Jetta MK2 Coupe GTI 8V... --> 139 KR 16V

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
icotoooo
Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
Двигател:

Re: Една Jetta Coupe....

Мнениеот icotoooo » Чет 30 авг 2012 19:20

Wrofeel_VR6 написа:Станали са перфектни :да: !Много борбети почнаха да се появяват :drinking: .

Обаче тези водят класацията,просто са перфектни :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
GTI 16V ABF
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 2.8 VR6 - AAA

Мнениеот GTI 16V ABF » Чет 30 авг 2012 20:04

Уникални са :bowdown

Потребителски аватар
Bose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bose » Пет 31 авг 2012 10:01

Браво Павка,трябва да използваш максимума от тези големи и лъскави бордове мисли за по тъмна среда :beer

Потребителски аватар
corradoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот corradoboy » Сря 26 дек 2012 17:53

БРАВО КОЛЕГА КОЛАТА СЕ ПОЛУЧАВА ЧУДНО ДАВАЙ СЕ ТАКА :да: СКОРО ЩЕ СИ ИМА СЪПЕРНИК ДА ТЕ ГОНИ А И ДА ИСКА ИДЕИ ПОЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Потребителски аватар
pavkomk2
Автомобил: Jetta mk2
Двигател: 112 PB -- 139 KR

Мнениеот pavkomk2 » Съб 16 мар 2013 22:29

Здравейте отново след доста дълга почивка през зимата. От много време несъм писъл в темата, защото колата не се караше през зимата и нищо небеше купувано за нея и не се знаеше дали въобще щях да продължавам с проекта, но просто неможех да кажа ей така край и да я продам затова я оставих. Взех си един голф 2-ка за през зимата и за всеки ден и покрай него малко ремонти и разходи и нямаше време за джетата. Нека да кажа първо какво стана с джантите които подготвях за колата, наистина хубави джанти но не и за моята кола ето снимки как застанаха на колата с гуми 205/40 Изображение
Изображение
Не е лошо добре се получи като цяло, но стояха много грубо а замисъла на колата небеше такъв и затова се отказах да ги слагам. И колата остана в застой докато започна да се постопля времето лека полека и работата по колата продължи, няма нищо особенно което да покажа, но започвам с нещото което исках да направя още преди доста време, а именно да сложа GTI пакет, но разбира се да си остана с тесните брони и малкия прозорец. Много хора ми казваха че няма да стои хубаво грубо щяло да е, но докъто не се сложи неможе да се разбере как ще е. Намирането на здрав пакет беше малко трудна работа,но който търси намира. Взех един в добро състояние после пък излезе още един и него взех за резервен защото предните вежди се режеха за да паснат към предния нож.
Изображение
и тук започна едно рязане ръба на веждите пасване към предния нож защото при широките брони веждата слиза чак до долу почти.
Изображение
Изображение
тук все още не е хваната с нитовете и затова стърчи така..
Изображение
Изображение
Изображение
Това е за отпред напаснах го долу горе добре пък ще видим.
Отзад малко работата е по сложна заднате вежи имат голяма пластмаса която се скрива при широката броня аз се колебая все още дали да я срежа и да оформя веждата пак със такава ярка каквато е примерно обикновенната вежда за тясна броня или незнам вие ще прецените.
Изображение
Изображение
Изображение
Една снимка и на прага
Изображение
Извинявам се за лошите снимки и за мръсната кола но това е да се добие някаква представа.
Вчера завърших пакета и изкарах колата да видя как ще е защото в гаража неможе да се прецени. Аз мисля че се получи добре остава сега да го освежа и тогава ще си проличи най-добре.
Изображение
Изображение
Изображение
Сега е момента да питам и вас какво ще кажете дали да слагам лаистни на вратите или не. Тази седмица ще ги закрепя със тиксо просто да се добие представа и тогава ще се реши кое е по добре въпреки че сега така изчистено по ми харесва, но ще видим.
Тази седмица ще снимам и други неща който съм правил... това е за сега. :)

Последна промяна от pavkomk2 на Сря 27 мар 2013 21:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Нед 17 мар 2013 8:40

Павко слагай и лайсните.Те ще завършат всичко според мен :) Радвам се,че си остава зверо при теб :th_up

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Нед 17 мар 2013 13:30

AE86 написа:Павко слагай и лайсните.Те ще завършат всичко според мен :) Радвам се,че си остава зверо при теб :th_up

определено с лайстните ще стане по - красиво!

