Още един кандидат за клубен голф
- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
колеги отново зов за помощ с приятел решихме да разменим двигателите на голфчетата ни неговия е бензинов 1.4 карбуратор какво ще е необходимо за да го менкаме смисал мн преправка ли ще е необходима за да го сложа в моя кош идеята ми е да се отарва от печката след това ще слагам др бензинов но засега е тайна какав ще е ако някои може да ми помогне ще сам благодарен искам да се отарва от печката щото е за ремонт вече а бензиновото дв е перфектно слабо ама икономи4но и бензиново наи вече
- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
никаде не опира поне при мен а що се отнася до мотора просто искам да мина на бензин това мотор4е ми е бес пари затова искам да го ка4на не ми казваите заслужава ли си или не искам да разбера слойно ли е или мойе да стане какво трябва да направя и какво не имам си як дв искам за момента по слабичак дв ако има някои мераклия да ми помогне ще сам му мн благодарен а пак ако е от видин и подаде рамо ще черпя само токовете паленето и помпата са ми неясни аз хамалската работа сам ще си е сварша
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
1,4 карбуратор няма по скоро е 1,3 или е слаган допълнително,трябва да го вземеш със скорости,полуоски,радиатор,изпускателен колектор...Ако ще го караш на бензин трябва да пуснеш ток за електрическия клапан на карбуратора който спира бензина,за подгряването на всмукателния колектор и за автоматичния смукач(ако има такъв),ако ти се занимава сменяй,но според мен няма смисъл,няма да гори малко и ще умалява на най малкото нагорнище дори и празна.... 

kaiser666 написа:xuliganin написа:искам да се отарва от печката щото е за ремонт вече а бензиновото дв е перфектно слабо ама икономи4но и бензиново наи вече
Опитваш се да прецакаш приятел или нещо не разбрах.
Защо да иска да го прецака след като и двамата са на ясно какво взимат.А и защо си мислиш че бензиновия дв е в по добро състояния от дизела на Ивчо.Това само колегата си го знае и ние можем само да гадаем какво и що ще стане.И определено не мисля че колегата като вземе този дв на ивчо ще съжалява защото върви доста прилично като за 1.6д.Ивчо що така си пропуснал да споделиш за идеята бре.
- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
зн неискам да го прецакам приятели сме от деца голфа го караме и двамата а и идеята е негова зн 4е харесвам неговото двигател4е и ми предложи сам а и не сам ре6ил твардо мисля 4е едва ли 6те стане вратката 6тото доста ме посаветваха 4е не си заслужава и мисля да ги послу6ам и направо да слагам не6то по солидно за да има за кво да се занимавам
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател: