Освежаването на Бял Голф III :>
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
разбира се че да сложиш дръжките трябва да се прави , то няма нищо общо реално
виж тук нещо такова се случва
R tuning ще ти го направи кадърно , внимавай с майсторите че кви работи се случват не е истина

- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
евала страхотен е станал и браво за труда и ентусиазма ... само една забележка ,тоя черния йероглиф отзад да го махнеш щото проваля цялата фаца .... не знам просто не ми стои добре йероглиф до него немска емблема на немски автомобил
згря за както иде реч
иначе ,това си е лично мое мнение .. колата си е твоя и ти си я харесваш както си е (както и ние я харесваме) ,но само това е малката забележка
айде поздрави ...
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
И такаааа да изкажа благодарности на Ilkomotor за добрата цена на новите "временни" мигачи на Голфи
Вчера по някое време реших да си сложа черни бленди с мигач отпред , естествено преди това бяха поръчани на Илко
. Причината да си ги сложа и подкарам е , че понеже в момента полицайчетата се заяждат и за най-малкото нещо по осветлението на колата . Реших да си върна мигача от фара долу , габарита горе във фара и да си седи така , докато не се намери време за махането им изцяло на тия пластмаски .
Лично аз съм 50 на 50 дали ми харесват такива черни , дайте мнение и Вие , аз май съм малко повече към ДА .
Голяма драма се оказа около жиците и кабелите на китайските фарчета и то бяха поялници , резачки , скалпели , изолирбандове и т.н.
Тааааа вчера по светло се почна ......
По едно време се оказа , че е станало 19:00 ч. , а доникъде не я бяхме докарали
И най-накрая всичко си дойде на мястото
. Кеф цена няма та ... един изгорял бушон , много калай изхабен , много изолирбанд , мноОооого студ и мноооого тъмница . Тези дни ще й направя една фотосесия (есенна)
Вчера по някое време реших да си сложа черни бленди с мигач отпред , естествено преди това бяха поръчани на Илко
Лично аз съм 50 на 50 дали ми харесват такива черни , дайте мнение и Вие , аз май съм малко повече към ДА .
Голяма драма се оказа около жиците и кабелите на китайските фарчета и то бяха поялници , резачки , скалпели , изолирбандове и т.н.
Тааааа вчера по светло се почна ......
По едно време се оказа , че е станало 19:00 ч. , а доникъде не я бяхме докарали
И най-накрая всичко си дойде на мястото
. Кеф цена няма та ... един изгорял бушон , много калай изхабен , много изолирбанд , мноОооого студ и мноооого тъмница . Тези дни ще й направя една фотосесия (есенна)
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Значи аз не съм им свикнал още
Много черно ми идва , но предполагам с времето ше й свикна
Решетката я пробвах черна и като приемем , че долната лайстна е боядисана бяла , а посредата си остане така ми се губи между двата черни фара .... ето една по-стара снимка
Ето 2 снимки от днес в Благоевград
ППП
Тези дни ще пробвам едни хромирани бленди да видя дали с тях няма да е по-добре . Черните все пак си отиват на фаровете , а хромираните на бронята
.
Ето 2 снимки от днес в Благоевград
ППП
Тези дни ще пробвам едни хромирани бленди да видя дали с тях няма да е по-добре . Черните все пак си отиват на фаровете , а хромираните на бронята