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 17 мар 2013 23:12

Не зная ако минеш на широки брони как ще е? Или да си сложиш тесни с никелирания кант :rolleyes

Потребителски аватар
pavkomk2

Мнениеот pavkomk2 » Сря 27 мар 2013 21:07

Здравейте отново, поради други проблеми и неотложна работа нямам време за колата. Нито остава време да снимам нито да направя нещо а събора наближава. Вчера сложих за проба лайстните на вратите, но мисля че и със тях и без тях нещата пак са долу горе добре.
Изображение
Изображение
Вчера свалих праговете и лайстните че бяха много омацани с най-различни неща. Намазах ги с боди700 и всичко падна. Освежих целия пакет с препарат за брони, но стана много късно и неможах да снимам.
Изображение

Също така си купих два нови фара, защото на старите единия малко делеше, неможах да намеря хубави Hella и затова взех направо нови Depo, но светят страхотно.

Изображение
Изображение

От доста време си търся оригинални говорители за задната кора, но или един липсва или счупено ама най-накрая намерих.
Изображение

Надявам се вече да почва да се постопля че е много кофти в студа се прави нещо. Това е за сега интересува ме повече какво мислите за лайстните. :)

Последна промяна от pavkomk2 на Пон 01 апр 2013 23:38, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Сря 27 мар 2013 21:14

Ей....с лайсните е супер.Защо не си казал,че търсиш говорители за отзад,ще ти ги пусна армаган :) Хех всеки се стяга за поляните :th_up :th_up

Потребителски аватар
pavkomk2

Мнениеот pavkomk2 » Сря 27 мар 2013 21:17

AE86 написа:Ей....с лайсните е супер.Защо не си казал,че търсиш говорители за отзад,ще ти ги пусна армаган :) Хех всеки се стяга за поляните :th_up :th_up

хехе ами незнам несъм се сещал да те питам.. :redface а това за поляните е истина и ти неизоставаш хаха

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Сря 27 мар 2013 22:00

Аз мнението си съм го казал още на 9та страница и продължавам да твърдя че тесни брони седят най-добре без пластмасарий по веждите,а само с лайстни.
След като оряза калниците,старите ти вежди бяха компромисен вариант.GTI пакет-а на мене лично ми се набива на очи веднага и не ми се връзва с нищо.

Потребителски аватар
pavkomk2

Мнениеот pavkomk2 » Сря 27 мар 2013 23:00

T.C.T. написа:Аз мнението си съм го казал още на 9та страница и продължавам да твърдя че тесни брони седят най-добре без пластмасарий по веждите,а само с лайстни.
След като оряза калниците,старите ти вежди бяха компромисен вариант.GTI пакет-а на мене лично ми се набива на очи веднага и не ми се връзва с нищо.

Да колега винаги изчистеното и оригинално стои супер, но аз несъм казал че ще остана с този пакет вече.. пакета мога да го сваля без да личи че е бил слаган... само двата предни калника са рязани отзад нищо не е рязано също така имам и 2 калника резерва това за мен не е проблем работата е там че искам да бъда малко различен и нещо което не се пробва да се види как стои не значи че не е добре до сега несъм виждал във форума някой да сложи пакет на тесни брони ? може и да греша поправете ме ако е така. Всеки си има виждане за една кола сега е момента да тествам нещата, защото като излезе боядисана трябва да имам точна и ясна представа какво искам от колата. :) Благодаря за мнението за мен е ценно да знам хората какво мислят.. въпреки че личното мнение е по важно :)

Последна промяна от pavkomk2 на Чет 28 мар 2013 12:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Сря 27 мар 2013 23:29

Павко, понеже джетата е с доста голямо купе и нещо ми се губят тънките лайсни, ако имаш под ръка от широките, залепи с тиксо да видим дали няма да се впишат по-добре.

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Чет 28 мар 2013 8:38

Пластмасовите вежди на калниците за тесни лайсни и широки лайсни са различни icon_idea

Върни се в “Оптичен тунинг”