Бежовия голф мк2 GTI - TDI
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Бежовия късметлия голф мк2GTD.,, снимки стр.20
Номера отиваш на ул. кукуш срещу Ролпласт. Там правят дубликати на номера, носиш стария и там документите, че колата е на твое име лична карта и си готов. 20-24 лева мисля беше таксата. След 10тина минути е готов и го слагаш. Стария номер остава в тях 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Межди другото преди време имах такъв волан от пежо 205GTI.Разликата явно е в самия фланец и щампата 

- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Уникална двойка колега
Браво за ентусиазма

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Има тук един дядо с голф 2 с такъв волан....Обаче е поокъсан,не знам до колко може да се възстанови 

- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
Хм на този голф му следя темата от самото начало с много интерес и тези ATS Cup го отварят толкова много ако ти попаднат по широки за отзад няма ли да стои още по добре ? 

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Колега, как върви някоя нова снимка или нещо около колата, да споделиш 

- Stimulate
- Автомобил:
- Двигател:
Тази кукличка не съм я виждал от много време 

- habibis
- Автомобил: Golf 1988
Здравейте колеги!
Не съм писал от доста време, но доста съм зает напоследък, а и гледам да спазвам дистанция във форума, доста скандали гледам по-темите напоследък...
Сега по темата, обичайното за България, решетката с GTD табелката вече я няма някой е решил, че е негова и я е откраднал... Това ме амбицира и вече имам нов ежедневен автомобил, отново мк2 GTD.
В момента съм на море но до няколко дни ще кача снимки и на двете коли.
Най-после работата по-Бежовия късметлия ще започне! Намерен е и гараж в които ще бъде прибран без повече кражби защото ми омръзна...
Радвам се, че темата е жива!
Проекта тръгва обратно към корените си пълен оригинал.
До няколко дни ще дам пълна информация.

Не съм писал от доста време, но доста съм зает напоследък, а и гледам да спазвам дистанция във форума, доста скандали гледам по-темите напоследък...
Сега по темата, обичайното за България, решетката с GTD табелката вече я няма някой е решил, че е негова и я е откраднал... Това ме амбицира и вече имам нов ежедневен автомобил, отново мк2 GTD.
В момента съм на море но до няколко дни ще кача снимки и на двете коли.
Най-после работата по-Бежовия късметлия ще започне! Намерен е и гараж в които ще бъде прибран без повече кражби защото ми омръзна...
Радвам се, че темата е жива!
Проекта тръгва обратно към корените си пълен оригинал.
До няколко дни ще дам пълна информация.

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
И ти ли сток с орязани калници?
- habibis
За тази година толкова, пролетта започва истинската работа, колата не се кара от много време вече, ползвам си ежедневната 2ка, която е копие на тази
, една придобивка купих тези дни, AHF 110кончета, чакащи да влезат под капака.

Още снимки ше кача тези дни и ще се постарая да наснимам детайлите които ще бъдат сложени на колата.

Още снимки ше кача тези дни и ще се постарая да наснимам детайлите които ще бъдат сложени на колата.

- habibis
Здравейте колеги! Може да ви се стори малко странно или, че съм леко така луд, но проекта претърпява пълните 360 градуса.
Реших, че старото купе вече е твърде изморено, имаше си доста забележки накрая, които не си заслужаваше да се правят, затова сметнах за най-добре да разглобя колата до основи и да сменя купето..
Затова купих ново купе, черна двувратка с шибидах точно както исках от самото начало.

Благодарени на колегата GOLF_SB_1991 и Amigo76 се сдобих с така мечтания от мен Votex волан и задна кожена седалка за да завършим компплекта предни и задни, на волана му предстой претапициране на кожата, но това по-натам.

Замалко да пропусна и едни стелки Votex

И няколко по-добри снимки на двигателчето преди поставянето му в коша, реших да е със съединител от G60 и скорости от пасат, ще направя всичко възможно колата да остане с оригиналното инструментално табло от мк2.

Пропуснах да напиша, че колата отново ше стане бежова, но вече е изпипна точно както искам, целта и няма да е ежедневен автомобил..
Ето и 1-2 снимки на истинската ежедневка (заклет фен на бежовото)

Бавно но славно темата ще се развива.

Реших, че старото купе вече е твърде изморено, имаше си доста забележки накрая, които не си заслужаваше да се правят, затова сметнах за най-добре да разглобя колата до основи и да сменя купето..
Затова купих ново купе, черна двувратка с шибидах точно както исках от самото начало.

Благодарени на колегата GOLF_SB_1991 и Amigo76 се сдобих с така мечтания от мен Votex волан и задна кожена седалка за да завършим компплекта предни и задни, на волана му предстой претапициране на кожата, но това по-натам.

Замалко да пропусна и едни стелки Votex

И няколко по-добри снимки на двигателчето преди поставянето му в коша, реших да е със съединител от G60 и скорости от пасат, ще направя всичко възможно колата да остане с оригиналното инструментално табло от мк2.

Пропуснах да напиша, че колата отново ше стане бежова, но вече е изпипна точно както искам, целта и няма да е ежедневен автомобил..

Ето и 1-2 снимки на истинската ежедневка (заклет фен на бежовото)

Бавно но славно темата ще се развива.

- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Re: Бежовия голф мк2GTD.,, нов старт
Супер, много се радвам
!
Една от любимите ми MK2 в този форум
.

Една от любимите ми MK2 в този форум