Проекта: Road Runner !
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Проекта: Road Runner !
Е.ати деградацията - съсипал си уникалния автомобил 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Мамата си му е*ал на голфчето
Буквално.
Гледай да не срещаш някъде бившия собственик, че като нищо ще си изпросиш боя...

Буквално.
Гледай да не срещаш някъде бившия собственик, че като нищо ще си изпросиш боя...
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голфа е супер. Продължавай да тунинговаш.
Ще следя с интерес.
Ще следя с интерес.

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
wierdo написа:Голфа е супер. Продължавай да тунинговаш.
Ще следя с интерес.

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Не искам и да си мисля как се чувства предишния собственик,като гледа последните снимки
Като видях първата снимка си помислих:Боже адския голф,какво ли има да му прави та той си е повече от перфектен
Ако някой ден си продам колата и я видя в подобен вид,сигурно ще убия тоя който се е изгаврил така 

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
колата изглежда мърлява, вместо да я поддържа колегата е решил да прави тунинг на гол гъз.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Можеше да сложиш само една вежда на фаровете и червен кант ако искаш, но това всичко е прекалено грозно.
- paf4o_84
- Автомобил:
- Двигател:
съгласен съм с всички по горни мнения и коментари, но нека да видим все пак какво следва.....
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз не можах да разбера че колата от първата снимка и всичко останало е едно и също возило

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ех, имам чувството че отказахте колегата, дано само не се откаже да флиза във форума..
п,п Относно колегата, не се сърди но реалността е таква, не искам да те храня, но пробвай обратният ефект на това което си направил. Направи колата по изчистена само джантите остави и ще стане супер

п,п Относно колегата, не се сърди но реалността е таква, не искам да те храня, но пробвай обратният ефект на това което си направил. Направи колата по изчистена само джантите остави и ще стане супер

колего много сте остри с думите то че колата не е станала по хубава не е но нека и малко кораж и насоки да данем на колегата може пък след всички забележки да се стегне и да я преведе в перфектно състояние ( молим се за това )
п.п. колега не се отказвай а се стегни и покажи на всички ни че колата ще претърпи правилните промени.
п.п. колега не се отказвай а се стегни и покажи на всички ни че колата ще претърпи правилните промени.
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Bandit написа:колего много сте остри с думите то че колата не е станала по хубава не е но нека и малко кораж и насоки да данем на колегата може пък след всички забележки да се стегне и да я преведе в перфектно състояние ( молим се за това )
Еми да се стреми да я върне във вида в който я е взел, ама ме съмнява да стане

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003

Много жалко, че този проект носи това име... Моля те смени го.
Още по жалко за колата!
SANDO 1 написа:Не искам и да си мисля как се чувства предишния собственик,като гледа последните снимкиКато видях първата снимка си помислих:Боже адския голф,какво ли има да му прави та той си е повече от перфектен
Ако някой ден си продам колата и я видя в подобен вид,сигурно ще убия тоя който се е изгаврил така
Верно колата е станала "гадна",но си е негова и той си решава как да я прави.Апък предишния собственик може само да си хапи гъ*а от яд и нищо повече,като я иска такава каквато е била при него,да не я е продавал.
Колеги, прочетох всичко до сега и общо взето нищо интересно не прочетох с изключение на последните 3-4 коментара. Отностно педишния собственик не мисля, че му пука какво е станало с автомобила му, поради това, че го е продал и си е взел парите. Не вярвам да му дереме ни най малко. Няма да се откажа от проекта, така че продалжавам да пиша и качвам снимки. И още нещо ще ви кажа: Може да съм луд, див или
, но имах смелоста да променя една кола от немски форум както каза един от колегите, но тя си е моя и ако искам и мечо Пух ще си нарисувам на нея. Но стига празни приказки а да се върнем по темата:
Та както казах за последно имам мерака да направо противоположното на всички останали потребители, а то е да направя един автомобил от така наречените широки брони да го направя с тесни. Като за начало се поразрових за броните и за мой късмет съвсем случайно и не очаквано попаднах на брони с червен кант. Не бяха в чветущо състояние, но реших да ги взема. Тесния нож ми го подари колегата WVW за което му благодаря. След това се заех с демонтирането на броните който бяха на колата.

Последва монтажа на ножа.

Колата е толкова ниска поради това, че е на спортно окачване и 13 цолови временни (оборотни)джанти.
Последва и монтажа на броните както и тяхното освежаване.

Та както казах за последно имам мерака да направо противоположното на всички останали потребители, а то е да направя един автомобил от така наречените широки брони да го направя с тесни. Като за начало се поразрових за броните и за мой късмет съвсем случайно и не очаквано попаднах на брони с червен кант. Не бяха в чветущо състояние, но реших да ги взема. Тесния нож ми го подари колегата WVW за което му благодаря. След това се заех с демонтирането на броните който бяха на колата.

Последва монтажа на ножа.

Колата е толкова ниска поради това, че е на спортно окачване и 13 цолови временни (оборотни)джанти.
Последва и монтажа на броните както и тяхното освежаване.