dobrin написа:Джетата наистина става много добре. Имах възможността да я видя на 02.05. в Русе. Само един салон и нещата ще бъдат завършени. Успех и честита рожба.
Салон ли,да няма да е такси?

dobrin написа:Джетата наистина става много добре. Имах възможността да я видя на 02.05. в Русе. Само един салон и нещата ще бъдат завършени. Успех и честита рожба.
wierdo написа:С това турбо в голям филм влизаш. Тоест зависи какви са ти финансите де.
Успех за понататък.
golf II gti написа:Значи този филм е точно за тебе.Аз от 5 месеца съм в него и едва днес успях да запаля и сега предстоят настройки.Успех с начинанието
anchev написа:Здравейте колеги,ПОМОГНЕТЕ!!!![]()
![]()
Почвам си проекта, турбиниране на джетката и за целта ми трябва колянов вал,бутала и биели от 9 А(пасат) ,мисля че само пасата е с такъв двигател.Който има нужните неща нека пише на лични или тел 0897870588
anchev написа:Здравейте колеги,ПОМОГНЕТЕ!!!![]()
![]()
Почвам си проекта, турбиниране на джетката и за целта ми трябва колянов вал,бутала и биели от 9 А(пасат) ,мисля че само пасата е с такъв двигател.Който има нужните неща нека пише на лични или тел 0897870588
golf II gti написа:20 Клапановата глава на АБФ ли я сложи?Турбото от 1.8Т ли е или онази твойта старата?
Браво за интусиазма.Много готино проектче,но все пак сложи някоя снимка да видим как е станало.То кибици винаги има.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта