Проект Calipso 2.8 VR6 ново на 55стр.
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Тоз мотор (сега се сетих че става въпрос за 2.5 V6 TDI) се намира супер трудно и почти винаги е в комбинация с типтроник) малко ме съмнява да може да се навре в Джетата. Да не говорим, че един AFN ще му излезе много по-евтино и по-лесно за монтаж. А ако иска да е повече коне- 1.9 ARL - 150 коня. Във Варна има един Голф 3 с такъв мотор и върви що годе добре.Vizor написа:Passat_bs написа:И кое е AFB?Kingpin написа:Аз викам AFB![]()
![]()
Да не би да искаш да кажеш ABF?
не не иска да го каже![]()
нали уж си турбо дизел фен.. виж какъв мотор е АФБ
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Така момчета за мотора да кажа и аз все пак нещо
Варянтите винаги са доста ... Понеже имам намерение да си правя е30ка понапомпана бензиновия двигател отпада като варянт , иначе ако бях решил да е бензинов друго освен ВР6 не ми се върти като варянт
Замислил съм се за ТДИ мотор(90,110) като основа да си вземам , но тъй като финансовия въпрос е сериозен не се наемам с конкретни планове и срокове , кога и как .... Имам нещо на ум но ако стане ще кажа , не ми се говорят празни приказки
Тези варянти за мотора са доста подходящи , и пътеката по засилването им е отъпкана доста добре
нека се сетил за на Келеша старото сиво А3 което започна от скромните 90 кончета
п.с. Колата си има читав икономичен мотор в момента , а и както каза brabus това че е дизел и придава някакъв допълнителен чар
може и да бъркам но за мен е така
и заради няколкото л.с. да покажа салона

Замислил съм се за ТДИ мотор(90,110) като основа да си вземам , но тъй като финансовия въпрос е сериозен не се наемам с конкретни планове и срокове , кога и как .... Имам нещо на ум но ако стане ще кажа , не ми се говорят празни приказки
п.с. Колата си има читав икономичен мотор в момента , а и както каза brabus това че е дизел и придава някакъв допълнителен чар