реставрация на един малко по различен Beetle- вече готов

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
taran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: реставрация на един малко по различен Beetle- вече готов

Мнениеот taran » Нед 17 юли 2011 17:10

Предпологам,за шасито на костенурката...Ако е останала част от пода...Сигурно има какво да се желае.

Потребителски аватар
xaxo666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xaxo666 » Пон 18 юли 2011 21:53

:applause:

Потребителски аватар
stingray
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stingray » Пон 18 юли 2011 22:30

Аз, като човек който е имал допир до мнооооооооооооооого по изпипано плажно бъги, мога да намеря много кусури...тая задница е една от най дървените които съм виждал. Ако колегата не се обиди от коментара ми а иска да разбере за какво говоря, да драсне едно ЛС и да му пратя малко снимки ;) И нека Еъркуулд манията никога не умира!!!

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пон 18 юли 2011 23:02

stingray написа:Аз, като човек който е имал допир до мнооооооооооооооого по изпипано плажно бъги, мога да намеря много кусури...тая задница е една от най дървените които съм виждал. Ако колегата не се обиди от коментара ми а иска да разбере за какво говоря, да драсне едно ЛС и да му пратя малко снимки ;) И нека Еъркуулд манията никога не умира!!!

Ами колега качи снимки тук в темата да видим всички за какво става въпрос. :beer

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Пон 18 юли 2011 23:19

stingray написа:Аз, като човек който е имал допир до мнооооооооооооооого по изпипано плажно бъги, мога да намеря много кусури...тая задница е една от най дървените които съм виждал. Ако колегата не се обиди от коментара ми а иска да разбере за какво говоря, да драсне едно ЛС и да му пратя малко снимки ;) И нека Еъркуулд манията никога не умира!!!

С такова изказване обиждаш човек, че има различен от твоя вкус. Освен това колата не е на автора на темата, а на негов клиент, който явно така си я е харесал. Кусури валяло у всеки. Дай поне труда да си уважаваме, а... ко ш кайш :wink:

Потребителски аватар
Bandit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bandit » Вто 19 юли 2011 8:37

Не не се обиждам ни най малко. Но ще се съглася с колегата sashobas и ще те помоля да пуснеш снимките в темата. Нека всеки да може да ги разгледа. Колкото до кусурите повярвай ми много са и нищо не можем да направим след като друг е собственик и спонсор за направата на колата.

Вчера колата бе издадена собственикът остана много доволен.Колата се запали и подкара на собствен ход.Надявам се всички останали проблеми по колата да бъдат отстранени за напред. Лично мен ми достави голямо удоволствие да работя по нея.

Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don hose » Вто 19 юли 2011 13:41

Няма наистна да е лошо да видим бъгито еталон.И колегата да обясни какво точно трябва да представлява задницата.

Pasio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pasio » Вто 19 юли 2011 21:36

Колата е наистина манияшка и много красива евала постарали са се много.Аз имах възможност да я видя и разгледам наживо наистина е : vw fen мога да кажа че забелешките по колата останаха така по желание на собственика но да не забравяме също и факта че зада се реставрира напълно си струва не малко пари.

Надявам се скоро и за друг проект да има тема.

Потребителски аватар
stingray
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stingray » Вто 19 юли 2011 23:37

не съм го написал да се заяждам. и интересно защо пусналия темата реагира нормално, а другите които и идея си нямат за какво става въпрос почнаха да плюят. аман от форумни писачи :)
ето обещаните снимки.
а собственика на темата ако иска мога да му ги пратя големи ;)

Потребителски аватар
stingray
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stingray » Вто 19 юли 2011 23:46

а относно труда на колегите не коментирам, защото много добре знам какво означава да възстановяваш стар автомобил повярвайте ми...и си мисля че форума е да си даваме съвети и да си помагаме, а за да се плюем един друг. с каквото мога винаги ще съм радостен да помогна!
Прикачени файлове
_MG_2809.jpg
_MG_2726.jpg
_MG_2787.jpg
_MG_2772.jpg

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Сря 20 юли 2011 0:11

Не ми се спами...ама не се сдържам ... stingray...колега....първо: не съм те плюл, храчил и прочее секретоотделящи функции, второ: ...да кажеш, че някой е направил "най-дървената задница, която съм виждал" е те Т'ВА си е плюене на труда...можеше просто да му предложиш да разгледа твоите снимки... трето: пак опираме до вкус....твоето "мнооооооооооого по-изпипано" плажно бъги на мен лично не ми харесва, най-вече задницата, която ми изглежда претрупана...аз предпочитам по-изчистения вид бъгито от темата...виж "костенурките" ми харесват...особено онази с шуменската регистрация...страхотна е (ако ти си я правил - евала)... и чертвърто: да даваш съвети е едно, а да кажеш, че някой е направил нещо "дървено" е друго. Без лоши чувства :beer

Потребителски аватар
stingray
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stingray » Сря 20 юли 2011 0:17

като сме компетентни, поне да научим регистрационните табели на автомобилите, "а... ко ш кайш" :Mr Green Fun
п.с. и да, аз съм правил шуменската, пардон ямболската :screwy

чакам мнението и на другите съфорумци. твоето ми беше ясно какво е :mrgreen:

ааа и такова, колегата не е направил задницата, а така я е взел от матрицата...

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Сря 20 юли 2011 9:10

Колега, бъгито което си пуснал хич не ми харесва,задницата му пък въобще.Цялото е страшен кич.И кабриото е много зле с този цвят,джанти и подобие на спойлери.Единствената кола която ми допада е светло синия бийтъл.Ако ти си го привел в това състояние и реставрацията е напълно твое дело те поздравявам.Да не се окаже,обаче че си купил колата в това или в подобно състояние и си пипнал тук-там само,пък да лежиш на чужди лаври. :deal
Ако има тема в която си описал и показал как го реставрираш ще се радвам да я разгледам.

Клип с бийтъла на колегата stingray.

Потребителски аватар
stingray
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stingray » Сря 20 юли 2011 10:55

тъй де, точно затова не сме пускали снимки наляво и надясно из форумите, точно заради тази мнителност и :dummy: . нека тези които не харесват да покажат нещо сътворео или реставрирано от тях и тогава да казват - това не ми харесва и това, и това...
спирам мненията по темата и изобщо във форума точно заради хора като по-горните :)
айде със здраве. аз ще си карам колите а вие висете из форумите и си чешете езиците :)

Потребителски аватар
stingray
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stingray » Сря 20 юли 2011 10:58

T.C.T. написа:Колега, бъгито което си пуснал хич не ми харесва,задницата му пък въобще.Цялото е страшен кич.И кабриото е много зле с този цвят,джанти и подобие на спойлери.Единствената кола която ми допада е светло синия бийтъл.Ако ти си го привел в това състояние и реставрацията е напълно твое дело те поздравявам.Да не се окаже,обаче че си купил колата в това или в подобно състояние и си пипнал тук-там само,пък да лежиш на чужди лаври. :deal
Ако има тема в която си описал и показал как го реставрираш ще се радвам да я разгледам.

Клип с бийтъла на колегата stingray.

тъй де, точно затова не сме пускали снимки наляво и надясно из форумите, точно заради тази мнителност и :dummy: . нека тези които не харесват да покажат нещо сътворено или реставрирано от тях и тогава да казват - това не ми харесва и това, и това...
спирам мненията по темата и изобщо във форума точно заради хора като по-горните :)
айде със здраве. аз ще си карам колите а вие висете из форумите и си чешете езиците :)

Върни се в “Оптичен тунинг”