Ето още едно АБФ-че дайте идеи ,мнение и т.н

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
pe4kata
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: Ето още едно АБФ-че дайте идеи ,мнение и т.н

Мнениеот pe4kata » Пет 26 фев 2010 14:04

bate_zaio написа:ми джанти те ги слагъл само веднъш и не съм ги снимал скоро ще ви дам и на тях снимки ,а колеги заварките по тоя капак трябва да се доста защото може да ми остане ламарината в ръката така чее според мен заварките неса проблем ще ви кача по късно снимки да видите как е станал

Как ще ти остане в ръката бе колега :shock :063: тук по форума още на никой май не му е останала в ръката :idea:

п.п. Или прави нещата както трябва(при хора който наистина знаят за какво става дума ) , или изобщо не се занимаваи - успех :да:

Потребителски аватар
trohilio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trohilio » Пет 26 фев 2010 15:32

ееееее стига бе тва си е вече ебавка с момчето :beat_butt2 .Спрете се и го оставете да видим кво ще направи.то беше хранилка то беше чудо аиде секи които много знае да види неговия дъргел на кво прелича и тогава много да говори.заглавието на подфорума е оптичен тунинг а не час по балгарски език.Ако бях на негово място до сега отдавна да сам спрял да пиша в целия ПРЕКРАСЕН И ГРАМОТЕН ФОРУМ :banghead: .

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Пет 26 фев 2010 17:23

Добре се получава голфчето,БРАВО за което :beer :bowdown

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Пет 26 фев 2010 18:32

trohilio написа:ееееее стига бе тва си е вече ебавка с момчето :beat_butt2 .Спрете се и го оставете да видим кво ще направи.то беше хранилка то беше чудо аиде секи които много знае да види неговия дъргел на кво прелича и тогава много да говори.заглавието на подфорума е оптичен тунинг а не час по балгарски език.Ако бях на негово място до сега отдавна да сам спрял да пиша в целия ПРЕКРАСЕН И ГРАМОТЕН ФОРУМ :banghead: .

то на там утиват нещата май колега , а нещата по колата се правят повече от добре за пояснение на колегите(професори) и аз мисля като теб като толкова хора знаят да говоеят да покажат те кво са направили ще ви кача още някоя друга снимка за критики щотото тая тема май такава стана пък ще видим

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Пет 26 фев 2010 19:03

полу готовия капак има още работа по него същото тъка задния номер заварен и подсилен и след това замазан има още работа по колата но ще стане и дръжките ги няма но само тези снимки имам в готов вид имам други но са големи КБ и немогат да се качат
Прикачени файлове
022610171747.jpg
022610171800.jpg
022610171827.jpg
022610171838.jpg
14012010160.JPG

Потребителски аватар
trohilio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trohilio » Пет 26 фев 2010 20:14

джанти ще имали :roll: ако ще има махаи сичко (лаисни,прагове) прави му едни хубави вежди изчистен от сякаде и си перфе.а пък на които не му изнася да не чете :!:

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Пет 26 фев 2010 21:11

едни раздувки на задните калници можеше да направиш, ако разбира се, си се замислил за джанти :)

Потребителски аватар
kiko_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko_pl » Пет 26 фев 2010 22:30

trohilio написа:ееееее стига бе тва си е вече ебавка с момчето :beat_butt2 .Спрете се и го оставете да видим кво ще направи.то беше хранилка то беше чудо аиде секи които много знае да види неговия дъргел на кво прелича и тогава много да говори.заглавието на подфорума е оптичен тунинг а не час по балгарски език.Ако бях на негово място до сега отдавна да сам спрял да пиша в целия ПРЕКРАСЕН И ГРАМОТЕН ФОРУМ :banghead: .

По-добре "ПРЕКРАСЕН И ГРАМОТЕН ФОРУМ" отколкото НЕГРАМОТЕН! Браво за това което прави колегата ама да се постарае малко и да напише поне едно мнение без грешка. Ако на теб ти е кеф да го гледаш как пише като второкласник, на мен не ми е. :screwy

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Пет 26 фев 2010 23:12

нямам думи какво да кажа вече спирам да качвам снимки а понеже вие сте професори качвайте вашите коли ще дам само една снимка на края на проекта и тогава ще видим и вашите коли и ще сравним кой е 2-ро класник а и съм сигурен че съм поне с 10 години по малък с повечето хора от форума но имам по големи постижения от тех поне на този етап успех на всички

Потребителски аватар
kiko_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko_pl » Пет 26 фев 2010 23:36

Ти май и мислиш като второкласник. Никой нищо не ти казва за колата, а за правописа. Колата се получава супер, само дето искам (и не само аз) като ти чета мненията да няма нужда да ги препрочитам 2-3 пъти докато ги разбера. Щом толкова хора ти правят забележка може би има защо!

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Съб 27 фев 2010 12:51

kiko_pl написа:Ти май и мислиш като второкласник. Никой нищо не ти казва за колата, а за правописа. Колата се получава супер, само дето искам (и не само аз) като ти чета мненията да няма нужда да ги препрочитам 2-3 пъти докато ги разбера. Щом толкова хора ти правят забележка може би има защо!

колега просто не съм свикнал да пиша на кирилица и за това така се получава ама то прекалихте вместо нещо да кажете за колата вие само едно и също въртите а и според мен бъркам буквите от клавиатурата ама няма значение успех на всички с техните коли

mi40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mi40 » Съб 27 фев 2010 13:11

много сте лоши и грамотни бе ...

Потребителски аватар
stanyoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanyoo » Нед 28 фев 2010 13:45

Колега :idea:
Не ти е единственият проблем, че не си свикнал с "кирилицата" .. ти неможеш да се изказваш. Знаеш ли, с каква мъка прочетох 3-те страници, в които си писал?

Потребителски аватар
trohilio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trohilio » Вто 02 мар 2010 21:58

до каде стигна колега

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Вто 02 мар 2010 22:38

trohilio написа:до каде стигна колега

ми 80% от колата е готова остават броните да се подготвят за боя,някоя друга забележка по колата ,водно да се изтърка филер и боята накрая и да почна да слагам аксесоарите това е за сега :)

Върни се в “Оптичен тунинг”