Много добро превъплащение от ABS двигател във VR6. И от вън визията му ме кефи. Само не можах да преброя от както си купил колата на колко чифта джанти си стъпвал Ще ми е интересно да наблюдавам и за бъдеще проекта ти и развитието му
Голям съм фен на проекта ти и го следя от край време, яд ме е само че на Крушуна не можах да те видя да те поздравя лично! Евала за добре свършената работа!
колеги отново голфа е с старата визия най-накрая намерих джанти с старите размери предни 7,5ж и задни с 9ж марката Borbet T с полирани бордове скоро ще сложа снимки че сега съм малко на моренце
Колега, колата ти става убиец. Имам няколко въпроса към теб. 1. Колко ти гори този двигател? 2. Колко пари ти излезна двигателя, защото един приятел е навит и той да си направи тази интервенция?
колега моя мотор ми излезе 2000лв а горенето ако не се натиска не гори повече от 2000 кубика извън града към 8-9 ако карам до 90 км в града незная но не повече от 15 аз имам още един мотор с всичко за инсталацията ако искаш пиши на лично