Тунинг брони за Голф3 или Венто?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
deviltuning
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deviltuning » Пет 12 ное 2004 0:19

inoi написа:Може ли да се направи поръчка за такива брони и каква ецената + спойлера

Mоже предната броня с мрежа е 150 лв праговете 80 крилото отзад е 70 задната броня + мрежи 160 веждата над фаровете 30 решетката + мрежа 40

Ако се прави всичко промоция 450 лв !!!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
inoi
Автомобил: VW Golf III
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот inoi » Пон 15 ное 2004 15:47

Mоже предната броня с мрежа е 150 лв праговете 80 крилото отзад е 70 задната броня + мрежи 160 веждата над фаровете 30 решетката + мрежа 40

Ако се прави всичко промоция 450 лв !!!!! :lol: :lol: :lol:[/quote]
Дай телефон за връзка. Броните изцяло нови ли са или е използвана старата за основа. Къде се намираш. Цена за монтаж. Дай цена за предна броня, задна броня, прагове и крилото.

deviltuning
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deviltuning » Вто 16 ное 2004 2:39

inoi написа:Mоже предната броня с мрежа е 150 лв праговете 80 крилото отзад е 70 задната броня + мрежи 160 веждата над фаровете 30 решетката + мрежа 40

Ако се прави всичко промоция 450 лв !!!!! :lol: :lol: :lol:

Дай телефон за връзка. Броните изцяло нови ли са или е използвана старата за основа. Къде се намираш. Цена за монтаж. Дай цена за предна броня, задна броня, прагове и крилото.[/quote]

Аз цените съм ти ги дал монтажа е включен в тях !!!! тва са цени за брони които са монтирани върху старата основа ако искаш мога и да ти направя и цели брони но там вече парите са други а крайния резултат е същия ..............разгледай голфа и виж дали си личи ..!!!

тел 0888224447

Потребителски аватар
CyberBlade
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CyberBlade » Вто 14 юни 2005 17:01

Някой виждал ли е нещо оригинално, интересно и разбира НЕ грозно за предницата на Голф 2 - не говоря за бронята ами около фаровете зоната. А да и още нещо .. да е реално :Д (т.е. да мога като се хвана да си го направя) не като онова синьото голфче дето прилича на Пежо 306 и иска да излитне ;)

hanks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hanks » Пет 25 яну 2008 21:52

driver написа:Трябва ми сайт със снимки. Започнах да си правя предна броня. :shock:
Изображение
за какви при може да се намери такава броня?

G60

Мнениеот G60 » Пет 25 яну 2008 23:25

Ше има да плачете после с тея стъклопласти :lol: а ако все пак държите да си слагате туи чудо по колите НЕ СИ КУПУВАИТЕ НИЩО ОТ ЛЕОН!!! там се наи скъпите и криви боклуци които може да се намерят въобще :evil: Казвам го от личен опит

hanks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hanks » Пет 25 яну 2008 23:35

G60 написа:Ше има да плачете после с тея стъклопласти :lol: а ако все пак държите да си слагате туи чудо по колите НЕ СИ КУПУВАИТЕ НИЩО ОТ ЛЕОН!!! там се наи скъпите и криви боклуци които може да се намерят въобще :evil: Казвам го от личен опит

Добре колега кажи от каде да си взема добри.Твойте от каде са?

G60

Мнениеот G60 » Съб 26 яну 2008 0:10

:lol: предната ми броня е от там от където ти казах преди малко да не си купуваш нищо "ЛЕОН ТУНИНГ" срещу 310лв получих възможно най кривата броня правена някога :lol: като я сложих на колата и я хванах от лявата страна дясната се навири нагоре с около 5 пръста на всичкото отгоре беше цялата в шупли(кухини) ужас един приятел също си поръча броня от там и про него беше същата работа :twisted: после си играх да я режа и да я правя на ново и цялата работа с боята ми излезе на 500++лева!!! И да ти кажа не си заслужава мисля да я махна и да си сложа пак заводската броня. А на въпроса ти от къде да си купиш по качественни? :roll: незнам 8)

hanks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hanks » Съб 26 яну 2008 0:23

Колега кво да ти кажа със заводската май е най добре че с тия брони по наще пътища са пари на вятара,ама мераци са кво да се прави :wink:

G60

Мнениеот G60 » Съб 26 яну 2008 0:29

И ти си прав но да не дава господ да си купиш такава кривина ,че като я видиш ще ти мине мерака за тунинг и мунинг и разни там простотий. Че я платих и прдварително на всичкото отгоре :oops: А да ти кажа не е само при Леон така и от Сиджи се оплакват много

hanks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hanks » Съб 26 яну 2008 0:32

ами гледам в момента сайта на www.redline-tuning.com за тях знаеш ли нещо ?

G60

Мнениеот G60 » Съб 26 яну 2008 0:39

Не мога да ти кажа нищо за тях,но ако си правят спойлерите тук в БГ а не ги внасят не вярвам да са много стока и те а иначе ето тази броня е като моята http://redline-tuning.com/images/produkti/Bronq89B.jpg http://redline-tuning.com/images/produk ... bronqB.jpg

hanks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hanks » Съб 26 яну 2008 0:45

Е яка е бронята :wink: .Абе наскоро ми чукнаха задната броня и съм се замислил да си взема някоя хубава броня и едни прагове и да взема да боядисам тройката.Гледам само в редлайн има едни прагове ама нещо не ми харесват нещо да ме посъветваш от каде може да си взема ?

G60

Мнениеот G60 » Съб 26 яну 2008 0:52

Прагове можеш да си вземеш от всякъде , дори и от Леон там няма кои знае ква философия и е по трудно да ги осерат :wink: а иначе по непотвердена информация най ефтини и маи много модели прегове имало на Илиенци май били по 100-тина лева

G60

Мнениеот G60 » Съб 26 яну 2008 0:53

Прагове можеш да си вземеш от всякъде , дори и от Леон там няма кои знае ква философия и е по трудно да ги осерат :wink: а иначе по непотвердена информация най ефтини и наи много модели прагове имало на Илиенци май били по 100-тина лева

Върни се в “Оптичен тунинг”