И аз малко се разкрасих...голф3-АБФ/снимки има на 2 и 4 стр/
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
brabus написа:Винаги началото е най-трудно. После не броиш парите хвърлени по колата. Започнал си, значи няма да спреш. Става хубава. Продължавай!

А как съм се и аз меракландисъл за такива ребра на калниците не е истина

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Ще се опитам с един пост да отговоря на повечето въпроси
ако пропусна нещо питайте
:
Та за пластмасите ми е ясна работата но има време а и още несъм решил някой детайли как да са и т.н. а и както знаете скъпа си е тая работа та... само ще кажа че с боядисване не ми се занимава, а предния нож, долу праговете и добавката на задната броня ще си одтанат черни. Тунинг ок ама ножа го удрям на ден по 5 пъти та няма всяка седмица да влизам да го боядисвам. Илиев твоя е тъмен и по не си личи ама на мен ще е голяма грозотия с ожулен нож. Та долната черна линия се запазва
Както казах вече кристални мигачи ще има само чакам Милен да се размърда
За ребрата на калника: нека Милен отговори ако иска
На дали някога ще е готов напълно. Аз немисля, че тунинга е крайна величина. Наливаш и тва е
Искам още много неща да правя и отвън и вътре и под капака ама неискам да се заричам, че често ... нищо нества накрая
Да сме живи и здрави ... и малко по малко
Поздрави на всички и БЛАГОДАРЯ за хубавите думи ... окуражаващо е

ако пропусна нещо питайте

Та за пластмасите ми е ясна работата но има време а и още несъм решил някой детайли как да са и т.н. а и както знаете скъпа си е тая работа та... само ще кажа че с боядисване не ми се занимава, а предния нож, долу праговете и добавката на задната броня ще си одтанат черни. Тунинг ок ама ножа го удрям на ден по 5 пъти та няма всяка седмица да влизам да го боядисвам. Илиев твоя е тъмен и по не си личи ама на мен ще е голяма грозотия с ожулен нож. Та долната черна линия се запазва

Както казах вече кристални мигачи ще има само чакам Милен да се размърда

За ребрата на калника: нека Милен отговори ако иска

На дали някога ще е готов напълно. Аз немисля, че тунинга е крайна величина. Наливаш и тва е

Да сме живи и здрави ... и малко по малко

Поздрави на всички и БЛАГОДАРЯ за хубавите думи ... окуражаващо е

group® написа:
Немога да разбера смисъла на темата - продава ли се? или просто искаш да чуеш, че ти е хубава колата?
Сори ама и фотосесия на фона на ................... или там каквото е .... не ми се връзва.
Пък и си има тема за снимки на VW-та
Та не се убиждай ама .... темата сакс

Те за първи път виждам някой от форума да приеме критика
Евала за което, имаш една бира от мен
п.с. колата ти наистина е красива
получава се ДОБЪР ABF
имаш да ме черпиш една бира
поздрави

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: