реставрация на един малко по различен Beetle- вече готов
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: реставрация на един малко по различен Beetle- вече готов
Предпологам,за шасито на костенурката...Ако е останала част от пода...Сигурно има какво да се желае.
- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз, като човек който е имал допир до мнооооооооооооооого по изпипано плажно бъги, мога да намеря много кусури...тая задница е една от най дървените които съм виждал. Ако колегата не се обиди от коментара ми а иска да разбере за какво говоря, да драсне едно ЛС и да му пратя малко снимки
И нека Еъркуулд манията никога не умира!!!

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stingray написа:Аз, като човек който е имал допир до мнооооооооооооооого по изпипано плажно бъги, мога да намеря много кусури...тая задница е една от най дървените които съм виждал. Ако колегата не се обиди от коментара ми а иска да разбере за какво говоря, да драсне едно ЛС и да му пратя малко снимкиИ нека Еъркуулд манията никога не умира!!!
Ами колега качи снимки тук в темата да видим всички за какво става въпрос.

- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
stingray написа:Аз, като човек който е имал допир до мнооооооооооооооого по изпипано плажно бъги, мога да намеря много кусури...тая задница е една от най дървените които съм виждал. Ако колегата не се обиди от коментара ми а иска да разбере за какво говоря, да драсне едно ЛС и да му пратя малко снимкиИ нека Еъркуулд манията никога не умира!!!
С такова изказване обиждаш човек, че има различен от твоя вкус. Освен това колата не е на автора на темата, а на негов клиент, който явно така си я е харесал. Кусури валяло у всеки. Дай поне труда да си уважаваме, а... ко ш кайш

Не не се обиждам ни най малко. Но ще се съглася с колегата sashobas и ще те помоля да пуснеш снимките в темата. Нека всеки да може да ги разгледа. Колкото до кусурите повярвай ми много са и нищо не можем да направим след като друг е собственик и спонсор за направата на колата.
Вчера колата бе издадена собственикът остана много доволен.Колата се запали и подкара на собствен ход.Надявам се всички останали проблеми по колата да бъдат отстранени за напред. Лично мен ми достави голямо удоволствие да работя по нея.
Вчера колата бе издадена собственикът остана много доволен.Колата се запали и подкара на собствен ход.Надявам се всички останали проблеми по колата да бъдат отстранени за напред. Лично мен ми достави голямо удоволствие да работя по нея.
- don hose
- Автомобил:
- Двигател:
Няма наистна да е лошо да видим бъгито еталон.И колегата да обясни какво точно трябва да представлява задницата.
Колата е наистина манияшка и много красива евала постарали са се много.Аз имах възможност да я видя и разгледам наживо наистина е
мога да кажа че забелешките по колата останаха така по желание на собственика но да не забравяме също и факта че зада се реставрира напълно си струва не малко пари.
Надявам се скоро и за друг проект да има тема.

Надявам се скоро и за друг проект да има тема.
- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не съм го написал да се заяждам. и интересно защо пусналия темата реагира нормално, а другите които и идея си нямат за какво става въпрос почнаха да плюят. аман от форумни писачи 
ето обещаните снимки.
а собственика на темата ако иска мога да му ги пратя големи

ето обещаните снимки.
а собственика на темата ако иска мога да му ги пратя големи

- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а относно труда на колегите не коментирам, защото много добре знам какво означава да възстановяваш стар автомобил повярвайте ми...и си мисля че форума е да си даваме съвети и да си помагаме, а за да се плюем един друг. с каквото мога винаги ще съм радостен да помогна!
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Не ми се спами...ама не се сдържам ... stingray...колега....първо: не съм те плюл, храчил и прочее секретоотделящи функции, второ: ...да кажеш, че някой е направил "най-дървената задница, която съм виждал" е те Т'ВА си е плюене на труда...можеше просто да му предложиш да разгледа твоите снимки... трето: пак опираме до вкус....твоето "мнооооооооооого по-изпипано" плажно бъги на мен лично не ми харесва, най-вече задницата, която ми изглежда претрупана...аз предпочитам по-изчистения вид бъгито от темата...виж "костенурките" ми харесват...особено онази с шуменската регистрация...страхотна е (ако ти си я правил - евала)... и чертвърто: да даваш съвети е едно, а да кажеш, че някой е направил нещо "дървено" е друго. Без лоши чувства 

- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като сме компетентни, поне да научим регистрационните табели на автомобилите, "а... ко ш кайш" 
п.с. и да, аз съм правил шуменската, пардон ямболската
чакам мнението и на другите съфорумци. твоето ми беше ясно какво е
ааа и такова, колегата не е направил задницата, а така я е взел от матрицата...

п.с. и да, аз съм правил шуменската, пардон ямболската

чакам мнението и на другите съфорумци. твоето ми беше ясно какво е

ааа и такова, колегата не е направил задницата, а така я е взел от матрицата...
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, бъгито което си пуснал хич не ми харесва,задницата му пък въобще.Цялото е страшен кич.И кабриото е много зле с този цвят,джанти и подобие на спойлери.Единствената кола която ми допада е светло синия бийтъл.Ако ти си го привел в това състояние и реставрацията е напълно твое дело те поздравявам.Да не се окаже,обаче че си купил колата в това или в подобно състояние и си пипнал тук-там само,пък да лежиш на чужди лаври.
Ако има тема в която си описал и показал как го реставрираш ще се радвам да я разгледам.
Клип с бийтъла на колегата stingray.

Ако има тема в която си описал и показал как го реставрираш ще се радвам да я разгледам.
- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тъй де, точно затова не сме пускали снимки наляво и надясно из форумите, точно заради тази мнителност и
. нека тези които не харесват да покажат нещо сътворео или реставрирано от тях и тогава да казват - това не ми харесва и това, и това...
спирам мненията по темата и изобщо във форума точно заради хора като по-горните
айде със здраве. аз ще си карам колите а вие висете из форумите и си чешете езиците

айде със здраве. аз ще си карам колите а вие висете из форумите и си чешете езиците

- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
T.C.T. написа:Колега, бъгито което си пуснал хич не ми харесва,задницата му пък въобще.Цялото е страшен кич.И кабриото е много зле с този цвят,джанти и подобие на спойлери.Единствената кола която ми допада е светло синия бийтъл.Ако ти си го привел в това състояние и реставрацията е напълно твое дело те поздравявам.Да не се окаже,обаче че си купил колата в това или в подобно състояние и си пипнал тук-там само,пък да лежиш на чужди лаври.![]()
тъй де, точно затова не сме пускали снимки наляво и надясно из форумите, точно заради тази мнителност и