Айде да сложа пак 1,2 снимки,че ептен замряхме,в последно време се занимавам само с ремонти и не остава време,а и пари (най-важното) за глезотийки,намислил съм няколко работи да сложа,но да видим кога ще е.Сега на първо време мисля да сложа това: Скоро още снимки. Поздрави
и на мен за сега нищо не са ми казали господата,но е малко кофти вечер ако караш на зад в тъмното и стъклото ти е затъмнено с много тъмно фолио,аз затова съм слагал най-светлото Поздрави
В грешка си мой човек, при наличие на странични огледала можеш да затъмниш само страничните задни прозорци. Коментирано е N-пъти във всички форуми, прочети закона.
колеги куките ме спряха дами направят забележка за сенника на предното стъкло и ги попитах как стоят нещата за задното и те ми казаха че е разрешено при наличието на странични огледала
Първо ще помоля да не превръщате темата в дебат ако искате си отворете друга и си пишете колко искате за стъклата.Мен много пъти са ме спирали както и татко и брат ми всички сме със затъмнени стъкла(най-светло)и до сега никой не е правил проблем,за предното ясно там си е казано,че нямаш право да лепиш нищо друго освен винетка застраховка и годишен преглед(май и там съм в нарушение ) Поздрави
Kakто е казал колегата stanyoo могат да се затъмняват само и единствено задните странични стъкла при наличието на две странични/ляво и дясно,а не две от шофьорската страна / огледала. Нa преден челен,предни странични и заден челен нямаш право да лепиш не само фолио а каквито и да е боклуци! В тая частност и лепенките ти по прозореца са в разрез със закона който забранява ограничаването на видимоста през упоменатите по горе стъкла.