Доста са смешни

hooligans написа:А тия диоди, ще седят ли?
Доста са смешни![]()
crank666 написа:Тези джанти са много красиви, но са малко тежки доколкото знам. По двигателя ще правиш ли промени ?
Много добре са се вързали новите фарове. Сега наистина ми харесва пасата.
Apokaliptiko написа:Днес голямо напрежение с тия лупи на фаровете,докато се нагласи фокуса на крушката и светлината,закопчаването на гривната която държи крушката върху цокъла.Е пролича си,че са правени в Китай но най накрая всичко се оправи с малко пилене на периферията на крушката и донагласяне.Да се надявам,че няма да се занимавам с тия фарове вече.
Wladimir написа:Apokaliptiko написа:Днес голямо напрежение с тия лупи на фаровете,докато се нагласи фокуса на крушката и светлината,закопчаването на гривната която държи крушката върху цокъла.Е пролича си,че са правени в Китай но най накрая всичко се оправи с малко пилене на периферията на крушката и донагласяне.Да се надявам,че няма да се занимавам с тия фарове вече.
При мен всичко си заспа перфектно, не знам какво те е мъчело. Нaли h7 си слагал? Аз даже се изненадах, очаквах да са по зле направени. После закарах колата в аутохит да ги регулират за 10лв и тва е.
Wladimir написа:H7 е нямат никаква разлика цоклите на къси и дълги, поне при мен. На самия фар отзад пише за какви крушки е. Фаровете са депо. Точно този модел е за халогенни крушки h7.
Попаднах на нещо много интересно в нета, просто информативно за оригинала: http://www.autoe-xtras.com/index.php?pa ... 5&mtype=17
Моите светят перфектно и с ксенон, но вече съм с обикновени халогенни крушки h7.
Не знам кой те филмира за D2S!!! Ако е фейкот лично ще му тумна два фара в тиквата с най-добри чувства, майтап си правя
Apokaliptiko написа:hooligans написа:А тия диоди, ще седят ли?
Доста са смешни![]()
Ами на ден пускам по грубо 50 пъти фарове,аз ги закупих точно зареди това.Като ги поставях се стремих да са изравнени с всички линии.Като погледна мисля,че успях.Сложил съм ги за удобство,забравям през деня за фаровете.Включваш-изключваш почват крушките...и това е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта