Все едно не е твоята кола! Браво колега много по-добре седят от старите.Със старите седеше претрупано малко и това беше едиственото нещо което не ми харесваше по голфа. Успех за напред! Поздрави!
Колега вече наистина голфа ми харесва Страхотни джанти много и тичат ПС:Предишните джанти не бяха за голфа ... просто само това му липсваше ... красиви и най-вече изчистени джанти
Да гумите са ми старите 205/40/17..те не са много стари де на година и половина са. ЕТ-то им е 35 и не опират никъде,но са 7J. Стрите бяха 7,5J на ЕТ 38 и само едната задна опираше по някога,въпреки че ръбовете на задните калници на места са резнати Сега се чудя средата на джантите сива ли да е оставя или нещо графит?Борда задължително ще е полиран.И без това имат малко забележки тук там,та като ги правя поне да е на веднъж.
Мерси Колеги някой има ли добри идеи,какъв цвят да направя средата на джантите,бордовете ясно че ще са полирани,ама средата се чудя каква да е,по тъмна или пак сребриста..или някакъв цвят графит Така и така са за боядисване на средата. Ако имате някои снимки на голфчета с такива джанти,може да сложите някоя снимка,че темата с малко красоти е стотици страници и ще стана разноглед
смятам, че това като цвят + едри перли в боята за да лъщят много на слънце и полиран борд
200195_56857_large_1276262144.jpg
П.П. Нека някой от колегите, който е добър на фотошоп да помогне да видим как ще стои на колата. Според мен биха изглеждали много добре на твоята, защото щом ще са с полиран борд да има контраст с графита и да се набиват на очи като има