Как да си променя колата за да изглежда по-добре

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Съб 23 фев 2008 0:07

Achim Lauritzen написа:Okачване спортно,широк нож,решетка без емблема,кристални мигачи и халогени.Ето едно венто правено под мое ръководство :
преди-Изображение

сега- Изображение

какво точно му е направено освен странните джанти че не виждам? :shock

Потребителски аватар
rapo_vd
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Мнениеот rapo_vd » Съб 23 фев 2008 0:09

so.sec написа:
Achim Lauritzen написа:Okачване спортно,широк нож,решетка без емблема,кристални мигачи и халогени.Ето едно венто правено под мое ръководство :
преди-Изображение

сега- Изображение

какво точно му е направено освен странните джанти че не виждам? :shock
Това не сам го правил аз . Просто един колега показа какво той е направил. Виж в моя гараж. http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... e_id=16408

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 23 фев 2008 6:29

rapo_vd написа:Е ако я искаш за 7000 лв може да ти я дам. Ако си навит толкос . А и ако и сменя окачването със спорто ще стане трепач. Айде и един спойлер или антикрило няма да навреди.

:bowdown ей тва е приказка

Иначе червените спирачки на синя кола малко ... може би ако не е толкова контрастен цветът ... знам ли

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Съб 23 фев 2008 10:05

Идей колкото искаш стига пари да имаш и колко по-добре искаш да изглежда :lol:
Ето на мен лично какво ми допада :arrow:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 23 фев 2008 10:43

Айде спрете се да цитирате снимките с червеното венто :twisted: има бутон "нов отговор" или "цитат" ама там поне изтриите линковете към снимките.

Иначе по темата, колега колата може да стане много красива /справка/ червеното венто което показа negodnika просто е въпрос на пари.
Ако искаш да направиш нещо - една решетка без емблема, един широк нож, окачване, джанти, фарове, стопове и разбира се любимото ти - крило :wink:

Потребителски аватар
rapo_vd

Мнениеот rapo_vd » Съб 23 фев 2008 12:08

Вие добре предлгате ,дайте и снимки на тия предложения и кажете некви цени .

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Съб 23 фев 2008 12:37

За твоя бих взел следното:
-преден спойлер GTI (нож) -45лв
-Койловъри 1000лв++
-фланци за джантите(незнам с какво ET са твойте) 200лв може и по-малко
-фарове,мигачи с халогени и стопове FK-тъмни (фарове към 200евро,стопове 150евро и мигачи+халогените 100евро)
-решетка без емблема -60-70евро
-заден спойлер

Потребителски аватар
rapo_vd

Мнениеот rapo_vd » Съб 23 фев 2008 13:33

Колега мерси за отговора . Тая кола ще ми излезне златна накрая ще хварля повече пари от колкото съм я зел :( . Давайте още да има предложения за да знам какво да правя . Мерси на всички който се отзоваха до сега . :)

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 23 фев 2008 13:56

rapo_vd написа:Колега мерси за отговора . Тая кола ще ми излезне златна накрая ще хварля повече пари от колкото съм я зел :( . Давайте още да има предложения за да знам какво да правя . Мерси на всички който се отзоваха до сега . :)

Така като гледам май нищо няма да направиш, какво предложения да ти дават хората, negodnika ти го написа точно и ясно, какво друго искаш?
Ти сам си отговори - " Тая кола ще ми излезне златна накрая ще хварля повече пари от колкото съм я зел "
Ако не преглътнеш тази мисъл, няма да направиш нищо.

Не мога да разбера как искате да правите нещо по-хубаво без то да излезе по-скъпо от нещо грозно и по-евтино

Потребителски аватар
rapo_vd

Мнениеот rapo_vd » Съб 23 фев 2008 14:04

Просто искам да видя какво предлагат повече хора. Да има различни мнения а не само едно и сащо за да мога да си избера . Но може с малко пари да я напрвиш много яка колата стига да знаеш как .

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Съб 23 фев 2008 14:15

rapo_vd написа:Просто искам да видя какво предлагат повече хора. Да има различни мнения а не само едно и сащо за да мога да си избера . Но може с малко пари да я напрвиш много яка колата стига да знаеш как .
На цената на какво?...смисъл, не - можеш да я направиш "яка" без да платиш нужната цена за това....
Правейки я с малко пари, ти ще правиш много компромиси....и няма да получиш желания резултат(дано да не предричам, но така мисля...)
За да стане нещо наистина красиво, уникално.....и най важното - истинско! трябват пари.....Иначе ще хвърлиш дори и малкото пари, които си заделил на вятъра....

Съжелявам, но това е моето мнение и според мен така седят нещата :roll:

Все пак успех в начинанието :да:

пп Щом ти е малък бюджета, по - добре направи само едно нещо, но нека то бъде истинско и качествено.Вземи си едини хубави джанти 16'/17'.....след това изчакай....събери пари - вземи едно окачване и така......не е нужно всичко накуп да стане(мое мнение) :wink:

Потребителски аватар
rapo_vd

Мнениеот rapo_vd » Съб 23 фев 2008 14:41

Хареса ли ти поне това което направих като снимка? Което промених. Дайте мнение за снимката която направих . Защото мисля да направя нещо такова.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Съб 23 фев 2008 14:51

За тия малко пари отивай направо в Sigi,Lion и тем подобни и направи еФтиния "тунинг" да му се кефат мангалите у града... Ако искаш нещо хубаво и качествено преглътни мисълта ,че тунинга струва повече от колата и отивайв heed-auto и поръчвай стоповете,решетката и фаровете ;)

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Съб 23 фев 2008 14:58

rapo_vd написа:Хареса ли ти поне това което направих като снимка? Което промених. Дайте мнение за снимката която направих . Защото мисля да направя нещо такова.

за тази снимка, където е снимано черно венто с (анти)крило ли става въпрос?Ако да.....еми то се гледа цялостната тематика на колата - стойка(окачване, джанти, фланци за джантите и т.н), оптика(фарове, стопове, мигачи, ксенон и т.н), екстериор(волан, топка за скоростен лост, ръчна, салон,рингове за циферблати)......оттам вече - решетки, нож(лип-ове за брони) и т.н...............От тази снимка не може да се добие цялостна представа за колата... :wink:

Успех :wink:

пп гледай какви жокери съм ти дал без да искам :lol: (като изброявам какви според мен са нужните елементи за направата на тунинг автомобил) :D

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 23 фев 2008 16:20

rapo_vd написа: Тая кола ще ми излезне златна накрая ще хварля повече пари от колкото съм я зел :(

Щом тръгваш с тази мисъл,значи като цяло идеята ти е мъртвородена.А и никой не е казал всичко на веднъж да направиш-когато имаш пари-тогава.Ако не ти се дават пари сипвай си гориво и й се радвай такава каквато е в момента.
rapo_vd написа:Просто искам да видя какво предлагат повече хора. Да има различни мнения а не само едно и сащо за да мога да си избера .

Човек ама ти не си в магазин.Караш хората да ти изброяват нахалос.Поразрови се из интернет,виж някое и друго Венто,ще си харесаш някои варианти и вече ще питаш,това дали може да се направи,за какви пари и т.н.

Върни се в “Оптичен тунинг”