Бууста си го взех от Германия за 30-тина евро. Точен е и съм доволен. Единствено стрелката ми играеше, но си сложиш едно кранче от тези за въздуха на рибките
VW Vento Variant OEM+
- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
Re: VW Vento Variant 1.9 TDII
Винаги може да се направи още нещо
Трябва да си монтирам предната разпънк, но ще се наложи да се свали всичко, за да може да се разпробие и да се направят шпилки и малко не ми се занимава... Днес може да направя 1-2 снимки на нещата, които съм монтирал, тъй като отдавна не съм качвал.
Бууста си го взех от Германия за 30-тина евро. Точен е и съм доволен. Единствено стрелката ми играеше, но си сложиш едно кранче от тези за въздуха на рибките
и няма проблем.
- passat_rs
- Двигател: M57 T2
но си сложиш едно кранче от тези за въздуха на рибките
И аз така направих, но като спра потока на налягането мери грешно като освободя почва да трепти
- PabloEscobar
Доста си играх с врътката докато го настроя да ми показва вярно. Ако имам загуба то е не повече от 0.1 бар, а и е по-добре от PSI
Ето и обещаните снимки
Направих нова стойка за бууста, а стария го монтирах на кабриото

А това са капачките за болтовете. Жалко, че пристигнаха едва след събора. Задните ми болтове на джантите са с различни глави.

Както казах ми е останала разпънката, която трябва да се монтира и имам още малко идеи по екстериора
Ето и обещаните снимки
Направих нова стойка за бууста, а стария го монтирах на кабриото

А това са капачките за болтовете. Жалко, че пристигнаха едва след събора. Задните ми болтове на джантите са с различни глави.

Както казах ми е останала разпънката, която трябва да се монтира и имам още малко идеи по екстериора
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
passat_rs написа:но си сложиш едно кранче от тези за въздуха на рибките
И аз така направих, но като спра потока на налягането мери грешно като освободя почва да трепти
мини някой ден и ще те светна как без кранче без нищо спира да трепти и си мери пеееееерфектно твоя уред го видях като ти правиха стенда и е същия като този дето бях си сложил и аз
иначе много по лесно става с щуцер от газовите уредби за вакуума с леко намален отвори слагате и си свиркате безгрижно без трептене без звуци без нищо
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Искам да кажа,че колата я видях с очите си и най-вече се запознах със собственика,който се оказа много добър и сериозен човек.Мога с възхищение да кажа,че колата изглежда изключително всеки ръб,детайл,заобляне и каквото и да е друго е премерено до най-малката точност и виждане от страна на естетиката.Това е колата която има всичко и нищо ненужно.Това което разбрах е че е правена с много търпение любов и воля за да се получи този резултат.Радвам се,че има такива хора сред нас,има какво да видим от тях и има какво да ни покажат,дори и да ни помогнат самите те.Радвам се Жорка,че се запознахме,поприказвахме за колите,живота и какво ли още не.Надявам се контактите ни да продължат.

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добър Меделин си заформил, Пабло 

- PabloEscobar
Преди да си тръгна към Германия реших направо да сложа 15ските - Ронал, за да мога по-късно тази година да си монтирам зимни гуми на тях

Следва продължение

Следва продължение

- PabloEscobar
Стига съм купувал за другите коли неща. Нека да си взема нещо и за мен
Този път попълнението е американска средна конзола с къп холдър.

Все още си търся добавките от Яхтинг и 4 дръжки за вратите от Polo 6N
Този път попълнението е американска средна конзола с къп холдър.
Все още си търся добавките от Яхтинг и 4 дръжки за вратите от Polo 6N

- PabloEscobar
Май останаха само дръжките. Вече имам всички добавки от Яхтинг (над бронята, спойлера и лайстана над номера)
Евала на човека, че беше толкова разбран

Последна промяна от PabloEscobar на Пет 11 ное 2011 12:20, променено общо 1 път.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Само не ми казвай че ще сложиш тая добавка на капака........толкова е грозна........нямам думи.Ама както решиш лично мен не ме радва особено много.
Гледам има вежди по калниците какво чакаш че не си ги взел още за комби знаеш ли колко трудно се намират задни вежди
Гледам има вежди по калниците какво чакаш че не си ги взел още за комби знаеш ли колко трудно се намират задни вежди
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Извинявам се продварително ако въпроса е бил дискутиран... Замислял ли си се да боядисаш лайсните на вратите в цвета на купето ?
- PabloEscobar
dinkonikolaev написа:Само не ми казвай че ще сложиш тая добавка на капака........толкова е грозна........нямам думи.Ама както решиш лично мен не ме радва особено много.
Дали ще я слагам или не аз ще си реша. Въпросът е че имам всичко. Веждите не ми харесват и няма да ги сложа, по-скоро искам ABT прагове.
RoadRunner написа:Извинявам се продварително ако въпроса е бил дискутиран... Замислял ли си се да боядисаш лайсните на вратите в цвета на купето ?
Мислил съм, но така ми харесва повече
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Ще се сетиш ти.PabloEscobar написа:Ако си сложа дръжките може би ще боядисам и лайсните.

- PabloEscobar
Re: VW Vento Variant 1.9 TDII goes Yachting :)
Днес получих писмо от митницата, че конзолата ми е задържана и трябва да платя мито
Е вече е при мен
Тъй като някой колеги ме питаха каква точно е разликата пускам няколко детаилни снимки на самата конзола. Остава да си направя една планка и две тапички за отстрани, защото няма
За щастие кожата за ръчната е на лице.

Междувременно съединителя изветря и предстои смяна. Решил съм комбинацията G60 маховик + VR6 съединител, ремъците и ролките също са вече на километри, така че живот и здраве по коледа ще я обслужа
Е вече е при мен Тъй като някой колеги ме питаха каква точно е разликата пускам няколко детаилни снимки на самата конзола. Остава да си направя една планка и две тапички за отстрани, защото няма

Междувременно съединителя изветря и предстои смяна. Решил съм комбинацията G60 маховик + VR6 съединител, ремъците и ролките също са вече на километри, така че живот и здраве по коледа ще я обслужа
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Градски ходи във VW Centrum и си поръчай капачетата нови. Аз също нямах капачета на подлакътника и си ги поръчах нови под 2лв бройката са.