Ок, 9.5 на 1/4 миля Corrado с 1.8T"заводски" двигател с ПРЕДНО!Хммм!
http://www.youtube.com/watch?v=OohdnOOuAOM
Тук има матерял от драга още!
http://www.youtube.com/watch?v=9flZqRuGu38
Water Fest 2010 USA
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Water Fest 2010 USA
Ок, хора! Сега в четвъртака ми идва за 2 седмици на гости при мен в USA момчето с оранжевото S2 където станахме 3-ти на първото за нас участие в ДРАГ в Лесново(сигурно щяхме доста по-добре да се справим като резултати но не ни стигна времето за доизглаждане на проблемите), но за сметка на това се видя какво може още на последното състезание в Калояново и грабна 1-то место на 200м драг!

Повече от 3 години труд и много кинти и нерви ни коства тази кола и в момента се грижат за нея момчетата от Madness motorsport- Пловдив, от които бе направена цялостната финна настройка на колата и някои допълнителни неща. Има още доста работа да се свърши по нея , мисля че се готвят да ходят следващият месец на KING OF EUROPE в Унгария.

Големи благодарности на БОБО от Алфа тим София.

Тримата май големи виновници за да стане колата това което е сега!:)

Знам че е Ауди, за което някои фенове на VW които не са Ок да пиша тук да ме извинят, за мен Адито си е брат на VW но не бих писъл нищо в Ауди форума понеже съм си от VW тим най-вече.
Та като дойде сега пак ще трябва да му търся части за бегачката но първата работа е да го заведа на TOP FUEL 8000Hp и следващата седмица сме на H2O 2010, като тази година съм се записъл в едно предварително организирано събиране до централата на VW за САЩ на много фенове на марката, мисля че ще има интересни неща да се видят, ще бъдем ескортирани от полицията и ще разглеждаме централата и разни експонати , мисля че и една кола която в основата на сърцето си е VW е там (1001Hp):). И от там всичките заедно заминаваме на Н2О. Ще кача снимков матерял по-късно!

Повече от 3 години труд и много кинти и нерви ни коства тази кола и в момента се грижат за нея момчетата от Madness motorsport- Пловдив, от които бе направена цялостната финна настройка на колата и някои допълнителни неща. Има още доста работа да се свърши по нея , мисля че се готвят да ходят следващият месец на KING OF EUROPE в Унгария.

Големи благодарности на БОБО от Алфа тим София.

Тримата май големи виновници за да стане колата това което е сега!:)

Знам че е Ауди, за което някои фенове на VW които не са Ок да пиша тук да ме извинят, за мен Адито си е брат на VW но не бих писъл нищо в Ауди форума понеже съм си от VW тим най-вече.
Та като дойде сега пак ще трябва да му търся части за бегачката но първата работа е да го заведа на TOP FUEL 8000Hp и следващата седмица сме на H2O 2010, като тази година съм се записъл в едно предварително организирано събиране до централата на VW за САЩ на много фенове на марката, мисля че ще има интересни неща да се видят, ще бъдем ескортирани от полицията и ще разглеждаме централата и разни експонати , мисля че и една кола която в основата на сърцето си е VW е там (1001Hp):). И от там всичките заедно заминаваме на Н2О. Ще кача снимков матерял по-късно!
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:

Поне успях да намеря време да домъкмен колите до събора. Само Корадото е още моя собственост в БГ и така и ще остане.
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
Гледам че гледате темата от време на време!Благодаря за отзивите, изглеждат обнанеждаващо! 

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:

- _ST_
- Автомобил:
- Двигател:
Радва/те 

тия или не са хора или имат много свободно време и много пари.Феста е уникален,надявам се някой ден и ние да правим такива фестове,даже и по добри 

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
VwCorradoVRT написа: следващата седмица сме на H2O 2010
А така ве, пак има наши и ваши, искам мноо снимки да направите, като на циганска свадба
Имам само един въпрос, колеги, извинете предварително за спама, но какво е това добиче?

VwCorradoVRT написа:
- DefX
- Автомобил:
- Двигател:
Прилича ми на Jetta модела , който се очаква през 2011 

- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
аха, новата Jetta е! Вчера с такава същата дойде този инжинера от VW където идва от време на време по сложните проблеми! 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:

Snoopy написа:Имам само един въпрос, колеги, извинете предварително за спама, но какво е това добиче?
VwCorradoVRT написа:
100 пъти повече вади визия от голфа
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
Няма други такива изроди на света за Драг по-луди ей, от тези американци!

http://www.facebook.com/video/video.php ... 6987206078
)

http://www.facebook.com/video/video.php ... 6987206078

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD