Проект Calipso 2.8 VR6 ново на 55стр.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Maxxx
Ситуацията е такава че седалките задните от снимките вече не са мои ..... насочих се към корита и ги продадох , но се оказаха теснички и останах без бежавите седалки
Сега съм взел салон от корадо пак , но си е черен . Имам и едно ел.рекаро , намерих друго но колегата не го продава
И сега съм в едно такова положение странно ... Тези дни ще видя оферта за един друг салон , ако не ми допадне си слагам корадовия(перфектен) и това ще е .
Корите отдавна съм ги направил (кожа + бежаво) .... тея дни ще направя снимки на ситуацията ....
jafara ела ела чакам те
Ситуацията е такава че седалките задните от снимките вече не са мои ..... насочих се към корита и ги продадох , но се оказаха теснички и останах без бежавите седалки

Корите отдавна съм ги направил (кожа + бежаво) .... тея дни ще направя снимки на ситуацията ....
jafara ела ела чакам те

- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
alpine написа:Maxxx
Ситуацията е такава че седалките задните от снимките вече не са мои ..... насочих се към корита и ги продадох , но се оказаха теснички и останах без бежавите седалкиСега съм взел салон от корадо пак , но си е черен . Имам и едно ел.рекаро , намерих друго но колегата не го продава
И сега съм в едно такова положение странно ... Тези дни ще видя оферта за един друг салон , ако не ми допадне си слагам корадовия(перфектен) и това ще е .
jafara ела ела чакам те
Ами в такъф случай ако салона ти е черна кожа се постарай всичко да е черно, барабат с колоните и тавана!!! Тогава също се създава много хубав уюут вътре...

Еее... ама ше се караме, Съфорумник, Съгражданин, и колега... и да не ме повозиш малко ...

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
-Maxxx- написа:...Ами в такъф случай ако салона ти е черна кожа се постарай всичко да е черно, барабат с колоните и тавана!!! Тогава също се създава много хубав уюут вътре......
седалките не са кожени . Корите са кожени .... ще видим то корите ги правих по старите седалки , но лесно могат да се преправят ... ще се види скоро какво ще бъде ...
п.с. оня ден те засякох по мир ама ти нещо беше зает да не си гледаш пътя

Kingpin твоята си е хубава бе Велко

п.с. (да не ти припомням като пихме с тебе кво се напрайхме)

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
alpine написа:
Kingpin твоята си е хубава бе ВелкоИдеална за целта ... а имено пистаааааааааааааа
п.с. (да не ти припомням като пихме с тебе кво се напрайхме)![]()
Абе мойта е хубава, ама овехтяха разни работи, напука се кит, излезна ръждичка..трябва си освежаване

иначе за ония СЛУЧАЙ честно казано...НИЩО НЕ ПОМНЯ

-
- Автомобил:
- Двигател: