честита придобивка! Изглежда доста запазен 

- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Много добре изглеждат доста са запазени.Айде качвай ги в колата.
- vankata__098
шофьорската седалка я разглобих и се оказа това което очаквах, малко скъсан е дунапрена и правен от някой но не е направен като хората, но е поправимо и ще стане като нов. Тази процедура е правена на брат ми на седалките и вече 2 години е без забележка. ето и състоянието на дунапрена. Аз очаквах да е много повечко, както на брат ми беше, но е добре горе долу.