Това в каталога е малко по-различно:
Snow Ball R32 Line ГОТОВ + СНИМКИ
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
ре
CRX Racing написа:http://20054-fk-automotive.imosnet.de/data01/us/downloads/pdf_katalog/Seite_138-139.pdf
Харесват ли номер 147 и 154, цена?
Парктроник за Голф 4
Поръчах и парктроник с четири сензора Conrad (Germany), който утре ще е при мен. Остава да изровя в нет-а къде точно се монтират сензорите на задната броня на R32, за да стане като заводско!
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ре
червен стоп е много добър вариянт,ако колата е черно-бяла...по възможност да НЕ Е 'led'
съвета ми е да премислиш промените,4ката е много податлива,пoмисли хубаво какво искаш да постигнеш и тогава купувай..не е задължително да е Р32 за да изглежда добре
съвета ми е да премислиш промените,4ката е много податлива,пoмисли хубаво какво искаш да постигнеш и тогава купувай..не е задължително да е Р32 за да изглежда добре
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
gas написа:не е задължително да е Р32 за да изглежда добре

gas написа:червен стоп е много добър вариянт,ако колата е черно-бяла...по възможност да НЕ Е 'led'
Предната и задната броня, фаровете и стоповете вече са поръчани и капарирани. След 29 дни ще са при мен. Няма вече какво да мисля по въпроса. Остава ми покупката на прагове и крило за третата врата...

ре
alpine написа:всичко добре , но без окачване100% ли няма да слагаш ?
Моето е просто перфектно. На теста амортисьорите са на 97% и са Боге. Няма по-добро, с което да ги сменя и да иам свободата да преминавам неравности нез да се удрям отдолу

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Парктроник за Голф 4
избора на стоп е добър,колко ще ти излезнат,ако не е тайна
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:избора на стоп е добър,колко ще ти излезнат,ако не е тайна
по щампата съдя, че е от оня немски сайт дето поръчват от него.. можеш да я видиш цената там
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Vizor написа:gas написа:избора на стоп е добър,колко ще ти излезнат,ако не е тайна
по щампата съдя, че е от оня немски сайт дето поръчват от него.. можеш да я видиш цената там
79 Евра