Напоследък само яки "проекти" в тоя раздел.

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
BoromiR
Автомобил:
Двигател:

Re: Напоследък само яки "проекти" в тоя раздел.

Мнениеот BoromiR » Чет 25 фев 2010 3:10

Аз пък си мисля , че това е поредната тема , която я обърнахте на хранилка и се хулите един друг , чудите се кой , кого да захапе ... :screwy
Замислете се , че теми с така наречените зарчета , ароматизатори не просъществуват . А теми с по цялосни промени на автомобилите си се задържат в класацията и се обновяват . Какво въобще ги храните хората с заровете немога да разбера , не ги хранете , кажете им : че не е красиво това . Напътствайте ги , все пак тези хора също искат да бъдат част от клуба и е наша задачата да им помогнем в израстването , а не да ги изкореняваме в зародиш . :beer Нека проявим колегиалност . :да:

Потребителски аватар
Dimitaki
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: 4G63

Мнениеот Dimitaki » Чет 25 фев 2010 7:11

Хора, това че слагате ел.стъкла не е нито тунинг нито подобрение. Това че предишния собственик не си е доплатил за тях е друг въпрос. Та идеята ми е, че под оптичен тунинг аз например разбирам :
Голф мк2.......дръжки от ауди, смяна на брони,ножове,прагове,джанти,окачване и т.н, но не и сложих си еди какво си цд, еди какъв си ароматизатор, ама лепенката Пайнер вдига ли 3 коня и т.н...найстина в последно време се разпуснаха нещата, заради което исках да ми се изтрие или заключи темата, но никой не ме отрази.......

Много съм съгласен със теб колега.Мисля че най-накрая трябва да се тегли 1 черта и да се разбере кое-къде.
Аз колата съм си я взел като бях на 18 но не скочих веднага да показвам какви грозни стелки си взех или музиката която беше кошмар.ТЪРПЕНИЕ.Мисля че много от по-младата част колеги го нямат и наснимат какво слагали.......е мисля че така нестава.Лично аз не се определям като човек който има място във този раздел защото имам друго мислене за колата и ако повечето сте виждали темата ми е знаете за какво става на въпрос.Просто не да се създава нов под форум на този а колегите тепърва създаващи нещо да се спрат и да помислят преди да пуснат тема. :arrow:

Потребителски аватар
kazanlu4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kazanlu4eto » Чет 25 фев 2010 8:56

От скоро съм в този форум и подкрепям колегите,които смятат,че тунинга не се изчерпва във решетка без емблема,лети джанти 13-ки петолъчка естествено и лепенка "REMUS" на задното стъкло(менюто от страни на предната врата не се коментира).Също така подкрепям и хората които имат желание да направят подобрения по-колите,дори и с малко финанси,но не подкрепям тези които се хвалят с новото си CD НЕО примерно, затъмняването на стъклата и поставянето на капачки на винтилите на гумите с логото на VW.Също някой беше споменал да се помага на колегите а не да им се поставя :търсачкаа ,да съгласен съм ама има и хора които грам не четът.Пример в проекта си за полото ВОЛЕН 4стр.подред пишеше защо гърнето е от дизел,как нямаше една стр. без някой да попита за тва гърне!!!Има още много такива пример!!!!Не искам да обидя никой,но писането на много хора трябва да се ограничи,защото така темите се усират,а собствениците на стойностни коли спират да пишат!!!! :beer

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Чет 25 фев 2010 11:13

Виктор написа:
vw_golf_4_tdi написа:....

Че аз колата си отдавна съм си я направил ,даже още продължавам ама тя не е годна за нищо защото няма окачване,джантите са 14" и имам капачка за газта.Що не си направите един форум www.supertuningovani.bg и да си пишете там за проектите на стойност над 1 милион.

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Чет 25 фев 2010 11:19

beuchat написа:
Виктор написа:

Че аз колата си отдавна съм си я направил ,даже още продължавам ама тя не е годна за нищо защото няма окачване,джантите са 14" и имам капачка за газта.Що не си направите един форум http://www.supertuningovani.bg и да си пишете там за проектите на стойност над 1 милион.

Защото хоста и домейна за .БГ е 300< лв. : :Mr Green Fun Абе идеята не е да е скъпо, идеята е да няма безсмислените постове за смяна на крушки с цвят и някакви такива.

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Чет 25 фев 2010 11:28

Някой може ли да ми обясни защо нападате колегата dinkonikolaev?
Вие големи тунери ли станахте като си купихте ТАЙВАНСКИ фарове със заслепяващ ксенон,стопове дето се пълнят с вода,койловете на Jom дето са 200 лева в ибей,турските джанти,гърне Nessport и айде имам тунинг.Половината тунери дето имат адския тунинг според тях им се свидят пари за зимни гуми.
Що ви е срам да пускате теми,изкарвате някои хора по низши от вас и се мислите за голямата работа,Вземете помогнете на някой колега ако пита а не да се заяждате с всеки,защото и вие сте били като него!

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Чет 25 фев 2010 11:32

beuchat написа:Някой може ли да ми обясни защо нападате колегата dinkonikolaev?
Вие големи тунери ли станахте като си купихте ТАЙВАНСКИ фарове със заслепяващ ксенон,стопове дето се пълнят с вода,койловете на Jom дето са 200 лева в ибей,турските джанти,гърне Nessport и айде имам тунинг.Половината тунери дето имат адския тунинг според тях им се свидят пари за зимни гуми.
Що ви е срам да пускате теми,изкарвате някои хора по низши от вас и се мислите за голямата работа,Вземете помогнете на някой колега ако пита а не да се заяждате с всеки,защото и вие сте били като него!

Никой не напада конкретно колегата!!! Стига с тая "Лична драма" и дълбоки приказки. Целта на темата не е да се караме или нападаме. Просто в този раздел трябва да се виждат по-стойностни работи.

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Чет 25 фев 2010 11:36

beuchat написа:
Виктор написа:

Че аз колата си отдавна съм си я направил ,даже още продължавам ама тя не е годна за нищо защото няма окачване,джантите са 14" и имам капачка за газта.Що не си направите един форум http://www.supertuningovani.bg и да си пишете там за проектите на стойност над 1 милион.

Изображение

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 25 фев 2010 11:36

Уважаеми съфорумци.
Бихте ли ми позволили да се намеся, моля...

..Благодаря!

П.С> И да цитирам по спомен нашият форумен майстор ваското1: Тунингът на една кола трябва да е такъв, че някой като я погледне и с леко озадачаване да попита "А вие на тази кола какво точно сте и правили" ;)
Тунингът е като грима при жената - слага се, за да прикрива някои недостатъци, да подчертава хубавите линии и форми и не трябва да си личи, че го има.

Върни се в “Оптичен тунинг”