Още един кандидат за клубен голф
- ivoturboto
- Автомобил:
- Двигател:
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
С Ники си бяхме говорили за куулерите .. всеки спад на температурата с на входящия въздух 15-20 градуса е 5% мощност отгоре (или поне така твърдеше той) аз съм склонен да го приема защото съм усещал ефекта от хубав и добре позициониран куулер
а това което ти казва колегата bbboiko2004 по-добре не го прави за да не пуснеш скоро тема "основен ремонт и има ли той почва у нас" и както се казваше в едно култово мнение на колегата "Voodoo RUSH" от сааб форума - "колко кила плутоний ми трябват за една малка верижна реакцийка...ама по възможност да е контролируема и после да не си губя крайниците в движение или да светя на тъмно?"
а това което ти казва колегата bbboiko2004 по-добре не го прави за да не пуснеш скоро тема "основен ремонт и има ли той почва у нас" и както се казваше в едно култово мнение на колегата "Voodoo RUSH" от сааб форума - "колко кила плутоний ми трябват за една малка верижна реакцийка...ама по възможност да е контролируема и после да не си губя крайниците в движение или да светя на тъмно?"
- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
madcap написа:С хидравликата нема да имаш грижи, тя си е оделна система от двг-то
по вероятно да имаш грижи с полуоските и нема такива размери, освен ако не сложиш скорости от 3-ка, бе всичко се прави зависи колко кинти си приготвил
Колегата имаше предвид хидравликата за сегашния му мотор, която взе от мен а нямам стойка, защото остана на КР-а който продадох.