Achim Lauritzen написа:Okачване спортно,широк нож,решетка без емблема,кристални мигачи и халогени.Ето едно венто правено под мое ръководство :
преди-
сега-
какво точно му е направено освен странните джанти че не виждам?

Това не сам го правил аз . Просто един колега показа какво той е направил. Виж в моя гараж. http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... e_id=16408so.sec написа:Achim Lauritzen написа:Okачване спортно,широк нож,решетка без емблема,кристални мигачи и халогени.Ето едно венто правено под мое ръководство :
преди-
сега-
какво точно му е направено освен странните джанти че не виждам?
rapo_vd написа:Е ако я искаш за 7000 лв може да ти я дам. Ако си навит толкос . А и ако и сменя окачването със спорто ще стане трепач. Айде и един спойлер или антикрило няма да навреди.
rapo_vd написа:Колега мерси за отговора . Тая кола ще ми излезне златна накрая ще хварля повече пари от колкото съм я зел. Давайте още да има предложения за да знам какво да правя . Мерси на всички който се отзоваха до сега .
На цената на какво?...смисъл, не - можеш да я направиш "яка" без да платиш нужната цена за това....rapo_vd написа:Просто искам да видя какво предлагат повече хора. Да има различни мнения а не само едно и сащо за да мога да си избера . Но може с малко пари да я напрвиш много яка колата стига да знаеш как .
rapo_vd написа:Хареса ли ти поне това което направих като снимка? Което промених. Дайте мнение за снимката която направих . Защото мисля да направя нещо такова.
rapo_vd написа: Тая кола ще ми излезне златна накрая ще хварля повече пари от колкото съм я зел![]()
rapo_vd написа:Просто искам да видя какво предлагат повече хора. Да има различни мнения а не само едно и сащо за да мога да си избера .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта