Golf MKIII GT 8V, 2.0 - AGG - K&N ?
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf MKIII ,,Aligator GT" - WEITEC, OZ 17"
След реглажа колата е изпробвана на няколко участъка, всички са с гладък асфалт без никакви проблеми.
Просто явно си иска още едно ходене към дупеница.
Поздрави.
Просто явно си иска още едно ходене към дупеница.
Поздрави.
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хубава стойка е придобила с джантите.
Незнам какви са ти гумите, но при калпави гуми понягока колата дърпа на една страна. Преди да отидеш до Дупница пробвай да размениш предните със задните гуми. Поне ако се оправи по този начин няма да даваш излишни пари.
Незнам какви са ти гумите, но при калпави гуми понягока колата дърпа на една страна. Преди да отидеш до Дупница пробвай да размениш предните със задните гуми. Поне ако се оправи по този начин няма да даваш излишни пари.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
като се сменя окачването освен че се променят наклоните се променя и сходимоста
така че тези майстори нещо не ги бива 

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Уж майсторът е много добър. Всички познати от Самоков ме посъветваха да ида там. Защо се получи така идея си нямам.
Утре на първо време ще гледам да разменя предните и задните гуми пък да видим дали ще се оправи проблема. Ако не се, ще се ходи пак там. Днес му се обадих и съм му казал за проблема.
поздрави.
Утре на първо време ще гледам да разменя предните и задните гуми пък да видим дали ще се оправи проблема. Ако не се, ще се ходи пак там. Днес му се обадих и съм му казал за проблема.
поздрави.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Ходи да ти я прави пак докато тръгне направо . След реглажа задължително да кара и да види 

- arni 74
- Автомобил: Audi S3
- Двигател: 1.8T
zdravko_dimitrov1986 написа:Уж майсторът е много добър. Всички познати от Самоков ме посъветваха да ида там. Защо се получи така идея си нямам.
поздрави.
Здрасти колега един съвет от бивш гумаджия

-
- Low rider
а ако имат посока гумите и не са с външна страна 

- arni 74
- Автомобил: Audi S3
- Двигател: 1.8T
Да така е, но аз така ги въртя, и не ми бяга колата на никъде(игра е но при хората които ми правят реглажа така казват -гумите на кръст-но човека си знае ,аз дадох само пример,не е задължително да го прави) 

- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
alter написа:Хубава стойка е придобила с джантите.
Може би в това има истина, защото когато съм с зимните гуми на 14" джанти нямам никакъв проблем и като сложа 16" джанти с летни гуми и започва да дърпа малко на дясно.И на мен ми стана много интересно, но не ми е минало през ъкъла, че може да е от гумите
-
- Low rider
по принцип в нашия сервиз като сложат нови гуми на кола и задължително минава стенд
както и като се сменят джанти 

- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
zdravko_dimitrov1986 написа:Значи когато си бяях със зимните гуми колата си държеше идеална линия. После след смяна на окачването почна сериозно да отива на ляно. Това е разбираемо.
Днеска след реглажа колегата SPEEDY 86 пробва колата и каза че върви право. После като се прибрахме в Самоков и аз я пробвах на равно и си бие само,че на другата страна - на дясно.
Ха сега де. Чудя се пак ли да ида до Дупница или да се доверя на самоковските ,,майстори".
Браните ще си седят черни - само ще се освежат. Така си ми харесва с черни предпазители.
Добре , че поне окачването стана екстра.
Здравко аз я пробвах на раввен път без дупки,колата пееше,даже като се прибирахме от Дупница нямаше проблеми по пътя нали се возеше до мен и видя но явно нещо е станало за да почне пак да дърпа

-
- Low rider
ако не са стегнали хубаво болтовете на амортесьорите към шенкелите е възможно да са мръднали 

- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
Болта на тампна на носача беше хлабав а също и втулката е разбита ! Носача направо беше излязъл от тампона...
Иначе днес за пръв път от много време стоях прав под нея
Монтирахме другото гърне
Стана просто перфектно според мен
Здравко ще пусне доста подробно мнение както обикновено
Дано този път е снимал по- добре 

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Добър вечер.
Днеска Станислав /SPEEDLINE 1/ не успя да изяде всички вафли както в предишните дни, поради простата причина, че нямаше.
Той ви е казал горе долу, но и аз ще разкажа.
Днеска към обяд с него и един друг пич /викаме му дългият, но не защото му е дълъг, а защото той е дълъг/ отидохме в сервизчето на бащата на дългия /баща му не е дълъг, да се чуди човек на кой се е метнал дългият/.
1.
Тука Станиславчо сваля една ,,греда", която крепи гърнето отдолу.
2.
След това се направи един преходник за да се свърже новото гърне със старото, понеще диаметрите бяха различни. После се наложи да се отреже този преходник. Изобщо нещата станаха с малко напасване и спокойна работа. Между които се разказваха най-различни вицове.
3.
Тука Дългият бачка с тресчотка. Едвам се събира в канала.
Крайният резултат доста ми харесва. гърнето застана доста добре в отвора, като се центрира почти идеално в него.
4.
5.
Като марка гърнето се води whitehooker, като звук не е нищо кой знае колко особенно, но аз съм си и още с катализатор.
След монтажа на гърнето, решихме да свършим работата и с реглажа на предницата. Като отидохме при човека в Дупница и погледна колата и каза: Куре, куре, ела ела да видиш тука.
И ми показа тампон, който буквално преди 10 дни беше сменен. Втулката била разбита. Предложението на майстора е нов носач, който заедно с тампоните е около 45лв, с работата ще отиде 55лв.
Майстора и синут му са събрали 5-6 бмв-та и почнаха да ме бъзикат за къде я правя колата, с кой ще се състезавам, къде съм трегнал. сина на майстора вика - отивам да си сменя маратонките и ще се състезаваме.
Тъп майсторски хумор.
Ето една нова снимчица.

Поздрави.
Днеска Станислав /SPEEDLINE 1/ не успя да изяде всички вафли както в предишните дни, поради простата причина, че нямаше.
Той ви е казал горе долу, но и аз ще разкажа.
Днеска към обяд с него и един друг пич /викаме му дългият, но не защото му е дълъг, а защото той е дълъг/ отидохме в сервизчето на бащата на дългия /баща му не е дълъг, да се чуди човек на кой се е метнал дългият/.
1.
Тука Станиславчо сваля една ,,греда", която крепи гърнето отдолу.
2.
След това се направи един преходник за да се свърже новото гърне със старото, понеще диаметрите бяха различни. После се наложи да се отреже този преходник. Изобщо нещата станаха с малко напасване и спокойна работа. Между които се разказваха най-различни вицове.
3.
Тука Дългият бачка с тресчотка. Едвам се събира в канала.
Крайният резултат доста ми харесва. гърнето застана доста добре в отвора, като се центрира почти идеално в него.
4.
5.
Като марка гърнето се води whitehooker, като звук не е нищо кой знае колко особенно, но аз съм си и още с катализатор.
След монтажа на гърнето, решихме да свършим работата и с реглажа на предницата. Като отидохме при човека в Дупница и погледна колата и каза: Куре, куре, ела ела да видиш тука.
И ми показа тампон, който буквално преди 10 дни беше сменен. Втулката била разбита. Предложението на майстора е нов носач, който заедно с тампоните е около 45лв, с работата ще отиде 55лв.
Майстора и синут му са събрали 5-6 бмв-та и почнаха да ме бъзикат за къде я правя колата, с кой ще се състезавам, къде съм трегнал. сина на майстора вика - отивам да си сменя маратонките и ще се състезаваме.
Тъп майсторски хумор.
Ето една нова снимчица.
Поздрави.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Доста развлекателно разказваш