Тунинг на Гoлф 4

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Re: Тунинг на Гoлф 4

Мнениеот nokiangage » Пет 30 сеп 2011 23:06

@ZeroCool - :да:

А колеги, всички собсвеници на Г4 единствено към Р32 ли трябва да се стремят за да има след снимките а у...? :beer

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 01 окт 2011 0:54

Пич, ако ще си смяташ парите и ще парадираш в темата колко си дал, по добре помоли да ти заключат темата...
ПП: антиконтито е безплатно :063:

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Съб 01 окт 2011 12:33

NikShtain GTI написа:Добре колега @KadROo точно ти ли ще ме съдиш?
Една нова решетка и боядисване на броните с черен спрей.
А относно джантите защо ми говориш за тях когато ти си направил точно същото?
Боядисани в черно с червена линия...
Това което ти си направил е да вложиш 45лв. за новата решетка и още 10-20лв за спрейове.

За 4-така решетката струва 40лв. Друг е въпроса оправянето на бронята и капака защото емблемата навлиза в тях което за мен е отвратително ако не се оправи.Оправянето им обаче е друг въпрос.Капака струва 120-150лв да се запуши.А за бронята незнам.
Анти крилото е 110лв.
Задната броня е 220лв.
За стоповете незнам какво казвате но те почват от 170лв единия.
Прагове 100лв.
Предната броня и тя започва от 220лв.
За фаровете просто да не говорим от 300+
Всичко това на стойност 1300лв. приблизително и това без джанти.
Бях приготвил една малка сума от 2000лв за такива неща,но тази кола ми излезе 8-9 хиляди а е 1,6 и от 5 ме завлече на 9 само от ремонти по нея.Никой не ми е дал пари да я ремонтирам или за нещата които съм постигнал до сега.Да с 15-ки е да 195/70R15 спуках веднъж картер и това ми струва 200лв.Нямам намерение да я смъквам.Вие може да сте си взели колите с това онова по тях,тук там крило,тук там джанти,но не и аз.Аз взех кола с една колона,без касетофон,без лампички в плафоните,вчера забелязах,че и гнездото за светлината в шофиорската врата липсва сега и него трябва да купувам.
Кажете ми кой от вас точно може да ме съди??

ако искаш да направим анкета на кого колата изглежда по - добре :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Съб 01 окт 2011 12:37

Колегата може да харесва тунинга тип кич :dummy: На мен тоя неон ми е супер грозен и безсмислен :) Джантите са хубави, но всички са свикнали да виждат проекти с 18 и 19 инчови, затова няма да срещнеш одобрение.Още повече, че черни се губят в колата.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 01 окт 2011 12:56

Абе колега кво ги слушаш, мене една камара разбирачи ми разправят си махна калобраните, ма ги отрязвам много бързо mhihi

За това и темата ми се казва чебурашка стайл, като бях щръкнал отзад си бях сложил и ВВВщъркелТОЧКАком, а не примерно некво "ФеЙЙЙшън" име. Твоята примерно може да е светулка стайл :) .

Някои тунинг батки се вземат много на сериозно, ма да не ти пука особено много.

Все от някъде се почва, и първоначалната идея се променя-развива след време, затова е хубаво всичко да се прави постепенно и с перспективи, да се обмисля добре. Аз примерно вече 3 години си правя разни неща, а първоначално въобще нямах идея да правя каквото и да е.

Успех в начинанието, каквото и да е :) ! Времето ще покаже как и докъде ще се развиеш.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Нед 02 окт 2011 1:52

KadROo написа:
NikShtain GTI написа:...

ако искаш да направим анкета на кого колата изглежда по - добре :mrgreen: :mrgreen:

Мисля, че ще сте "Х" mhihi

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Мнениеот VALENTINO87 » Нед 02 окт 2011 2:01

morfei1 написа:Абе колега кво ги слушаш, мене една камара разбирачи ми разправят си махна калобраните, ма ги отрязвам много бързо mhihi

За това и темата ми се казва чебурашка стайл, като бях щръкнал отзад си бях сложил и ВВВщъркелТОЧКАком, а не примерно некво "ФеЙЙЙшън" име. Твоята примерно може да е светулка стайл :) .

Някои тунинг батки се вземат много на сериозно, ма да не ти пука особено много.

Все от някъде се почва, и първоначалната идея се променя-развива след време, затова е хубаво всичко да се прави постепенно и с перспективи, да се обмисля добре. Аз примерно вече 3 години си правя разни неща, а първоначално въобще нямах идея да правя каквото и да е.

