Лек проект от Русе Vw Passat B5 TDI AFN & Baby & BLITZkrieg

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Лек проект от Русе - Vw Passat B5 AFN+

Мнениеот hooligans » Съб 19 ное 2011 0:03

А тия диоди, ще седят ли?
Доста са смешни :oops: :Mr Green Fun

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Съб 19 ное 2011 0:11

Тези джанти са много красиви, но са малко тежки доколкото знам. По двигателя ще правиш ли промени ?
Много добре са се вързали новите фарове. Сега наистина ми харесва пасата. :да:

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Съб 19 ное 2011 9:08

hooligans написа:А тия диоди, ще седят ли?

Ами на ден пускам по грубо 50 пъти фарове,аз ги закупих точно зареди това.Като ги поставях се стремих да са изравнени с всички линии.Като погледна мисля,че успях.Сложил съм ги за удобство,забравям през деня за фаровете.Включваш-изключваш почват крушките...и това е.

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Съб 19 ное 2011 9:16

crank666 написа:Тези джанти са много красиви, но са малко тежки доколкото знам. По двигателя ще правиш ли промени ?
Много добре са се вързали новите фарове. Сега наистина ми харесва пасата. :да:

Въпреки,че са реплика се интересувах от колеги които ги карат /Morfei,Driver/ доволни са.А за теглото немога да дам инфо,понеже и 17-ките които имах бяха също тежички.Но като ги поставях ми направи впечатление,че не е лека джанта.За двигател,мислил съм го доста пъти и незнам до къде ще се прострат нещата.За момента съм доволен от вървенето на колата.Може би един ден......но трябва да се позаинтересувам какви са начините,от какво имам нужда и да направя една сметка. :beer

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Съб 19 ное 2011 11:40

Отпреди 15 мин. съм със зимните боти /високи и с голям грайфер/ :lol: Ще отворим снимачната площадка малко по късно днес.Да обновим малко есенно-зимният период.

Потребителски аватар
feikot
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 19 ное 2011 11:49

Да си припомниш колко меко вози,а ? mhihi

V@lDo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот V@lDo » Съб 19 ное 2011 12:25

Apokaliptiko написа:Днес голямо напрежение с тия лупи на фаровете,докато се нагласи фокуса на крушката и светлината,закопчаването на гривната която държи крушката върху цокъла.Е пролича си,че са правени в Китай но най накрая всичко се оправи с малко пилене на периферията на крушката и донагласяне.Да се надявам,че няма да се занимавам с тия фарове вече.

При мен всичко си заспа перфектно, не знам какво те е мъчело. Нaли h7 си слагал? Аз даже се изненадах, очаквах да са по зле направени. После закарах колата в аутохит да ги регулират за 10лв и тва е.

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Съб 19 ное 2011 16:12

Wladimir написа:
Apokaliptiko написа:Днес голямо напрежение с тия лупи на фаровете,докато се нагласи фокуса на крушката и светлината,закопчаването на гривната която държи крушката върху цокъла.Е пролича си,че са правени в Китай но най накрая всичко се оправи с малко пилене на периферията на крушката и донагласяне.Да се надявам,че няма да се занимавам с тия фарове вече.

При мен всичко си заспа перфектно, не знам какво те е мъчело. Нaли h7 си слагал? Аз даже се изненадах, очаквах да са по зле направени. После закарах колата в аутохит да ги регулират за 10лв и тва е.

Ами на късите крушката е D2S а на дългите е Н7,и ляга лошо на цокъла на фара.Тоест няма фокус в лупата.Разбрах,че самата периферия на крушката не ляга добре,за да оплътни щипката.Наложи се леко пилене на пластмасовата периферия на крушката,за да легне добре,а и от там вече се нагласи и фокуса в лупата и разпределението на светлината на платното.е оправи се всичко но незнам защо винаги трябва да е по гадния начин,а не всичко да му се дава инсталация и да се нагласи в перфектният си вид.Владо незнам ти на късите с какви крушки си може твоят цолкъл да е за Н7 може и моят цокъл да може да се сложи Н7.И ако мога на моят сегашен цокъл да сложа Н7 веднага бих ги поставил.

V@lDo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот V@lDo » Съб 19 ное 2011 16:37

H7 е нямат никаква разлика цоклите на къси и дълги, поне при мен. На самия фар отзад пише за какви крушки е. Фаровете са депо. Точно този модел е за халогенни крушки h7.
Попаднах на нещо много интересно в нета, просто информативно за оригинала: http://www.autoe-xtras.com/index.php?pa ... 5&mtype=17
Моите светят перфектно и с ксенон, но вече съм с обикновени халогенни крушки h7.
Не знам кой те филмира за D2S!!! Ако е фейкот лично ще му тумна два фара в тиквата с най-добри чувства, майтап си правя :D

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Съб 19 ное 2011 16:44

Wladimir написа:H7 е нямат никаква разлика цоклите на къси и дълги, поне при мен. На самия фар отзад пише за какви крушки е. Фаровете са депо. Точно този модел е за халогенни крушки h7.
Попаднах на нещо много интересно в нета, просто информативно за оригинала: http://www.autoe-xtras.com/index.php?pa ... 5&mtype=17
Моите светят перфектно и с ксенон, но вече съм с обикновени халогенни крушки h7.
Не знам кой те филмира за D2S!!! Ако е фейкот лично ще му тумна два фара в тиквата с най-добри чувства, майтап си правя :D

Ако се окаже,че мога да сложа Н7 и на късите нещата ще си дойдат на мястото.И вече всичко ще е Ок.И малко притесненията ми ще отпаднат.Благодаря Влади надявам се само да излезеш прав.

Потребителски аватар
feikot
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 19 ное 2011 17:07

Не не,не е фейкот mhihi Аз казах някъде,че има и за Н7 на лупата има и с Д2Р.Също и казах,че аз отначало сложих Н7 на лупата и жигулито светеше по-добре едно време.Има различни варианти явно за цокъла на лупата.Аз Н7 не можех да го вкарам и да си легне,Слави е пилил Д2Р-а да легне...може неговите да са за Н7.За моите си гарантирам с топките,че са за Д2Р

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 22 ное 2011 17:45

Apokaliptiko написа:
hooligans написа:А тия диоди, ще седят ли?

Ами на ден пускам по грубо 50 пъти фарове,аз ги закупих точно зареди това.Като ги поставях се стремих да са изравнени с всички линии.Като погледна мисля,че успях.Сложил съм ги за удобство,забравям през деня за фаровете.Включваш-изключваш почват крушките...и това е.

Значи ти вършат работа, но на мен лично не ми допадат :oops:
Пасата е доста добър, само диодите не ми харесват :)
Успех за напред и го прави, както на теб ти харесва
:beer

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Чет 24 ное 2011 16:20

Вече с по прибрана и компактна кутия.Интересното е,че свирна доста по-добре от предната.Промени се и плътността и силата.

Изображение

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Съб 26 ное 2011 14:48

Колега,може да сложиш една решетчица от този тип:
Изображение
http://caraudio-bg.com/caraccessories/g ... 30-38.html

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Съб 26 ное 2011 20:03

Сменихме спуканият кулер днес,отново високо напрежение.За информация отпред питата беше все едно си мазал финна прах смесено обилно с масло.Не направих снимки не зареди нещо друго ами просто неможех да си изкарам телефона за да снимам.

Изображение

Последна промяна от Apokaliptiko на Чет 12 яну 2012 19:36, променено общо 1 път.

Върни се в “Оптичен тунинг”