И така започна се и с освежаването на моето голфче.
Частите, които съм закупил и монтирал до сега са следните.

Ксенон система Премиум Слим баласт 5000к от Санто - 200кинта

Фарове ангелски очи с лупи, марка Депо от колегата ba1 hu1 от раздел продава - 334лв.

решетка без емблемата от колегата guru - 50лв с доставката

иерок нож пак от колегата guru - 50лв с доставката.
Сега започвам да разказвам историята в снимки.
1.

Тук на голфчето му е отстранена предната решетка и са демонтирани старите фарове. В демонтажа им няма почти нищо слижно, почти всеки би могъл да се справи.
2.

Тук снимка на ксеноновият кит - 5000к по препоръка на санто. Страшно съм доволен от ксенон системата.
ВНИМАНИЕ. Първо си купете фаровете за да видите с какви капаци са отзад - може да са с пластмасови или с гумени. Това е от значение, защото ксенон китовете не може да се монтират на всякакви капаци, например - Луксима Прумиум се монтира на фарове само с пластмасови капаци, не става на тези с гумените.
3.

Тук вече е монтирано едно от новите фарчета.
4.

Тук малко се наложи да се удължат кабелите за мигачите, които фабрично се намират на предната броня, но с оглед на тове, че евентуално ще се запълва предната броня и те же се премахват се наложи, да ги сложа ня мястото на габаритите на новите фарчета. За целта оригиналният кабел беше удължен, закупих си две крушки за мигачи 12V 21w, като цената им беше по 2лв.
5.

Тук вече и двете нови фарчета са монтирани, заедно с ксенона. Баластите на ксенона са захванати за ботушите на амортисьорите, като не оказват влияние на работата на радиото.
Вече преминаваме към монтажа на новите предна решетка и широк нож. При монтажа им също няма нищо сложно.
Ето малко снимки и от тази операция.
1.Първо двигаме предният капак и започваме да махаме старата решетка

2.

Помагах си с една малка отвертка.
3.

Тук в горната част на решетката има едни като палчета, които първо ги бутам с отвертката навътре и след това дърпам цялата решетка за да излезе.
4.

Вече монтирана новата решетка на отворен капак.
5.

Тук вече на затворен капака и вече се захващам с широкият нож.
Демонтажа му е лесен, просто дърпата и сецате /внимателно/
Ето го и новият нож в разглобен вид.
6.

Ето и калота без нож - доста височка изглежда.
7.

Започнах монтажа на широкият нож с лямата част.
8.

А ето го вече ив сглобен вид - разликата със старият доста ми харесва.
9.

10.

Тази последанта снимка е със всички нововъведения - фарове, рещетка, ксенон, широк нож.
За монтажа на фарчетата и ксенона ми взеха общо 40лв, с малка помощ от моя страна.
Решетката и ножа си ги монтирах сам.
Еми това е началото на ,,проекта" на моето голфче. Вялно не е много, но мисля, че за един месец хвърлени 700лв за колата не е малко. Сега си търся някакви джанти, но удрям на камък, нищо не намирам.