Успех в начинанието, каквото и да е :) ! Времето ще покаже как и докъде ще се развиеш.

това мнение много ми хареса...наистина е така колега. Времето ще покаже..успех за напред :beer

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Съб 08 окт 2011 0:17

Знаете ли защо българите не чук@т жените си по площадите??? Щото е пълно с разбирачи/философе и ще почнат всички акъл да дават....
Оставете човека, колата си е негова. Така ги вижда нещата, така ги прави.
Всеки си има собствено мнение, собствена кола за експерименти.
Според мен момчето е мераклия :да:
/не обичам да пиша в тия теми, не намирам за уместно да коментирам деиствията на хората но просто не се стърпях тоя път/

Потребителски аватар
yurisv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yurisv » Съб 08 окт 2011 10:59

Пишеш в американски форум - отговарят ти. Пишеш в руски форум - отговарят ти с въпрос. Пишеш в български форум - веднага почват да ти казват колко си прост. scare От няколко месеца съм регистриран в тоя форум и ми прави впечатление точно това - някой пише и веднага се почва "ооо ама това е мн грозно" , "що не го направиш по тоя начин" и т.н. Еми ако всички си правехме колите по еднакъв начин (в случая като Р32) какъв е смисъла? Отиваме на събора и кво да гледаме? Само Р32 :lol: Айде оставете го човека да си прави колата така както на него му харесва. На вас като не ви харесва горе в дясно има един червен "Х" щракайте на него и толкова. И за да не съм офф - колега, прави я така както ти искаш. Колата ти е хубава, независимо кой какво говори. :beer

Потребителски аватар
vankata__098
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ALH 1999g.

Мнениеот vankata__098 » Съб 08 окт 2011 16:07

yurisv написа:Пишеш в американски форум - отговарят ти. Пишеш в руски форум - отговарят ти с въпрос. Пишеш в български форум - веднага почват да ти казват колко си прост. scare От няколко месеца съм регистриран в тоя форум и ми прави впечатление точно това - някой пише и веднага се почва "ооо ама това е мн грозно" , "що не го направиш по тоя начин" и т.н. Еми ако всички си правехме колите по еднакъв начин (в случая като Р32) какъв е смисъла? Отиваме на събора и кво да гледаме? Само Р32 :lol: Айде оставете го човека да си прави колата така както на него му харесва. На вас като не ви харесва горе в дясно има един червен "Х" щракайте на него и толкова. И за да не съм офф - колега, прави я така както ти искаш. Колата ти е хубава, независимо кой какво говори. :beer

:да:

snadars
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snadars » Сря 23 май 2012 9:36

Лошо няма да си правиш колата както на теб ти харесва колега и аз минах през фаза пълен оптичен тунинг и неон преди да погреба старото голфче :cry: :bishop мн колеги ме упрекваха за неона но на мен ми харесваше.Но в крайна сметка идва време когато сам ще го махнеш както направих и аз моя беше станал добре.Дойде време в което почна да ме дразни а си имах проблеми и с органите не реда махнах го и сега събира прах на тавана :D продължавай в същия дух прави я така че на теб да ти харесва.Успех.
Прикачени файлове
27042010(004).jpg
27042010(005).jpg
27042010(006).jpg

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 23 май 2012 9:59

Той неона винаги е седял смешно на кола 60-80 коня с почти заводски външен вид.

snadars
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snadars » Сря 23 май 2012 15:17

radi_nrj написа:Той неона винаги е седял смешно на кола 60-80 коня с почти заводски външен вид.

Колега radi_nrj явно от снимките не се вижда външния вид на моята кола незнаеш какъв и е и мисля че коментара ти тука е неуместен.И да ти кажа че въобще не и стоеше смешно щом се наредиха на калояново да го снимат значи има хора на които им харесва и които биха си сложили аз примерно не бих сложил на новата си но тогава така стояха нещата че в началото си ми харесваше.Отмина и това време както ще отмине и на всички желаещи да го слагат :beer

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 23 май 2012 15:27

snadars написа:мисля че коментара ти тука е неуместен.

Коментара беше към автора ;)

snadars
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snadars » Сря 23 май 2012 15:35

radi_nrj написа:
snadars написа:мисля че коментара ти тука е неуместен.

Коментара беше към автора ;)

В такъв случай се извинявам колега,пак не съм разбрал нещо както трябва :bowdown

Върни се в “Оптичен тунинг”