Голф 3 ГТИ
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 ГТИ
Здравейте колеги след кратка почивка отново съм на линия днес слагах мукета в колата и и разни кабеляци по таблото утре ще слагам калообраните и ще има нови снимки а да и ще се виждам с един колега от форума тъкмо да си полафя с някои дребни неща са но са играчка а да щях да забравя трябва да сложа и тавана но ще кача утре снимки 

- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ги и снимките с малко закъснение 

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Колега всичко хубаво, ама дай най после хубави снимки. От всички посоки, отвътре нявсякъде.
Къде си треснал ножчето. И аз бях така но го свалих вече да го ръфат кучетата.
Поздрави.
Поздрави.
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_dimitrov1986 написа:Колега всичко хубаво, ама дай най после хубави снимки. От всички посоки, отвътре нявсякъде.
Поздрави.
Писах по напред ако четете темата че ножа е спраскан ..... по колата бавно се работи и все още не е завършена
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Ето и малко случайни снимки докато се къпехме
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Колата от вътре е готова с таблото всичко е наредено сега ми остава окачване и да оправя джантите но парите свършват но и тях ще ги оправя скоро 

- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Колега,боядисай си джантите в сиво,че като ги видях ми заприличаха на железарки.
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Taка,както са +полиран борд ще са супер
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
колега задължително смени цвета на джантите...ако иска6 да са пак тъмни ги направи графитени... 

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Идеята за полирания борд е по-добра според мене.А задницата на колата е ужасна,въобще не се връзва с останалата част от колата.
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Разбира се че джантите няма да останат така писъл съм по горе в темата пак за задницата не мога да разбера кое не ви харесва на мен лично мн ме кефи но както и да е предстои пясакоструйка за джантите и прахово боядисване като ги направя ще кача снимки
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Колата си е твоя правия както ти харесва,но щом искаш аз ще ти кажа какво на мен не ми харесва не само в задницат а в цялата кола.Първо задния капак ти е напълно стоков т.е. неможе само бронята да изчистиш а капака не.Начини много ама ти въобще не си барал а така не се връзва с нищо нито с броните както казах нито с изчистването острани.Стоповете също нещо не са бъж за там.Минаваме отпред.Като се стремиш към изчистен вид защо не замаза мигачите от бронята.Фаровете са отврат по добре оригинални леко моднати - знаеш за какво говоря.Огледалата и те са тип илиенски тунинг.Окачването също е фактор.В момента колата е като франкенщайн или по скоро като сбирщайн т.е. никва идея за съчетанието на елементите няма.правил си това което си харесал от различни коли,но не всичко се връзва като се сложат различните идей на една кола,което сам виждаш на твойта кола.
Нищо лично колега искаш мнение давам ти такова искрено.Без лоши чувства.
Нищо лично колега искаш мнение давам ти такова искрено.Без лоши чувства.

- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Това което казваш за задния капак никога няма да го направя защото е пълна простотия няма никакъв смисал да си замазвам капака и даси лепна номера на бронята това е най тъпото нещо което бих направил значи за предницата съм съгласен да се изчисти и това съм го замислил но ще трябва си взема нови фарове с вградени мигачи но не бих сменил поради причината че са грозни и ще помоля преди да си давате мненията направете си труда да прочетете темата и след това да си поствате коментарите писъл сам че колата не е завършена а снимките са просто случайни и аз не влагам никакви лоши мисли 

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
За задния капак казах че има куп начини,не е нужно да сваляш номера,не съм и казвал подобно нещо.
Виж тук как са направени.

Виж тук как са направени.