Оптичен Тунинг < Golf III GTI > Dark Demon
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: Оптичен Тунинг < Golf III GTI > Dark Demon
Колата вече е мое притежание, и започва връщането в вида в който Илиев я е продал......доста забележки има и доста от работите липсват по нея.......
- eewf
- Автомобил:
- Двигател:
с общи усилия надявам се ще я стегнем 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
MuTa4eTo написа:Колата вече е мое притежание, и започва връщането в вида в който Илиев я е продал......доста забележки има и доста от работите липсват по нея.......

- 6669
Обещавам тези дни да има снимки, и поне ксенона, музиката и климатика да върна.....
- 1.8T
- Автомобил:
- Двигател:
Митачее нямаш спиране... Признавам те за най големия Vw маняк.!! Честито за новата придобивка и дано да я върнеш в същия вид както колегата Илиев..!!!

- 6669
Остави другото, втора не влиза 1ва 3та се кара......климатроника колкото да има панелчето да го има, броните разцепени машинките на стъклата не работят чипа е свален.....спирам да говоря 

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
тая кола през колко човека мина ..... Дано Митко да направи нещо положително по нея 

- eewf
- Автомобил:
- Двигател:
Митака е 6-ти ако не се лъжа....не искам да обиждам или засягам никой с мнението си...но другите след Илиев са я занимарили до N-та степен 

- 6669
между мен и Илиев мисля че са 3ма собствениците..............
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Колеги така без да знаете много много недейте да говорите!!!
Нека колегата baks първо да сподели той как я взе колата от Илиев и какво е приживял още докато патува колата за Червен Бряг.
Иначе аз като я бях взел също нямаше музика,мигачи,климатроник та и стелки дори!
Броните още тогава бяха напукани и е нормално след като са правени при хора който все пак имам някакви отношения с тях и не искам да оплювам!
Карай я със здраве и леко полеко си я стягай.
п.п:Според мен колата смени толкова собственници защото няма нищо общо с това което са си представяли!!!
Нека колегата baks първо да сподели той как я взе колата от Илиев и какво е приживял още докато патува колата за Червен Бряг.
Иначе аз като я бях взел също нямаше музика,мигачи,климатроник та и стелки дори!
Броните още тогава бяха напукани и е нормално след като са правени при хора който все пак имам някакви отношения с тях и не искам да оплювам!
Карай я със здраве и леко полеко си я стягай.
п.п:Според мен колата смени толкова собственници защото няма нищо общо с това което са си представяли!!!
- eewf
- Автомобил:
- Двигател:
Пак се извинявам ако съм засегнал някой...
да и наистина поради причината, че не е това което си представях я прехвърлих на Митко 4 часа след като я взех от Боко
Мите, всички разчитаме на теб да я направиш кола-мечта

да и наистина поради причината, че не е това което си представях я прехвърлих на Митко 4 часа след като я взех от Боко

Мите, всички разчитаме на теб да я направиш кола-мечта

pironski написа:Ле лее,ако я беше взел в тоя вид... питай baks през какво е минал,че май не иска да пише по темата!MuTa4eTo написа:...и започва връщането в вида в който Илиев я е продал......
Гледам много си запознат,... а колата когато беше в София - всички в люлин ми говореха как се караше зверски и колко много вървяла

Успех Митаче

ps поздрави и на Доктора
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
eewf написа:Пак се извинявам ако съм засегнал някой...
да и наистина поради причината, че не е това което си представях я прехвърлих на Митко 4 часа след като я взех от Боко![]()
Мите, всички разчитаме на теб да я направиш кола-мечта![]()
Боко е Доко

Аз нищо не съм свалял от колата. Даже за 2-3 месеца успях да се увътря почти една хиялдарка но все тая, всимаш да карапш не да инвестираш. Пожелавам успех на новия собственик, колата е номер 1.
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
doko написа:eewf написа:Пак се извинявам ако съм засегнал някой...
да и наистина поради причината, че не е това което си представях я прехвърлих на Митко 4 часа след като я взех от Боко![]()
Мите, всички разчитаме на теб да я направиш кола-мечта![]()
Боко е Доко![]()
![]()
![]()
Аз нищо не съм свалял от колата. Даже за 2-3 месеца успях да се увътря почти една хиялдарка но все тая, всимаш да карапш не да инвестираш. Пожелавам успех на новия собственик, колата е номер 1.
Аз мога да го потвърдя

- baks
- Автомобил:
- Двигател:
Аз купих колата от Илиев без музика, стелки и ксенон!!!! Със смачкан преден ляв калник и бронята беше спукана. Нямаше никакъв гланц боята. И от двете страни беше изподрана все едно в гората е карана!?!?! Но тъй като не съм присъствал на огледа и купуването на колата, същата стана моя. Аз я бях виждал само на снимки, кактопочти всики от форума, който я харесват. Незнам кой е съсипал колата, незнам и дали е била хубава някога
, но аз съм и сменил двигателя, скоростотите, генерацията!!!
Колата е била най-дълго веме при мен!!! Купил съм я за 5500 лв. дал съм я 3900 лв. Щях и за 3300 да я дам, но колегатаDOKO не се пазари. Ако още беше моя сега щеше на части да се продава. Ха-ха-ха
, а искаха 8000 лева за нея
п.п. извинявам се за правописа

Колата е била най-дълго веме при мен!!! Купил съм я за 5500 лв. дал съм я 3900 лв. Щях и за 3300 да я дам, но колегатаDOKO не се пазари. Ако още беше моя сега щеше на части да се продава. Ха-ха-ха

п.п. извинявам се за правописа