MK4 GLS

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Re: MK4 GLS

Мнениеот rabotnika » Сря 08 авг 2012 21:21

RoadRunner написа:
vackooo написа:И ако още има хора които невярват...

Доста от хората които не вярваха и явно не искаха колата да е в БГ сега ще останат неприятно изненадани...

Мартине,не виждам какво толкова невиждано има тая 4ка от всеки друг голф с Р кови брони като изключим окачването си е най обикновена БГ 4ка с джанти и матиран цвят нищо лошо към колегата и парите хвърлени по колата но според мен има доооста неща които могат да се направят за да стане наистина невероятна 4ка

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Сря 08 авг 2012 22:19

Мартине,не виждам какво толкова невиждано има тая 4ка от всеки друг голф с Р кови брони като изключим окачването си е най обикновена БГ 4ка с джанти и матиран цвят нищо лошо към колегата и парите хвърлени по колата но според мен има доооста неща които могат да се направят за да стане наистина невероятна 4ка[/quote]
Неискам темата да се превръща в спор,но има доста неща по нея дето не са виждани в БГ,това ще се види като дойде на събор,ама Симо е упорит и каза,че докато не стане така както той реши,тая кола събор няма да види.

simkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simkolev » Чет 09 авг 2012 18:37

Благодаря!

Малко инфо: От утре колата ще е в движение. Можем да се организираме някаде в Пловдив за среща след Понеделник (20-ти).

@rabotnika - "Като изключим окачването, джантите, цвета (който е далече от "просто матиран"), предната броня, фаровете, задните фарове, интериор-а, страничните скиртове, аудио система, тавана, двигателя, трансмисията, панелите, адаптерите, камбер-а, и багажника" - Да, като изключим тези неща си е обикновенна 4-КА прав си :)

За да стане наистина уникална 4-КА се нуждае от малко БГ експертиза и "final touch": ЛАМБО врати, 24" джанти със статично окачване и резнати прожини (защото всички знаем че въздушното окачване е за страхливци), гуми с висок sidewall, 5 турбини + лепенки на огън по вратите и 1,500 watt система с последния диск на Тони Стораро, кожен интериор и таван "Зебра". В момента немога да си позволя да карам ТОЛКОВА уникална 4-КА, но ви благодаря за коментара и това че ми напомнихте "ниското нивото на уникалност." Все пак всеки си има вкус, моя вкус просто не е достатъчно уникален и затова съжелявам, @rabotnika че не успях да се включа във вашата класация. Може ли да ми пратите снимка на вашата уникална кола? :beer

@vackooo Мерси брат.

Значи пишете да се организираме този месец ако е възможно.

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Чет 09 авг 2012 18:41

Симо нямаш грижи аз съм пешеходец,но ще дойда,или айде ще ме земеш със гуфи ем да ме поразкараш.

П.п rabotnika-Ванката е много пекан не се карайте няма смисъл

simkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simkolev » Чет 09 авг 2012 18:46

vackooo написа:Симо нямаш грижи аз съм пешеходец,но ще дойда,или айде ще ме земеш със гуфи ем да ме поразкараш.

П.п rabotnika-Ванката е много пекан не се карайте няма смисъл

Аз не се карам даже ми е приятно. :beer

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Чет 09 авг 2012 19:01

По двигателя какво е правено?

Потребителски аватар
judasss
Автомобил: neshto nezakonno
Двигател: 2.9 VR6
Контакти:

Мнениеот judasss » Чет 09 авг 2012 19:06

simkolev написа:Благодаря!

(защото всички знаем че въздушното окачване е за страхливци).

Има нещо вярно в думите ти mhihi mhihi mhihi

Какво си и правил до сега ,че не е била в движение :?:

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Чет 09 авг 2012 19:28

simkolev написа:...... Може ли да ми пратите снимка на вашата уникална кола? :beer
.

Ами гледай сега аз уникални коли нямам и не съм имал
Виж леко пипнати съм имал :wink: може да се разровиш из форума ако ти остане време
Я разкажи за аудио системата ти и за мотора какво си им правил?

Потребителски аватар
vencigti
Автомобил: GOLF 4 GTI 1.8T
Двигател: AGU 2000

Мнениеот vencigti » Чет 09 авг 2012 19:29

Голфа колега е уникален.Следя темата с удоволствие.

simkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simkolev » Чет 09 авг 2012 20:55

2.0L GLS е Щатски модел. Двигателя имаше Neuspeed Supercharger който продадох, макар че оставих Neuspeed Catback Exhaust-a който все още е на колата. След това се наложи да сменя двигателя + трансмисията, но пак си е 2.0L. Не съм от бързите ако това очаквахте. // low'n'slow

Пак благодаря на всички. Ще направя една фотосесия и ще кача още снимки до няколко седмици. :beer

Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Мнениеот golf_1 » Чет 09 авг 2012 21:11

Хм този supercharger го гледах и аз, но нещо не ми вдъхна много доверие :roll: Какви са ти впечатленията от него? Според менкато се замисля, за тези пари доста по-ефективно ще е турбо и без това наще двигатели точно е доста лесно да се турбинират..

Поздрави от US :beer

simkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simkolev » Пет 10 авг 2012 0:05

golf_1 написа:Хм този supercharger го гледах и аз, но нещо не ми вдъхна много доверие :roll: Какви са ти впечатленията от него? Според менкато се замисля, за тези пари доста по-ефективно ще е турбо и без това наще двигатели точно е доста лесно да се турбинират..

Поздрави от US :beer

Добър е, струва си, и са доста търсени ако става дума за самия продукт. Лично аз не виждам смисала в Supercharger-a както и в Турбото защото 2.0L и без това е слаб, с тези добавки най-много да се изравни с 1.8T stock. И двете неща рано или късно създават проблеми. Ако ще влагаш толкова пари, направо един VR6 swap + 6spd и забравяш, а сложиш ли турбо на VR6 вече е съвсем друго. Но аз не си падам по високите скорости затова сигурно не ми допадат :)

Благодаря.

Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Мнениеот golf_1 » Пет 10 авг 2012 9:59

За 2.0Т-то може да поспориме малко, но ще е безсмислено :Mr Green Fun От 2.0 може да се изкарат прилични кончета, особено ако се сложи 16V глава и здрави чаркове... За VR6 swap с турбо няма какво да говориме, там си е ясна работата вече, но на мене идеята ми беше друга... Целта е да се получи приятна за каране градска кола, която да върви прилично. Нямах предвит някоя супер бърза кола, защото така или иначе тук по градовете на тебе ти е пределно ясно как стои въпроса с :cop ... Просто се бях замислил кое повече ще оправдае средства/време и т.н. :D

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 10 авг 2012 10:07

golf_1 написа:Целта е да се получи приятна за каране градска кола, която да върви прилично.

То на компресора основното му предимство, е че тръгва да надува още на ниски обороти и колата наистина става приятна за градско, особено ако са повече предавките :D

Жалко, че си го махнал :(

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 10 авг 2012 15:23

rabotnika написа:Мартине,не виждам какво толкова невиждано има тая 4ка от всеки друг голф с Р кови брони като изключим окачването си е най обикновена БГ 4ка с джанти и матиран цвят нищо лошо към колегата и парите хвърлени по колата но според мен има доооста неща които могат да се направят за да стане наистина невероятна 4ка

Ванка, не си прав тука, ама хич. Реално погледнато всеки голф 4 по света, без нещата които са му сложени допълнително е просто една обикновена стокова 4-ка. Нещата които са правени по колата са направени със вкус и пари... в началото на темата, дори беше споделил още какво мисли да прави по интериора и задната броня.

Колата си е идеална, въздушно окачване и така направен мат не се срещат често, да не кажа хич. Не я приемай като един завърщен проект.

Върни се в “Оптичен тунинг”