ZeroCool написа:Stefan написа:Не и Montana BLACK
rabotnika, явно незнае за кво иде реч
Да се осведоми
много добре знае

спрей = та.ак, компромис и както искате го разбирайте
Да се осведоми
ZeroCool написа:Мисълта ми беше, че като е спрей не е задължително да стане на черти....както се вижда от снимките дюзи бол...не намерих клипче на което да се пръска нещо с идеята да стане равномерно...това беше най осведомителното
А че си е та.ак и компромис е друг въпрос
Всеки който мисли да боядисва нещо със спрей трябва да е наястно, че ще го боядисва пак
Ама да не се правя на компетентен и аз по-въпроси с които не съм чак толкова запознат....поне не все още.
BruDoNe написа:ZeroCool написа:Мисълта ми беше, че като е спрей не е задължително да стане на черти....както се вижда от снимките дюзи бол...не намерих клипче на което да се пръска нещо с идеята да стане равномерно...това беше най осведомителното
А че си е та.ак и компромис е друг въпрос
Всеки който мисли да боядисва нещо със спрей трябва да е наястно, че ще го боядисва пак
Ама да не се правя на компетентен и аз по-въпроси с които не съм чак толкова запознат....поне не все още.
Ще го боядисва ако не сложи лак отгоре и преди да боядисва не мини с грунд ..![]()
Да се осведоми
Да се осведоми
G60 написа:ZeroCool написа:Stefan написа:Не и Montana BLACK
Да се осведоми
Абе аз ли съм тъп или квоНищо не разбрах какво толкова умопомрачително чудо показват в тоя клип
![]()
![]()
G60 написа:ZeroCool написа:Stefan написа:Не и Montana BLACK
Да се осведоми
Абе аз ли съм тъп или квоНищо не разбрах какво толкова умопомрачително чудо показват в тоя клип
![]()
![]()
rabotnika написа:Ееее чудото е уникалния спрей с който някой си е пръснал джантите ама никой не смее да си пръсне капака или калника щото ще прилича на е.ан г.з ама нали "някой" го е ползвал всички тряя го ползваме защото той казва
Ай сиктир и спрейове и ла.на
vackooo написа:rabotnika написа:Ееее чудото е уникалния спрей с който някой си е пръснал джантите ама никой не смее да си пръсне капака или калника щото ще прилича на е.ан г.з ама нали "някой" го е ползвал всички тряя го ползваме защото той казва
Ай сиктир и спрейове и ла.на
И недай си Боже да идеш да ти мият колата и пръснат безконактното![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта