Bose написа:Първо да благодаря на всички за загрижеността![]()
![]()
.
bbboiko2004 написа:Добре тия с фолиото не може ли да възстановят поне някакви пари... това е супер ценен фар
Значи да вкарам яснота по въпроса,всичко това се случи при Миро (с.Рогачево).Не съм вярвал че в Блъгария са останали още такива хора като него.Още с отиването при него се заговори за това че колата се готви за събор и общи други приказки.След като стана нелепата случка,човека много се притесни веднага ме накара да отворя ebay и да потърся фар.След като намерих каза независимо от цената веднага да го поръчвам за да може да дойде до събора за да не ми разваля плановете.Да отбележа че фара беше обявен на доста висока цена но пича не се зачуди и за секунда.След като се извини многократно и даде нужната сума да поръчаме фара каза да побързаме че да не изтървем събора.Просто съм очарован от отношението на човека не само към счупения фар а и към това да не ти провали плановете.Препоръчвам го с две ръце първо като качество на работа и второ като отношение към клиента просто е отговорен човек и си носи последиците без да го прави на въпрос въобще.Ако някой ще слага фолио той е човека![]()
Така трябва да е по-принцип!!!
и се надявам все повече хора да започнат да работят...със съвест.
Аз в моята работа се опитвам винаги да помогна на човека, да му свърша работа.....без да му отворя друга.....за каквито много случаи съм чувал.
Това което Миро е направил...по-мое мнение не трябва да се смята за уникално, то просто трябва да е така!!!
Успех с колата, варненци избухвате много

Надявам се догодина на Крушуна да се запозная с някои от вас...за Рожен няма да съм готов аз