Golf 3 GTI
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
brat ne 4e da ti se mesq ama zemi smeni djantite ili gi razmeni s 16ki i si vzemi nisko profilna guma shte namalish razstoqnieto mewdu kalnika i gumata.oka4vane en smenqi tq tvoita i bez tova nqma da q sustezavash mn
mod edit: brabus
Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
mod edit: brabus
Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
джантите изглеждат добре но са ментелива марка.
Ми незнам дали са ментелива марка ,но предполагам са поне 1000 кинта 4-те чисто нови! Един колега от Полиса си взе 1100 лв подобен обаче многолъчов Дарвин и е много доволен!
П.П А що се отнася до 3-та мене ме кефи адски много, обаче ако я беше направил черен мат цялата щеше да изглежда просто умопомрачително по-добре! ОКАЧВАНЕ 40/40 задължително!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- Vanu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
червеният цвят преобладава твърде силно, както каза един колега - страничните мигачи - черни, заиграй се и с други елементи в черно, комбинацията от черно и червено би била успешна. Гумите наистина са много скрити от броните и калниците. Лично аз не бих боядисъл страничната лайстна, губи се линията на колата, или да беше в черно. Дръжките също бих оставил черни, може би и капачката на резервоара. Малко доста агресивна ми се вижда предната броня, но ти си знаеш де. Джантити са сила
Евала за усилията.