Да сега към това съм се насочил и дано да я боядисам скоро,но всички ми искат около 1000-1300 лв.,а сега съм безработен студент и е малко зор.[/quote]
мога да ти намеря поне трима които ще я боядисат за 600лв. все пак е цвят хладилник,ако не си решил да го сменяш
Голф 2 Beli Grom
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 Beli Grom
marto_vw написа:Колега само не разбрах и предните ли си затъмнил и с какъв процент?Голфчето е много добро![]()
Въпреки че не съм фен на винилите и лепенките това с Hustlin Team ме изкефи
Не предните още не съм ги барал,но скоро и тях ще затъмня,дано да не ми правят проблеми.
n-i-k-o написа:Да сега към това съм се насочил и дано да я боядисам скоро,но всички ми искат около 1000-1300 лв.,а сега съм безработен студент и е малко зор.
мога да ти намеря поне трима които ще я боядисат за 600лв. все пак е цвят хладилник,ако не си решил да го сменяш
Колега дай кординати на тези майстори (на ЛС),а те ще я боядисат за 600лв. ,ама да не си оставят ръцете ?
- n-i-k-o
- Автомобил: mk2 i passat b3
- Двигател: ev 1984 rp 1992
утре ще питам кога ще имат възможност и ще ти пиша на лични.левия калник трябва да се смени има и други неща,тази кола я познавам много добре ще се видим на по бира да ти кажа историята и
Последна промяна от n-i-k-o на Пет 14 май 2010 22:26, променено общо 1 път.
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги дайте предложение задната броня с какво да я вдигна малко,там кадето е увиснала ??
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Колата преди с тясните брони ли е била , или с широките ? Прегледаи водачът на които се закрепя бронята (отстрани) дали не е излял от нея , ако е излял го сложи . Има и друг вариянт - да си с кръглият водач от тясна броня , за да ти застане както трябва бронята , сложи широк водач . Ако не е от това , сподели ...
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Deo88 написа:Колата преди с тясните брони ли е била , или с широките ? Прегледаи водачът на които се закрепя бронята (отстрани) дали не е излял от нея , ако е излял го сложи . Има и друг вариянт - да си с кръглият водач от тясна броня , за да ти застане както трябва бронята , сложи широк водач . Ако не е от това , сподели ...
Не с широките водачи е гледах го това.аз си мисля с нагряване нещо дали няма да стане да се нагрее и да се натисне малко?
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
n-i-k-o написа:мога да ти намеря поне трима които ще я боядисат за 600лв. все пак е цвят хладилник,ако не си решил да го сменяш
Колега не се лъжи да си боядисваш при непознат майстор за 600лв

- n-i-k-o
- Автомобил: mk2 i passat b3
- Двигател: ev 1984 rp 1992
alpine написа:n-i-k-o написа:мога да ти намеря поне трима които ще я боядисат за 600лв. все пак е цвят хладилник,ако не си решил да го сменяш
Колега не се лъжи да си боядисваш при непознат майстор за 600лв
то малко с препоръки за 600,ако искате може и за 1000лв
- pif
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз мога да я боядисами за 2500лв и за 200лв завси какво иска човека такаче според мен трябва да реши колко добре иска да бъде боядисана и тогава да се говори за цена която се определя от качеството на материалите и т.н.
Иначе голфа става добре продължаваи в същия дух

Иначе голфа става добре продължаваи в същия дух

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Айде да разджива темата с 1-2 снимки от Калояново,че никой не я е снимал мойта количка та поне аз да кача снимки 

За боята ще се разбере съвсем скоро какво ще се прави.Сега съм решил първо нож да си намеря.

За боята ще се разбере съвсем скоро какво ще се прави.Сега съм решил първо нож да си намеря.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
задължително преден нож,а задната броня ти е счупена релсата там,аз моята я бях направил с една планка твърда ламарина оформих я и стана оргиналдъ 

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
golf_mania_jambol написа:задължително преден нож,а задната броня ти е счупена релсата там,аз моята я бях направил с една планка твърда ламарина оформих я и стана оргиналдъ
Ножа се уговарям ,а задната броня излезна,че не е от там

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
айде да се похваля с какво се сдобиха днес благодарение на колегата didkoltd за което съм му изключително благодарен

скоро ще е на голф-а и ще има още снимки

скоро ще е на голф-а и ще има още снимки
- mirko.86
- Автомобил: vw golf
- Двигател: ABF
честит да ти е