Малко ъпдейт, след като през последните две седмици работих като луд без почивен ден, днеска ми беше единственния такъв и тъй като колата трябваше да е в прилично състояние за събота 28-ми, а беше все още в следното състояние..

беше повече от ясно, че няма как да се боядиса в това което искам за един ден, затова прибегнах малко рисковано към компромисен вариант и малък експеримент...

основа

Ето какво се получи след експеримента, разлепих я и я оставих да изсъхне хубаво до утре...

Сигурен съм че простотията която направих няма да се хареса на много хора, но реших защо пък да не се пробва. Нищо не ми костваше, освен боята..
Всичко стана за 2-3 часа и според мен се получи доста добре даже. Боята все още беше мокра на снимките, оставих колата да съхне до сутринта.
Този тип боя "Plasti Dip" я тествах и е доста издръжлива, но няма да се задържи дълго на колата не хейтвайте. Единствената причина поради която го направих е за да мога да отида на феста който е в града.
След няколко часа малко повечко снимки и на светло, сега отивам да си изпия хапчетата и да спя.