'Лилава перла' - synchro - Пробуждане
- n-i-k-o
- Автомобил: mk2 i passat b3
- Двигател: ev 1984 rp 1992
Re: Проект 'Черния Лебед'
тоя таласъм ко ша го правиш
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
реставрация....
- n-i-k-o
- Автомобил: mk2 i passat b3
- Двигател: ev 1984 rp 1992
ми прави ги едно след друго че ще ти дойде нанагорно 

- butsefal
- Контакти:
абе то на приказки лесно, ама като искам и еднотто и другото, и авото си искам да подкарам ииии сапрао съм се не раздвоил или разтроил ами незнам...
- butsefal
- Контакти:
Re: Проект 'Лилава перла'
не съм снимал но стоповете стояха толкова брутално почернени точно 2 седмици и след това си ги забърсах с коресилин и преди около 3 седмици ги напръсках с преи само по мигачите и светлините за задна. Това е само временно решение. Като цяло съм се ориентирал към вледния стоп, само че още немога да си опера чорапите... 

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Ако ще оставаш с тези джанти, по добре не сменяй броните. Сложи си един широк нож и ще спинка, а с окачване ще спинка като зет у баба си
.
За широка броня според мен ще ти трябват някакви "по-модерни" джанти, примерно петолъчки или нещо с борд. Просто няма да се връзва с класическата визия. А ако наистина си смениш броните, тогава ще искаш и вежди, и гти-пакет за прагове, и кристални неща, и врати с голямо стъкло, и ABF/AAA/ABV....
Не разваляй олд-скуула, карай си моното и си сипвай газ. Не знам какво толкова им харесвате на тия широки брони
пп: не ангажирам никой с личното си мнение

За широка броня според мен ще ти трябват някакви "по-модерни" джанти, примерно петолъчки или нещо с борд. Просто няма да се връзва с класическата визия. А ако наистина си смениш броните, тогава ще искаш и вежди, и гти-пакет за прагове, и кристални неща, и врати с голямо стъкло, и ABF/AAA/ABV....
Не разваляй олд-скуула, карай си моното и си сипвай газ. Не знам какво толкова им харесвате на тия широки брони

пп: не ангажирам никой с личното си мнение

- butsefal
- Контакти:
предполагам че джантите ще са тези поне още 2 години щото тея към които съм се замечтал струват повечко и трябва да спестявам бая или някой да ме спонсорира....
ГТИ решетки и прагове определено няма да има - ще махна всички видове пластмаса от сорта на вежди, прагове и други излишъжи. По визията само широката броня с един нож от не съм сигурен точно каква кола но ще се види живот и здраве и те така...
ГТИ решетки и прагове определено няма да има - ще махна всички видове пластмаса от сорта на вежди, прагове и други излишъжи. По визията само широката броня с един нож от не съм сигурен точно каква кола но ще се види живот и здраве и те така...
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
butsefal написа: Преди обмислях варианта да слагам капак от делта интеграл като на зеления, но след като и алпина сложи такъв на ралито съм започнал да търся друг вариант за да не се доблираме с идеите....
Капака на ралито е този от зеления така че не се притеснявай слагай смело интегралов капак

- butsefal
- Контакти:
като цяло алпине ми се ще да не се доблирам, да докарам поне нещо да е уникат....
- butsefal
- Контакти:
за съжаление трябва да споделя с вас че полека лека започвам да гоня и смисъла на думата REBILD ... ама какво да се прави...
-
- Автомобил:
- Двигател:
малко офф, но ще ме извиняваш butsefal,
но на снимката от аватара ти не е ли Балкана на "хулигана" от Тутракан, а за синия Балкан нямаше ли тема във друг форум, дай координати да ти видя Аво-то(коя год. е).
но на снимката от аватара ти не е ли Балкана на "хулигана" от Тутракан, а за синия Балкан нямаше ли тема във друг форум, дай координати да ти видя Аво-то(коя год. е).
- butsefal
- Контакти:
абсолютно точен си колега, същия е балкана и другия е моя. Имаш ЛС.
- butsefal
- Контакти:
още малко напредък, сега с тая криза нещата се проточвавт повече от замисленото. Сдобих се с решетка с широките ребра за 2 кинта, и с широка броня с мигачи и основа. Лошото е че е само с половин нож (тесен), ако някой може да ми помогне с другата половинка ще е супер. Широк нож ще търся по-нататъка в бъдещето - и без това ще се сложи чак като се свърши със снеговете назима. Ето и една мноого лоша снимка, надявам се утре да мога да направя по-добри
http://butsefal.snimka.bg/tuning/golf-t.518442.21041270
http://butsefal.snimka.bg/tuning/golf-t.518442.21041270
- butsefal
- Контакти:
http://butsefal.snimka.bg/tuning/golf-t.518442.21053717
Ето и днешните снимки - съжелявам че не са идеални, но така е с К800 и зацапана камера...
Ето и днешните снимки - съжелявам че не са идеални, но така е с К800 и зацапана камера...
- butsefal
- Контакти:
А ето и резулатата от малко свободно време (в последната снимка се вижда как бях миналото лято - след което си оправих стоповете) http://butsefal.snimka.bg/tuning/golf-t.518442.21080787
ПС. Извинявам се за качеството но така е с телефон - излишните пари не стигат до апарат ами се по проектите
ПС. Извинявам се за качеството но така е с телефон - излишните пари не стигат до апарат ами се по проектите