Проект Calipso 2.8 VR6 ново на 55стр.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Re: :)
anndroo написа:alpine кога ще доидеш в София да ни я покажеш малко на живо като например на някоия клубна среща на бояна
Надявам се за калояново да се дойде , до София не ми се очертава път този месец с нея .
По колата се работи лекинката , скоро ще има нови снимки .... интересни

Мерси колеги за окуражаващите коментари

Re: :)
alpine написа:anndroo написа:alpine кога ще доидеш в София да ни я покажеш малко на живо като например на някоия клубна среща на бояна
Надявам се за калояново да се дойде , до София не ми се очертава път този месец с нея .
По колата се работи лекинката , скоро ще има нови снимки .... интересни
Мерси колеги за окуражаващите коментари
Трябва обезателно ... аз ти казах на Калояново, живот и здраве съм там ... нямам търпение да я видя на живо, както и още няколко " ВАРНААА МАНЯЦИ " ... хехее

- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
alpine написа:Azev-а вече не е на колата и е продаденСтрахотна джанта , призната от феновете на колите от това време . . . Не ми се искаше да я давам но се наложи просто понасъбрах няколко комплекта и трябваше да се даде нещо
Eee... ти заради тази джанта направи цялата кола едва ли не и сега я продаде... дано на нейно място да дойде нещо по-добро!

- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
-Maxxx- написа:alpine написа:Azev-а вече не е на колата и е продаденСтрахотна джанта , призната от феновете на колите от това време . . . Не ми се искаше да я давам но се наложи просто понасъбрах няколко комплекта и трябваше да се даде нещо
Eee... ти заради тази джанта направи цялата кола едва ли не и сега я продаде... дано на нейно място да дойде нещо по-добро!
сега Azeva красът моя голф , не съм ги качил 4-те но извади ебаси стойката с тия джантаци да е жив и здрав "alpine" че ми ги продаде ...

-
- Автомобил:
- Двигател: