Здравейте отново след доста дълга почивка през зимата. От много време несъм писъл в темата, защото колата не се караше през зимата и нищо небеше купувано за нея и не се знаеше дали въобще щях да продължавам с проекта, но просто неможех да кажа ей така край и да я продам затова я оставих. Взех си един голф 2-ка за през зимата и за всеки ден и покрай него малко ремонти и разходи и нямаше време за джетата. Нека да кажа първо какво стана с джантите които подготвях за колата, наистина хубави джанти но не и за моята кола ето снимки как застанаха на колата с гуми 205/40

Не е лошо добре се получи като цяло, но стояха много грубо а замисъла на колата небеше такъв и затова се отказах да ги слагам. И колата остана в застой докато започна да се постопля времето лека полека и работата по колата продължи, няма нищо особенно което да покажа, но започвам с нещото което исках да направя още преди доста време, а именно да сложа GTI пакет, но разбира се да си остана с тесните брони и малкия прозорец. Много хора ми казваха че няма да стои хубаво грубо щяло да е, но докъто не се сложи неможе да се разбере как ще е. Намирането на здрав пакет беше малко трудна работа,но който търси намира. Взех един в добро състояние после пък излезе още един и него взех за резервен защото предните вежди се режеха за да паснат към предния нож.

и тук започна едно рязане ръба на веждите пасване към предния нож защото при широките брони веждата слиза чак до долу почти.

тук все още не е хваната с нитовете и затова стърчи така..

Това е за отпред напаснах го долу горе добре пък ще видим.
Отзад малко работата е по сложна заднате вежи имат голяма пластмаса която се скрива при широката броня аз се колебая все още дали да я срежа и да оформя веждата пак със такава ярка каквато е примерно обикновенната вежда за тясна броня или незнам вие ще прецените.

Една снимка и на прага

Извинявам се за лошите снимки и за мръсната кола но това е да се добие някаква представа.
Вчера завърших пакета и изкарах колата да видя как ще е защото в гаража неможе да се прецени. Аз мисля че се получи добре остава сега да го освежа и тогава ще си проличи най-добре.

Сега е момента да питам и вас какво ще кажете дали да слагам лаистни на вратите или не. Тази седмица ще ги закрепя със тиксо просто да се добие представа и тогава ще се реши кое е по добре въпреки че сега така изчистено по ми харесва, но ще видим.
Тази седмица ще снимам и други неща който съм правил... това е за сега. :)