Още един кандидат за клубен голф
- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
колеги нова стапка по перфоманса на колата е хидравлика с новите баници идва и проблема с трудновартя6тият се волан и си намерих хидравлика от колегата leonardo_vd но имам малко вапроси по монтажа
смисал трудно ли 6те е или само подменям магарето са6тото ли е ако може някои да ми разясни вапроса за да не се вкарам в музиката с тая преправка снимков материал ако някои може да предостави 6те сам мн благодарен
смисал трудно ли 6те е или само подменям магарето са6тото ли е ако може някои да ми разясни вапроса за да не се вкарам в музиката с тая преправка снимков материал ако някои може да предостави 6те сам мн благодарен
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
didodi написа:супер лесно е ,скачай в оркестъра смелокато гледам сръчен ми се виждаш ще се справиш и сам

еййй много съм гаден.

П.П Братле нали знаеш, че оправяме грешките на " добрите майстори", давай смело, ако не стане..... ще го задърпаме при Алико и готово

- Bubo
- Автомобил: Audi S4 Biturbo
- Двигател:
xuliganin написа:да бе колко ти му е еми братлета 6те го ки4нем о6те това голф4е ама ме притеснява др данеби 6лиците на кормилния прат дето влиза в реиката да не савпаднат
Има го и този проблем със шлиците.Аз се сблъсках с него преди,най-добре е хидравличната рейка да я вземеш заедно с карето,което се закача за кормилния прът.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Едно причтелче си беше взело, поради същата причина, текстилна боя. Каза, че попринцип се ползвала за оцветяване на дрхи и т.н., но мога да ти кажа, че стана супер. Лошото е друго, че предметът подлежащ на боята, трябва да се извари заедно със боята, примерно в тенджера или де да знам
Той беше свалил цялата тапицерия за да я боядиса, но това си е равносилно на претапициране. Какво да ти кажа, всеки с мераците си 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти: