Golf MK3 SDI 1.9 - проектът "Miku Miku"

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
bobodobo89
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Golf MK3 SDI 1.9 "Miku Miku" project

Мнениеот bobodobo89 » Нед 27 ное 2011 16:06

Знам , аз щях да свалям и жабката и лайсните на вратите - тези които са на прозореца , както и тези на корите на говорителя за вратата но бащата бързаше и нямахме време за тях за което ме е яд но така или иначе ще я боядисвам наново пролетта или лятото понеже стана на вълнички че тогава ще си ги оправя

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Нед 27 ное 2011 16:14

Не трябваше да боядисваш нишата пред скоростния лост....според мен там боята ще се захаби най-бързо :beer

Потребителски аватар
bobodobo89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobodobo89 » Нед 27 ное 2011 16:32

Няма проблеми , то е направено с двукомпонентна , отгоре е лак , а лакране отгоре винаги може да се направи допълнително :banana

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Нед 27 ное 2011 18:36

enigma79 написа:Колега,прави каквото си решил по колата но обмисли хубаво вариантите и последвалите ефекти от това.Всеки има право да прави това което сметне най добре за него си и съответно за неговите вещи,но имай на предвид че живеем в такова общество което вместо да те подкрепи,въпреки че не им харесва това което си направил(замислил)то те гледат да те закопаят.Аз се въздържам от коментар за проекта ти,ще го дам едва като видя финала и мога дати пожелая успех и умната с слагането на различни диоди и не е важно колко диода или неона ще сложиш,а как ще ги вградиш така че да бъде и стилно(красиво),но и практично :да:
Другото не забравяй че границата между лошо,хубаво,изчанчено и т.н е много тънка,гледай винаги да си най близко до хубавата част :lol:

Защо не си направите един общ чат в skype и неколцината с нестандартни тунинг решения не разгадаете тайните на великите тунинг открития,непосилни за тия дето ви съдят и закопават? Тамън няма да ви се бъркат тия бедни непросветени душици. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Re: Golf MK3 SDI 1.9 - проектът "Miku Miku"

Мнениеот Volkov » Нед 27 ное 2011 19:38

Явно цветовият концеп арт е в стила да дъгата!
Няма лошо - подкрепям!
Колата червена,
отвътре бели детайли,
"нионя" зелен,
джантите сини ....
Помисли сериозно за цикламено ковиорче за табалцето / салончето....

Абе в крайна сметка - ти ще си я караш, щом те кефи - правиш каквото искаш...
Но като гледам малцина ще са хората, които ще разберат твоята версия на "оптичен тунинг"! facepalm
Успех! :012:
Аз лично отправям искрени съболезнования към горката колица, дано след смъртта си отиде в един по-добър свят....

Потребителски аватар
bobodobo89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobodobo89 » Нед 27 ное 2011 20:13

Volkov написа:Явно цветовият концеп арт е в стила да дъгата!
Няма лошо - подкрепям!
Колата червена,
отвътре бели детайли,
"нионя" зелен,
джантите сини ....
Помисли сериозно за цикламено ковиорче за табалцето / салончето....

Абе в крайна сметка - ти ще си я караш, щом те кефи - правиш каквото искаш...
Но като гледам малцина ще са хората, които ще разберат твоята версия на "оптичен тунинг"! facepalm
Успех! :012:
Аз лично отправям искрени съболезнования към горката колица, дано след смъртта си отиде в един по-добър свят....

- не , колата няма да е червена но за момента остава ...
- отвътре детайлите не са бели а сребърни като мисля целия салон да го направя в концепция черно-сиво което обхваща и тапицерията разбира се
- така наречения "неон" ми харесва в зелено иначе трябва да сменям 1000 други работи по таблото а не ми се занимава
- къде видя сини джанти не те знам но тях не мисля да ги сменям ... защо всички искат да си сменя джантите не ви знам ... вярно ще изглежда по-добре но не съм умрял да ги сменям преди да съм си оправил останалото по колата
- баш таблото не мисля и да го барам че имам навика да чупя , а и марково си ме кефи

- "искрени съболезнования към горката колица" може да отправиш само ако някой друг я караше ... защото не мисля че съм нито мърляч нито циганин че да правя какво ли не по нея ... все едно тук каза че я карам едва ли не офроуд в кочината

мерси за подкрепата все пак

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Нед 27 ное 2011 20:27

Както беше казал колегата simkolev - оптичния тунинг са главно джантите и окачването...така че, ако си мислиш да минеш без тях, и колата ти да прилича на нещо, лъжеш се.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Нед 27 ное 2011 20:28

T.C.T. написа:
Защо не си направите един общ чат в skype и неколцината с нестандартни тунинг решения не разгадаете тайните на великите тунинг открития,непосилни за тия дето ви съдят и закопават? Тамън няма да ви се бъркат тия бедни непросветени душици. :Mr Green Fun

Мисля че коментарът ти е излишен колега,вместо прибързано да съдиш,най добре е да изчакаш и да видиш какво ще се получи накрая.Ние българите много обичаме да плюем,кълнем и да благославяме до 10то коляно,ако видим съседа да има нещо повече от нас(дали идеи,или нещо материално)набързо се грижим да му изкопаем ямата с надгробната плоча.Ето затова няма да се оправим,не става само с завист,а трябва и нещо друго,казва се толериране на различните от нас.Между другото хич не ми пука какво мислиш за мен и за моята кола и съответно нещата които слагам и вграждам дали ти харесват или не,дреме ми на слончето с хоботчето.И последното по темата,вземете преди да блъскате по клавиатурата обърнете внимание на колко години е и колегата и виждайки това може сами да прецените дали колегата е на такова ниво на което сте вие.Всички сме минали през различни етапи през годините и ще продължаваме да минаваме до края на дните си и съответно мирогледа и желанията ни ще се променят през всеки един такъв етап.Така че вместо първо да биете камбаните и да надавайте великия вой на апачите,подходете като родители,дайте съвет,дайте насока,а не това което се вижда по горе,с тази завист,злоба,чувство за доминиране или там не знам какво точно изпитвате,та в този случай вие не сте нищо повече от нискоинтелигентни човекоподобни същества.Най лесно е да седнеш и да критикуваш с присмех зад клавиатурата,но колко ли от вас могат това лице в лице и колко от вас могат от нищото да направят нещо,без да търчат като гламави с пачките пари до илиянци или маркови магазини за части :?:
bobodobo89 според мен направи каквото си решил и тогава пусни снимките тука,работата няма да я бъде,както сам виждаш :banghead: Но помисли за неоните от долу,има една тема тука от форума,там не си спомням диоди ли бяха или неони,та целта им беше да осветят от долу при отключване на колата.Мисля че това е по добрия вариант от колкото постоянно да светят.

Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Мнениеот golf_1 » Нед 27 ное 2011 22:06

enigma79 написа:...обърнете внимание на колко години е и колегата и виждайки това може сами да прецените дали колегата е на такова ниво на което сте вие...

facepalm

Е тука вече немога да не се сдържа да не напиша нещо.. :banghead: Какво значение има на колко години е, това немога да го разбера.. Да не би да е на 15, че го казваш това, според ника му смятам, че е на 22.. И все пак изобщо не съм съгласен, че годините имат значение. Може спокойно да погледнеш аз на колко години съм и какви са нещата които правя и съм правил. Също така не, не съм взимал парички от мама и тате..

А с парите който ще се дадът за всичките тези глупости, може да стане една много хубава кола. Жалко за колата найстина :?

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Нед 27 ное 2011 22:15

enigma79 написа:@

Не коментара ми е излишен,а темата. :deal Какво развитие да чакам бе колега,автора на темата е показал и написал какво иска да сложи по колата,не ми трябва да го видя нагледно,за да си я представя тая циганска мечта.За зависта пак се бъркаш,че на какво да завиждам? :shock За помоща,помага се на човек който търси такава и задава въпроси,а не на такъв,който поставя всичко пред свършен факт,а хората който му дават съвети са хейтъри.
и ако се продължава така моля хейтъри да не пишат в темата че започвам да се дразня вече

Спирам да пиша в тая тема и само ще гледам развитието на това НЛО. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 27 ное 2011 22:28

Всеки сам си решава в какво да превърне собственото си возило.
Дали е хубаво или лошо е въпрос на гледна точка.
В ерата на интернет и заливащата ни отвсякъде информация всеки може да види и научи много неща.
Форуми като този са мястото, където всеки може да изрази мнение и да си свери часовника със останалият свят.

Към автора:
След като си пуснал тема трябва да свикнеш с мисълта, че не всички са на твоето мнение и с твоето виждане за цялостна концепция.
Т.е. трябва да търпиш и критика.

Към коментаторите:
Посрещайки остро с подигравки и освирквания всеки осмелил се да пусне тема тук е меко казано проява на лош вкус.
След такава атака как очаквате да има повече и по-стойностни теми за проекти?

Това, че в този форум се поддържа изчистената визия и така наречения култ към автомобила не значи, че няма други стилове при тунинга и те трябва да се отхвърлят.
За наша всеобща радост има много форумни коли, които претърпяха пълна метаморфоза от един стил.... в така харесвания тук.

Потребителски аватар
bobodobo89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobodobo89 » Нед 27 ное 2011 22:44

мерси за разбирането на колегата golfer :bowdown
просто нещо критиките ми дойдоха в повече като гледам а и напълниха темата с излишни мнения

незнам от къде опря сега и за годините ми ... чакайте малко , личния ми живот пък какво ви засяга ? от къде на къде някой там ще ми казва че съм недорасъл да правя нещо по колата си ? че на мене дори и баща ми не ми държи сметка от 12 годишен ...

не помня кой каза че оптичен тунинг било само джанти и окачване ... момчета , вие в кой век живеете ?
джанти и окачване няма да барам скоро и точка ... излишни пари за картери и джанти нямам

по темата :

развитие ще има ... не съм казал и 1/6 от нещата които съм намислил по колата за това моля ви се не се надпявайте като петли рано сутрин и гледайте кротко в ъгъла докъто някой прави нещо защото може :да:

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Нед 27 ное 2011 22:58

Това, че в този форум се поддържа изчистената визия и така наречения култ към автомобила не значи, че няма други стилове при тунинга и те трябва да се отхвърлят.

Ей на това мнение съм и аз.

п.п
Момчето го видях днес на живо и ми се струва на пръв прочит сериозно.
Вярно някои неща не са на мода вече но щом го кефи да си го прави както иска.
Винаги после може да промени визията като не го кефи.
Просто тук в тоя форум са се навъдили доста клавиатурни нинджи и няма да се възприеме добре това което си намислил.

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Нед 27 ное 2011 23:00

светеща емблема, неон, диско топка на огледалото и плейстейшън на таблото, определено ТИ МОЖЕШ, другите ще стоим в ъгъла и ще се наслаждаваме на диско голф кънтрито ти

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Нед 27 ное 2011 23:19

qqqq написа:светеща емблема, неон, диско топка на огледалото и плейстейшън на таблото, определено ТИ МОЖЕШ, другите ще стоим в ъгъла и ще се наслаждаваме на диско голф кънтрито ти

Въпреки всички долни коментари...най-много ми харесва, че пича грам не ви обръща внимание....защо не го оставите да си прави колата както на него му харесва :?: :idea:

Една забележка към автора :

Пич...можеше да пуснеш темата след няколко месеца когато имаш повече напредък....сега ще има десетина страници хранеж който е излишен. Остави темата както е, кажи на някой администратор да ти я заключи, и след като направиш нещо съществено тогава го помоли да я отключи :да:

Върни се в “Оптичен тунинг”