VolksWagen Passat b3 1.8Турбо
- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
Re: VW Passat b3 комби-----HADES (Полиране на джанти)
остана да я видим на колата 

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
chochov_w написа:остана да я видим на колата
да като цяло доста неща се понасъбраха за кичене,но има време за всичко неискам да претупвам нещата другата седмица имам уговорка с майстора дето ще прави калниците,да видим какво ще трябва да купя и почвам и тях да ги правя
- vackooo
- Автомобил:
Колеги помагайте със съвети,днес сложих бронята,но останах разочарован имам чувството,че не е това което трябва.Слагам я и от 2-те страни се получава по 1.5см фуга.Говоря м/у калник и броня,чак се виждат болтовете на калника.От какво може да е има ли някаква тънкост при слагането
Имаше на старата броня една пластмасова основа,която е точно по средата м/у металната и самата броня нея съм я махнал защото беше счупена пък и новата броня няма нужда от нея,е да ама като я слагах днес и неще и неще всичко е влезнало както трябва отсрани на водачите и 4 от челните щипки неискат да закопчеят има някакво напрежение,а няма какво да пречи!
Много ще се радвам ако някои успее да помогне,че на готова боядисана броня,вече е за пребоядисване,а не искам и утре да ме ядоса и да е за боклука
Мерси предварително
Имаше на старата броня една пластмасова основа,която е точно по средата м/у металната и самата броня нея съм я махнал защото беше счупена пък и новата броня няма нужда от нея,е да ама като я слагах днес и неще и неще всичко е влезнало както трябва отсрани на водачите и 4 от челните щипки неискат да закопчеят има някакво напрежение,а няма какво да пречи!
Много ще се радвам ако някои успее да помогне,че на готова боядисана броня,вече е за пребоядисване,а не искам и утре да ме ядоса и да е за боклука
Мерси предварително

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Данеби да е стояла дълго време на слънце и да се е деформирала ти слага ли я преди да я боядисаш?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Аз защо си мисля,че точно заради това което си махнал сега бронята стои така?Новата е като старата ти,а казваш,че не и трябва?
rabotnika написа:Данеби да е стояла дълго време на слънце и да се е деформирала ти слага ли я преди да я боядисаш?
Мога да гарантирам на 100% че бронята не е седяла на слънце,седяла е в стая без прозорци и е била много добре опакована за да не избелее.

- vackooo
- Автомобил:
wrofeel написа:rabotnika написа:Данеби да е стояла дълго време на слънце и да се е деформирала ти слага ли я преди да я боядисаш?
Мога да гарантирам на 100% че бронята не е седяла на слънце,седяла е в стая без прозорци и е била много добре опакована за да не избелее.
ето,пък и аз като си я взех си личеше,че бронята няма забележки.Кофтито е сега ако тази пластмасова основа е играла роля,от къде да я намеря като мойта беше помляна аз и затова я махнах
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Бронята е увиснала отпред или и висят краищата към гумите?
- vackooo
- Автомобил:
rabotnika написа:Бронята е увиснала отпред или и висят краищата към гумите?
бронята е увиснала в двата края към калниците,сега видях по точно си спомних че преди време взех от пешката една тунинг броня и ми даде и основа,извадих я и на нея също има тази пластмаса,която аз махнах утре ще пробвам да видя ама не мисля че играе роля
- Емо Йорданов
- Автомобил: Golf2+ BMW e36
- Двигател: 2.8 VR6 + 328
- Контакти:
mupk0 написа:Аз защо си мисля,че точно заради това което си махнал сега бронята стои така?Новата е като старата ти,а казваш,че не и трябва?
+1 тая пласмасова основа трябва да е там че да може металната основа (греда) да легне на нея

- vackooo
- Автомобил:
Емо Йорданов написа:mupk0 написа:Аз защо си мисля,че точно заради това което си махнал сега бронята стои така?Новата е като старата ти,а казваш,че не и трябва?
+1 тая пласмасова основа трябва да е там че да може металната основа (греда) да легне на нея
Тоест пластмасовата ляга върхо металната
- Емо Йорданов
- Автомобил: Golf2+ BMW e36
- Двигател: 2.8 VR6 + 328
- Контакти:
- vackooo
- Автомобил:
Емо Йорданов написа:Точно бате![]()
утре ще пробвам всички варианти дано стане че покрай тоя мой "проект" ако някой ден го завърша случайно сигурно ще съм с побеляла коса,ама едва ли ще е от старост
Винаги е така с тая моя кола ако нещо стане от първия път или ще се счупи или нещо друго.Винаги нещата стават с клизма и то с голяма

- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
vackooo написа:ако някой ден го завърша случайно
Вацоо, Вацо ... нали знаеш, че завършен проект няма бе

И не се пали толко бързо ами като сменяш онова под предния капак ?

Надявам се да пасне бронята

- vackooo
- Автомобил:
vw__fen написа:vackooo написа:ако някой ден го завърша случайно
Вацоо, Вацо ... нали знаеш, че завършен проект няма бе![]()
И не се пали толко бързо ами като сменяш онова под предния капак ?ше си скъсаш косата ли ?
![]()
Надявам се да пасне бронята
Е ти пък,принципно ако трябва да бъда честен ако всичко върви нормално двигател щеше да се смени за по малко време от моите опити с бронята.
Иначе има време и за скубане на коси,а той ако всичко е както трябва ще е април или дори след него има време