VW Vento Variant OEM+

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
PabloEscobar
Автомобил: BMW E91
Двигател: M57D30O2

Re: VW Vento Variant 1.9 TDII

Мнениеот PabloEscobar » Съб 03 сеп 2011 9:39

Винаги може да се направи още нещо :) Трябва да си монтирам предната разпънк, но ще се наложи да се свали всичко, за да може да се разпробие и да се направят шпилки и малко не ми се занимава... Днес може да направя 1-2 снимки на нещата, които съм монтирал, тъй като отдавна не съм качвал.
Бууста си го взех от Германия за 30-тина евро. Точен е и съм доволен. Единствено стрелката ми играеше, но си сложиш едно кранче от тези за въздуха на рибките :lol: и няма проблем.

Потребителски аватар
passat_rs
Двигател: M57 T2

Мнениеот passat_rs » Съб 03 сеп 2011 10:46

но си сложиш едно кранче от тези за въздуха на рибките :lol:

И аз така направих, но като спра потока на налягането мери грешно като освободя почва да трепти :?

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Съб 03 сеп 2011 11:43

Доста си играх с врътката докато го настроя да ми показва вярно. Ако имам загуба то е не повече от 0.1 бар, а и е по-добре от PSI :Mr Green Fun

Ето и обещаните снимки

Направих нова стойка за бууста, а стария го монтирах на кабриото mhihi

Изображение

А това са капачките за болтовете. Жалко, че пристигнаха едва след събора. Задните ми болтове на джантите са с различни глави. :oops:

Изображение
Изображение

Както казах ми е останала разпънката, която трябва да се монтира и имам още малко идеи по екстериора

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Съб 03 сеп 2011 14:26

passat_rs написа:
но си сложиш едно кранче от тези за въздуха на рибките :lol:

И аз така направих, но като спра потока на налягането мери грешно като освободя почва да трепти :?

мини някой ден и ще те светна как без кранче без нищо спира да трепти и си мери пеееееерфектно твоя уред го видях като ти правиха стенда и е същия като този дето бях си сложил и аз
иначе много по лесно става с щуцер от газовите уредби за вакуума с леко намален отвори слагате и си свиркате безгрижно без трептене без звуци без нищо

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Съб 03 сеп 2011 20:02

Искам да кажа,че колата я видях с очите си и най-вече се запознах със собственика,който се оказа много добър и сериозен човек.Мога с възхищение да кажа,че колата изглежда изключително всеки ръб,детайл,заобляне и каквото и да е друго е премерено до най-малката точност и виждане от страна на естетиката.Това е колата която има всичко и нищо ненужно.Това което разбрах е че е правена с много търпение любов и воля за да се получи този резултат.Радвам се,че има такива хора сред нас,има какво да видим от тях и има какво да ни покажат,дори и да ни помогнат самите те.Радвам се Жорка,че се запознахме,поприказвахме за колите,живота и какво ли още не.Надявам се контактите ни да продължат. :D :да:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Нед 04 сеп 2011 16:43

Добър Меделин си заформил, Пабло :да:

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Нед 18 сеп 2011 20:51

Преди да си тръгна към Германия реших направо да сложа 15ските - Ронал, за да мога по-късно тази година да си монтирам зимни гуми на тях :)

Изображение
Изображение

Следва продължение mhihi

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Чет 10 ное 2011 13:22

Стига съм купувал за другите коли неща. Нека да си взема нещо и за мен :Mr Green Fun
Този път попълнението е американска средна конзола с къп холдър.

Изображение

Все още си търся добавките от Яхтинг и 4 дръжки за вратите от Polo 6N :horror:

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Чет 10 ное 2011 19:38

Май останаха само дръжките. Вече имам всички добавки от Яхтинг (над бронята, спойлера и лайстана над номера) :oops: Евала на човека, че беше толкова разбран :bowdown

Изображение

Последна промяна от PabloEscobar на Пет 11 ное 2011 12:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Пет 11 ное 2011 1:10

Само не ми казвай че ще сложиш тая добавка на капака........толкова е грозна........нямам думи.Ама както решиш лично мен не ме радва особено много.

Гледам има вежди по калниците какво чакаш че не си ги взел още за комби знаеш ли колко трудно се намират задни вежди :|

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Пет 11 ное 2011 9:34

Извинявам се продварително ако въпроса е бил дискутиран... Замислял ли си се да боядисаш лайсните на вратите в цвета на купето ?

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Пет 11 ное 2011 12:19

dinkonikolaev написа:Само не ми казвай че ще сложиш тая добавка на капака........толкова е грозна........нямам думи.Ама както решиш лично мен не ме радва особено много.

Гледам има вежди по калниците какво чакаш че не си ги взел още за комби знаеш ли колко трудно се намират задни вежди :|

Дали ще я слагам или не аз ще си реша. Въпросът е че имам всичко. Веждите не ми харесват и няма да ги сложа, по-скоро искам ABT прагове.

RoadRunner написа:Извинявам се продварително ако въпроса е бил дискутиран... Замислял ли си се да боядисаш лайсните на вратите в цвета на купето ?

Мислил съм, но така ми харесва повече :) Имам и черни елементи. Ако си сложа дръжките може би ще боядисам и лайсните. Ще видим ... всичко се решава при монтажа :lol:

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Пет 11 ное 2011 13:31

PabloEscobar написа:Ако си сложа дръжките може би ще боядисам и лайсните.
Ще се сетиш ти. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
PabloEscobar

Re: VW Vento Variant 1.9 TDII goes Yachting :)

Мнениеот PabloEscobar » Пет 25 ное 2011 15:59

Днес получих писмо от митницата, че конзолата ми е задържана и трябва да платя мито mhihi Е вече е при мен :mrgreen:
Тъй като някой колеги ме питаха каква точно е разликата пускам няколко детаилни снимки на самата конзола. Остава да си направя една планка и две тапички за отстрани, защото няма :( За щастие кожата за ръчната е на лице.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Междувременно съединителя изветря и предстои смяна. Решил съм комбинацията G60 маховик + VR6 съединител, ремъците и ролките също са вече на километри, така че живот и здраве по коледа ще я обслужа :lol:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 25 ное 2011 18:39

Градски ходи във VW Centrum и си поръчай капачетата нови. Аз също нямах капачета на подлакътника и си ги поръчах нови под 2лв бройката са.

Върни се в “Оптичен тунинг”