А колеги, всички собсвеници на Г4 единствено към Р32 ли трябва да се стремят за да има след снимките а у...?

NikShtain GTI написа:Добре колега @KadROo точно ти ли ще ме съдиш?
Една нова решетка и боядисване на броните с черен спрей.
А относно джантите защо ми говориш за тях когато ти си направил точно същото?
Боядисани в черно с червена линия...
Това което ти си направил е да вложиш 45лв. за новата решетка и още 10-20лв за спрейове.
За 4-така решетката струва 40лв. Друг е въпроса оправянето на бронята и капака защото емблемата навлиза в тях което за мен е отвратително ако не се оправи.Оправянето им обаче е друг въпрос.Капака струва 120-150лв да се запуши.А за бронята незнам.
Анти крилото е 110лв.
Задната броня е 220лв.
За стоповете незнам какво казвате но те почват от 170лв единия.
Прагове 100лв.
Предната броня и тя започва от 220лв.
За фаровете просто да не говорим от 300+
Всичко това на стойност 1300лв. приблизително и това без джанти.
Бях приготвил една малка сума от 2000лв за такива неща,но тази кола ми излезе 8-9 хиляди а е 1,6 и от 5 ме завлече на 9 само от ремонти по нея.Никой не ми е дал пари да я ремонтирам или за нещата които съм постигнал до сега.Да с 15-ки е да 195/70R15 спуках веднъж картер и това ми струва 200лв.Нямам намерение да я смъквам.Вие може да сте си взели колите с това онова по тях,тук там крило,тук там джанти,но не и аз.Аз взех кола с една колона,без касетофон,без лампички в плафоните,вчера забелязах,че и гнездото за светлината в шофиорската врата липсва сега и него трябва да купувам.
Кажете ми кой от вас точно може да ме съди??
KadROo написа:NikShtain GTI написа:...
ако искаш да направим анкета на кого колата изглежда по - добре![]()
morfei1 написа:Абе колега кво ги слушаш, мене една камара разбирачи ми разправят си махна калобраните, ма ги отрязвам много бързо
За това и темата ми се казва чебурашка стайл, като бях щръкнал отзад си бях сложил и ВВВщъркелТОЧКАком, а не примерно некво "ФеЙЙЙшън" име. Твоята примерно може да е светулка стайл.
Някои тунинг батки се вземат много на сериозно, ма да не ти пука особено много.
Все от някъде се почва, и първоначалната идея се променя-развива след време, затова е хубаво всичко да се прави постепенно и с перспективи, да се обмисля добре. Аз примерно вече 3 години си правя разни неща, а първоначално въобще нямах идея да правя каквото и да е.
Успех в начинанието, каквото и да е! Времето ще покаже как и докъде ще се развиеш.
yurisv написа:Пишеш в американски форум - отговарят ти. Пишеш в руски форум - отговарят ти с въпрос. Пишеш в български форум - веднага почват да ти казват колко си прост.От няколко месеца съм регистриран в тоя форум и ми прави впечатление точно това - някой пише и веднага се почва "ооо ама това е мн грозно" , "що не го направиш по тоя начин" и т.н. Еми ако всички си правехме колите по еднакъв начин (в случая като Р32) какъв е смисъла? Отиваме на събора и кво да гледаме? Само Р32
Айде оставете го човека да си прави колата така както на него му харесва. На вас като не ви харесва горе в дясно има един червен "Х" щракайте на него и толкова. И за да не съм офф - колега, прави я така както ти искаш. Колата ти е хубава, независимо кой какво говори.
radi_nrj написа:Той неона винаги е седял смешно на кола 60-80 коня с почти заводски външен вид.
snadars написа:мисля че коментара ти тука е неуместен.
radi_nrj написа:snadars написа:мисля че коментара ти тука е неуместен.
Коментара беше към автора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта