ршетка без емблема

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пон 13 ное 2006 23:06

Kozunak написа:един съвет към бАрзия и яростния....пич моля те, заинтересовай се за някои неща, щото никак не са ти ясни.стига с тия изказвания като ебаси капацитета дето е врял и кипял в тунинга.разбери една народна мъдрост С ПИКНЯ БОЯ НЕ СТАВА.тия твойте размисли " я че си го занитим с нитачката и че си го залепим с плюнка и никелирана мрежичка изотзадзе" просто некак си звучат смешно.ако нямаше файда от тия неща просто нямаше да се произвеждат.казва ти го човек който е бил и с двата вида решетки и си е напатил.надявам се да не се обидиш. 8)

ПП PL-16v те добре че са от гсм снимките и са отдалече...иначе щеше да ни събере погледите и да изпопадаме от столовете.

хахахаха изкам и аз такава плюнка хахах не това беше грубо наистина

barz_i_iarosten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barz_i_iarosten » Пон 13 ное 2006 23:13

Kozunak написа:един съвет към бАрзия и яростния....пич моля те, заинтересовай се за някои неща, щото никак не са ти ясни.стига с тия изказвания като ебаси капацитета дето е врял и кипял в тунинга.разбери една народна мъдрост С ПИКНЯ БОЯ НЕ СТАВА.тия твойте размисли " я че си го занитим с нитачката и че си го залепим с плюнка и никелирана мрежичка изотзадзе" просто некак си звучат смешно.ако нямаше файда от тия неща просто нямаше да се произвеждат.казва ти го човек който е бил и с двата вида решетки и си е напатил.надявам се да не се обидиш. 8)

ПП PL-16v те добре че са от гсм снимките и са отдалече...иначе щеше да ни събере погледите и да изпопадаме от столовете.

не тука колега смятам да си замълча поговорката е " От Прадня Боя не Става "ама както и да е .... мисля че майстора за който говора и ги прави и на двойки и на тройки и на кви ли не др коли тука и т.н. за тия 7-8 годинки дето баца само тва , знае как да ги прави а не е на обща практика като почти сички ни тука , кой видял кой кво чул дай сабираме се и правиме решетка - резултата " а Кво стана бе Увисна ми " както беше казал един колега " тука зависта на много хора е голяма и го обръщат на подигравки "

п.п. нищо лично :)

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пон 13 ное 2006 23:16

Колега Бърз,то нямаше да има Тунинг фирми,и щяхме само да си пишем в "Направи си сам".Аз не ти се меся,а само ти се mhihi

Последна промяна от sin orel C20XE на Вто 14 ное 2006 9:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 13 ное 2006 23:18

Не бе колега, казва ти го човек който не е чул отнякъде си.Имах едно такова произведение.И 2 пъти го връщах за преработка докато накрая стана нещо от него.И най-накрай си взех ФК.Мисълта ми беше, че не е същото като с твойта решетка.Ония ребра са дебели и увисват.Туй то.Идеята ми е че ти в няколко свои поста орезили сички тунинг фирми с световна известност.Секи сам си знае. :roll: :D

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пон 13 ное 2006 23:18

Щом колегата спори нека направи една снимка от 160 градуса да видим колко са прави линиите на решетката и спора приключва

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Пон 13 ное 2006 23:18

barz_i_iarosten написа:тука зависта на много хора е голяма и го обръщат на подигравки "

100 % е така особенно като гледам на теб за какво ти завиждат mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 13 ное 2006 23:19

barz_i_iarosten написа: тука зависта на много хора е голяма и го обръщат на подигравки "п.п. нищо лично :)

Аз тва не го разбрах. Тука никой не ти завижда пич, даже обратното.
Идеята, е че се получава като в час по трудово с тия залепвания и т.н

Пък и на Козунака само аспуха му е по-скъп от целия ти "тунинг"

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пон 13 ное 2006 23:23

mhihi mhihi mhihi

barz_i_iarosten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barz_i_iarosten » Пон 13 ное 2006 23:23

Ivcho написа:
barz_i_iarosten написа:тука зависта на много хора е голяма и го обръщат на подигравки "

да бе аз не говора за мене .... попринцип ....

п.п. говора за едно майсторче което явно знае кво прави щото ги прави доста сполучливи и тука цял люлин при него си ги е правело и са цифра доволни ... приятелче ми е пича мога да зема снимки да видите за кво иде реч ....

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 13 ное 2006 23:24

barz_i_iarosten написа:

не тука колега смятам да си замълча поговорката е " От Прадня Боя не Става "ама както и да е .... мисля че майстора за който говора и ги прави и на двойки и на тройки и на кви ли не др коли тука и т.н. за тия 7-8 годинки дето баца само тва , знае как да ги прави а не е на обща практика като почти сички ни тука , кой видял кой кво чул дай сабираме се и правиме решетка - резултата " а Кво стана бе Увисна ми " както беше казал един колега " тука зависта на много хора е голяма и го обръщат на подигравки "

Така виждам че с това "увисна ми" намекваш за мен :evil: Значи ако не си забелязал на GTI решетката именно емблемата държи ребрата да не провиснат на долу понеже между тях няма ребра както на двоиката и като се махне тя няма как да не провиснат.И от там започват вече циганиите които може би ти харесваш но не и аз.Явно двамата с теб сме с различни вкусови качества и разбирания това е очевадно понеже аз харесвам изчистени и изпипани неща по колата си и държа много на марките (връщам си с това тънкия намек който ти направи) :wink:

Потребителски аватар
TDI-RS
Автомобил: RS TDI
Двигател: V6 TDI

Мнениеот TDI-RS » Пон 13 ное 2006 23:27

честно казано и аз съм на принципа, че по - евтиното винаги излиза по скъпо, особено за такива ташаклами.

вече никога не бих си правил некви преставки по колите при некви бг. "тунери", където са копирали - недокопирали от профи изпълнения. защото колкото и да е добра на теория матрицата им, а тя не е такава поради ред причини, после доусират нещата с "качествени" материали! и после си биеш главата, ядосваш се и накрая пак си взимаш нещо, но вече истинско.

твърдо държа на теорията, че в тунинга е важно качеството, а не количеството!!!

затова аз ако трябва да избирам бих дал 100 лева за нещо истинско и после си слагаш другите "майстори" в джоба, когато искат да ти копират детайла...

Потребителски аватар
Svetilio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Svetilio » Пон 13 ное 2006 23:33

... ама ако някой го бият още 80 през рацете да дава ... :D

всичко си има цена...ако немаш 80 кинта, караш сток и си :034:
ако пък искаш да стане нещо като хората ... :wink:

'аман" от тунинг тип емблема БМВ на москвич заедно с лепенка "другата кола ми е ферари" - вече сигурно и в магазина по 1 лв има .....:075:
TDI-RS написа:твърдо държа на теорията, че в тунинга е важно качеството, а не количеството!!!
:bowdown

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Пон 13 ное 2006 23:37

От скромния си опит ще ви кажа, че на 2-ка или на 3-ка, Венто решетките стават без емблема и то без да увисват ребрата. :wink: След направени доста решетки мога да ви кажа, че не си струва труда и времето и е по-добре човек да си посъбере някой лев и да си купи оригинална!
На моята кола така и направих, купих си на FK от колегата gas. Само си я боядисах с цвета на колата ми и изглежда супер!

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пон 13 ное 2006 23:48

Ivcho написа:

:lool :lool

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Пон 13 ное 2006 23:50

TDI-RS написа:.......

и да обясняваш няма кой да чуе,остави ги да си лепат и мажат на воля,белкем някой ден им дойде акъла....
все се надявам че в българия визуалния тунинг ще се изкачи едно ниво нагоре но уви не се получава....да живеят смолата и майсторите на решетки :banghead:

Върни се в “Оптичен тунинг”