MK4 GLS
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Re: MK4 GLS
Голем красавец е ГоУфо...Евала
ПП да не би да я караш без номера

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
passatfen написа:Голем красавец е ГоУфо...Евала![]()
![]()
В Америка често нямат номера отпред.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
До колкото знам в Америка може да се кара само с една регистрационна табела.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
RoadRunner написа:До колкото знам в Америка може да се кара само с една регистрационна табела.
Само в някои щати.
- Famous
- Автомобил: vw Passat b5.5
- Двигател: 1.9 TDI P.D. 131 P.s
- Контакти:
Евала колега!
Колата наистина е страхотна. Вижда се че е правена с много мерак и средства.
Определено ще има хора които да завидят но това не трябва да те притеснява. Определено ще се радвам да я видя на живо, ако имаш някоя събота и неделя път към Монтана с удоволствие бих изпил 1 кафе и да разкажеш нещо повече за БЕГАЧКАТА
Успех с развитието за което си споменал в по-задни мнения, ще следя с интерес темата.

Колата наистина е страхотна. Вижда се че е правена с много мерак и средства.
Определено ще има хора които да завидят но това не трябва да те притеснява. Определено ще се радвам да я видя на живо, ако имаш някоя събота и неделя път към Монтана с удоволствие бих изпил 1 кафе и да разкажеш нещо повече за БЕГАЧКАТА

Успех с развитието за което си споменал в по-задни мнения, ще следя с интерес темата.

- Blue_lady
- Автомобил:
- Двигател:
Какво стана с този голф ,че ми стана много интересно колеги .Някой виждал ли го е някога въобще на живо 

Не успях на Експо-то защото ми се стовариха много проблеми. Не намерих тапицер на време, и ми се спука задната гума. А и все още стягаме маздата защото има проблеми.
Днес ги снимах двете. Кога е следващото шоу?
Благодаря.

Днес ги снимах двете. Кога е следващото шоу?
Благодаря.

Благодаря,
Aми Маздата общо взето трябва да се боядиса от едната страна защото беше ударена. Има някои технически проблеми все още. Но като тунинг, не съм сигурен. Пътищата тук няма да ми позволят да я смъкна ниско статично. Бих искал да и сложа джанти и V Spec кит. Но това ще е в бъдеще след като оправим текущите проблеми по нея.
Мерси.
Aми Маздата общо взето трябва да се боядиса от едната страна защото беше ударена. Има някои технически проблеми все още. Но като тунинг, не съм сигурен. Пътищата тук няма да ми позволят да я смъкна ниско статично. Бих искал да и сложа джанти и V Spec кит. Но това ще е в бъдеще след като оправим текущите проблеми по нея.
Мерси.
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
simkolev написа:Благодаря,
Мерси.
Ако решиш да идваш на КРушуна пиши да ходим заедно,ако ти трябва тапицер който да ти свърши работа и то прекрасно пиши ми на ЛС сега моята се прави и можеш да видиш черно на бяло
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Ако дойде на крушуна с тоя голф, направо ще събере очите на всички !
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Sashko_Trg написа:Ако дойде на крушуна с тоя голф, направо ще събере очите на всички !
Лошо няма тамън ще стимулира много хора аз затова исках ако идва колега може да пътуваме заедно